Knedla031 0 Posted October 8, 2017 (edited) Evo nas I ove godine u organizaciji sada vec tradicionalnog I poznatog Rally-a za Vukovar . Obljetnica pada Vukovara je 18.11. Ove godine obilazak je dogovoren 21.10 zbog prevelike gužve na sam dan pada grada Vukovara. Ukoliko netko dolazi izdaleka , može se dogovoriti I noćenje u okolici Osijeka po cijeni od 100 do 130kn. Sve dodatne informacije možete dobiti na sljedece brojeve… Mladen – 0997351416 Bruno – 0992900350 Srki – 0915496233 ( za smještaj) Okvirni plan: Od 8 do 9:30sati - okupljanje kod Remixa , zakuska i druženje pa lagani polazak prema Vukovaru. (Adresa: Ul. Svetog Leopolda Bogdana Mandića 22, 31000, Osijek) 10:30 sati –obilazak bolnice 12 sati – memorijalni centar Vukovar Od 14 pa nadalje se obilaze druge lokacije bez vremenskog ogranicenja. Ulaz u bolnicu se placa 7 kuna I na Ovčari 5 kuna tako da bi Vas molio da probate odvojiti tocan iznos ulaska da nebi morali gubiti vrijeme na tome. Kada se sve lokacije obiđu lagano polazimo na večeru u Novi Saloon (Stadion Gradski vrt Osijek). Ovim putem se želimo zahvaliti sponzorima koji su nam izašli ususret I pomogli da I ove godine se održi Naš I Vaš dobro poznati “Rally za Vukovar”. Sponzori: -Remix Osijek -Vinarija 4B -Stickers.hr - Kopter vision Osijek -Ante-Mate reklame -Auto klub Slavonija Ukratko toliko o događaju , ukoliko dođe do nekakve promjene biti ce sve objavljeno na događaju. Nadam se da se vidimo u velikom broju. Lijep pozdrav Link događaja na facebook-u = https://www.facebook.com/events/436456236751649/?ti=cl Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Edited October 8, 2017 by Knedla031 Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 11, 2017 Vrlo moguće da se vidimo u Vu... Iako mi odgovara datum... draze bi mi bilo bas oko dana pada Vukovara jer tad ima smisla i takva je i atmosfera u samom gradu... al ajd nadam se slj godine da budete vratili na pravi datum. Vrijeme i duzinu dana negledajte... Seee ya! Share this post Link to post Share on other sites
Knedla031 0 Posted October 11, 2017 Vrlo moguće da se vidimo u Vu... Iako mi odgovara datum... draze bi mi bilo bas oko dana pada Vukovara jer tad ima smisla i takva je i atmosfera u samom gradu... al ajd nadam se slj godine da budete vratili na pravi datum. Vrijeme i duzinu dana negledajte... Seee ya!Prosle godine je bio u okviru kada je dan pada Vukovara ali je u samom gradu velika gužva pa smo na to gledali jer da smo samo mi na cesti opet bi napravili gužvu.. Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted October 12, 2017 Formiranje kolone iz ZG Ovako ekipa, 21.10 je susret.Okupljamo se od 8 u Osijeku u autokući remix.Iz zg nam treba 3-4h po staroj cesti Moj prijedlog je da se u 4 ujutro nađemo kao i prošle godine na tifonu preko puta metroa i peveca na istoku ( jelkovec) Znaci od 4:00 okupljanje, 4:30 polazak kolone i lagano po staroj cesti do Osijeka. Kada dođemo tamo sve je dalje u njihovoj organizaciji Slušam prijedloge i savjete Lp link za WA grupu za sve koji su zainteresirani u vezi polaska i ostalih stvari ( ZAGREB I OKOLICA) https://chat.whatsapp.com/invite/Bvy37LGQy8TK9Vu3hYoG7B Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 27, 2017 Samo malo da neostane samo na fb i na organizaciji skupljanja... Metnit ekoju sliku odika a i video kad bude gotovw Share this post Link to post Share on other sites
Knedla031 0 Posted October 28, 2017 Evo par slika trenutno pa kad sve bude gotovo ce biti stavljeno i vamo Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Xman 29 Posted October 28, 2017 Par mojih... Bilo je super, sve laganini bez žurbe, vrijeme nas je poslužilo, sve u svemu, super dan. Share this post Link to post Share on other sites