Marin95 0 Posted September 25, 2017 Pozz svima,zanima me dali cu nesto dobiti ako skinem katalizator i stavim cijev umijesto njega.Prije Par mjeseci mi se desilo vozio sam po noci 130 i pogledam u retrovizor iz auspuha idu iskre,kasnije se culo pucketanje ispod auta.Od tad vise nije tako sta bilo,i jos dali bi auto vise dimio. Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted September 25, 2017 Nema kat veze sa dimom, nije to dpf... Ja sam ga skinuo na Polu, jedino sta ces dobit je glasniji zvuk... Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted September 26, 2017 I smrdi kad prodes sa autom Share this post Link to post Share on other sites
Marin95 0 Posted September 26, 2017 dali bi trebao ici sta bolje posto mislim da je ovo zacepito,i 150kn je cijena da to sve napravi mislim da je ok Share this post Link to post Share on other sites
TDI_<3 8 Posted September 26, 2017 Ista stvar mi bila sa trojkom,na autocesti i iskre i čađa dim i sve i od tada vise nikad,skinio kat pa mi na tehnickom reka vrati katalizator nazad onda dodi reg auto,neces sa tim dobit nista,ne skidaj Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted September 26, 2017 Meni je na caddyu sdi unutar katalizatora se sace odvojile pa je i zvonilo na leru Share this post Link to post Share on other sites
Marin95 0 Posted September 26, 2017 i meni se cuje malo da zvoni u leru Share this post Link to post Share on other sites
Marin95 0 Posted September 26, 2017 dali bi dobio ovako nekakav zvuk na auspuh, Share this post Link to post Share on other sites
gorup 0 Posted September 26, 2017 Da.cuje se turbina kad skines katalizator Share this post Link to post Share on other sites
Marin95 0 Posted September 26, 2017 ma skinut cu pa sta bude,a za tehnicki se nebrinem kolega mi radi pa tako da prolazi uvijek Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted September 26, 2017 Jel imas upisan cat u papire od auta? Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted September 26, 2017 Onda ga vadi van. A kako stright pipe prolazi na tehnickom? Vjerujem nikako.Al ipak da pitam. Jel to onda ekipa koja ima samo cijev pred svaki tehnicki vraca serijalu lonaca gore? Share this post Link to post Share on other sites
tomos222 1 Posted September 28, 2017 hvala bogu kod nas se sve da regat sa 100kn, straight pipe je mala beba za stvari koje prolaze Share this post Link to post Share on other sites