Tomislav Kt 5 Posted October 6, 2017 Bit ce 2ohma R=(r1*r2)/(r1+r2) osnovna skola cini mi se. Sent from my D5803 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
kariola_007 0 Posted October 6, 2017 Aha, nisam zna do sada, onda ako ih vezem seriski ispada 4ohm + 4ohm = 8 ohm, sada sto je bolje, znam da je najbolje svaki na svoj kanal ali sad posto cu zadnje vezat neznam dali je bolje seriski ili paralelno Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted October 6, 2017 + na +, - na -... Jel imas skretnicu za ove visokotonce u prednjim vratima? Share this post Link to post Share on other sites
kariola_007 0 Posted October 6, 2017 Spojeno je sve sprijeda kako spada Share this post Link to post Share on other sites
kariola_007 0 Posted October 6, 2017 Hahah. Hvala vam na pomoci ☺ Share this post Link to post Share on other sites
kariola_007 0 Posted October 6, 2017 Potega san malo vise u dzep i kupia https://www.chipoteka.hr/artikl/129648/auto-pojacalo-mac-audio-mpexclusive-40-8011805077 Pari dobro pojacalo Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted October 6, 2017 4x50-ak W Rms-q je to, bit ce ok, ali nista posebno... Bilo je i boljih za te novce... Share this post Link to post Share on other sites
kariola_007 0 Posted October 7, 2017 Nitko u Splitu ne drzi pojacala na lageru, bia san na par mista sve triba cekat par tjedana i jedino je bia neki od pioneera za 999kn, govori mi ovaj sta prodaje da je dobro pojacalo, donia ga iz skladista velik je ko 3 kutije cigareta. Spoia san jucer pojacalo i zadnja dva sa police i danas cu jos prednje spoit na njega a zada u vratima cu ostavit na radiu i onda sve postelat Share this post Link to post Share on other sites
TDI_<3 8 Posted October 11, 2017 Nitko u Splitu ne drzi pojacala na lageru, bia san na par mista sve triba cekat par tjedana i jedino je bia neki od pioneera za 999kn, govori mi ovaj sta prodaje da je dobro pojacalo, donia ga iz skladista velik je ko 3 kutije cigareta. Spoia san jucer pojacalo i zadnja dva sa police i danas cu jos prednje spoit na njega a zada u vratima cu ostavit na radiu i onda sve postelat Jesi gleda na webu Ronis,dostava 2-3 dana,jest da padnes na guzicu kad vidis cijene al moze se nac dobrih stvari za prihvatljivu lovu,i ne padaj na marku tipa alpine,kenwood itd dobrih cak i odlicnih stvari mozes nac ostalih marki focal,dls,hertz,ja sam stavio u vrata naprid i nazad zvucnike Focal,2300kn komplet,odvojeni sistem,npr za Alpine bi me izaslo skuplje 500-600kn,al ni blizu focalu za tu lovu,sasvim zadovoljan zasad sa tim. Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
kariola_007 0 Posted October 17, 2017 Dobia san popust u chipoteci na ovo pojacalo, sada je sve spojeno i bolje je dosta za razliku od prije a prije je bilo dobro. Al sad drzim ga na 2 kanala i sviraju mi zadnja 4 a kad stavim na 4 kanala onda samo polica svira, tako da san trazia kako sta i nasa san na e bayu chinch iz 1 u 2 pa cekam da dode da mogu spoit signal na sva 4 i to bi bilo to za sada Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted October 17, 2017 To imas i u chipoteci, cak i u kauflandu za par kn... Share this post Link to post Share on other sites
kariola_007 0 Posted October 18, 2017 Imali jesu al vise nema. Na ebayu san platia 2 komada 12.98 dolara, danas dolazi Share this post Link to post Share on other sites