perotok 0 Posted October 2, 2015 Navodno za malo starije modele će samo SW doraditi a na najnovijim modelima i SW i HW Share this post Link to post Share on other sites
Brumen 11 Posted October 3, 2015 Moj isto je na popisu... Baš me zanima kako će to riješiti u Posrche-u (s obzirom da su oni sada generalni uvoznik u HR). Ja sam kupio svoj auto u Zubaku ove godine a imao je 4god i 94000km... Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted October 3, 2015 nebrini... rjesenja jos nema iz v.a.g-a Ma ne brinem se. Sto god budu i kad budu radili,bit će o njihovom trosku i s nekim potpisom i zigom..tako da se ne zamaram s tim Share this post Link to post Share on other sites
Grga 0 Posted October 3, 2015 Evo, netko se sjetio izmjeriti koliko se snage gubi u "test" modu, tj. kad su smanjene emisije NOx http://www.autoevolution.com/news/vw-dieselgate-jetta-tdi-dyno-run-shows-emission-testing-vs-street-driving-hp-loss-video-100584.html Share this post Link to post Share on other sites
tomos222 1 Posted October 3, 2015 Nego jel mogu ja njih tuzit sad hahaha Share this post Link to post Share on other sites
kikih 0 Posted October 3, 2015 Mislim da bi jih svi mogli tuzit koji su kupili te automobile.......... Negdje je i pisalo da ima vec privatnih tuzbi .....samo neznam ima i kod nas. Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted October 3, 2015 Provjerio sam Polo 1.6 TDI 75 ks iz 2011., i on ima taj ilegalni software Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted October 3, 2015 i moj je na popisu...hahaha Share this post Link to post Share on other sites
tomos222 1 Posted October 3, 2015 Trebalo bi sad grupno napisat tuzbu i svi poslat Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted October 4, 2015 I svi se obogatit i zivjeti sretno do kraja zivota,ja citam ovo sve i nevjerujem.. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted October 4, 2015 Ne mora se netko obogatiti do kraja zivota, ali da je tu i kupac ostecen je jer im auto vise ne zadovoljava norme, a o narusenom imidzu da i ne pricam koji kupcima mozda i najvise znaci. To sto zivimo u pravnoj drzavi u kojoj sudstvo ne funkcionira smo samo mi krivi i nas mentalitet u kojem se jos i rugamo onome tko zeli ostvariti svoje pravo. Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted October 4, 2015 Mene ne zanima nikakva tuzba ni novci, samo me zanima kako oni to planiraju rijesiti, da danas sutra nebi bilo nekih problema na tehnickom zbog toga.. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 4, 2015 Je norma te pere u pic.u materinu i sad nemas euro pet i zagadjujes okolos vise neg je navedeno u brosuri... vw rjesava problem o svom trosku.. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted October 4, 2015 Sama cinjenica da je VW varao je stetno za imizd jedne ozbiljne firme. Koliko to nekoga smeta je samo na pojedincu da procjeni. A o moralu i postenju ne bi ni pricao, tu ne postoji ikakvo opravdanje. Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted October 4, 2015 Ma nema brige za VW, stat će država iza njih ako će trebat pljunut love za kaznu, previše je VW važan za Njemačko gospodarstvo.Tih 18 miljardi koje se spominju vjerovatno kroz par godina putem raznih davanja uplati u državni proračun pa će Njemačka pokrit ako će trebat. Jer dugoročno gledano previše love je tu u igri. Ja ću ostat vjeran VW i dalje, nema bezvze doma 3 VW, kome bih to sad mogao prodat nakon ovog?! Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted October 5, 2015 ne zamaram se sa tim ilegalnim softverom, jer ću svoj Audi kada mi istekne garancija "čipirati" , a onda ću opet imati "ilegalni" softver Share this post Link to post Share on other sites
Royal mk7 0 Posted October 5, 2015 Lieber Volkswagen Kunde, wir möchten Ihnen bestätigen, dass das Fahrzeug mit der von Ihnen eingegebenen Fahrgestellnummer xxxxxxxxxxxxxxxxx nicht von der Software betroffen ist, die Stickoxidwerte (NOx) im Prüfstandlauf (NEFZ) optimiert. to znači da moj nije jedan od tih upitnih? Share this post Link to post Share on other sites
glogi 4 Posted October 7, 2015 (edited) I vako se jedva vuče po cesti, koliko je u njemu filtera i kolko je zagušen! sad još kad "poprave" dovedu na deklarirane parametre, neće imam ni 50 konja!! ) Bolje nigde ne ić. Nego još izvadit Dpf filter i to je onda to. Edited October 7, 2015 by glogi Share this post Link to post Share on other sites
splicanin 0 Posted October 7, 2015 Kaze da ni moj nema ilegalni software, Passat 2.0 TDI 2008. g.Neznam oce i kako trebat dokazivati na tehnickom.. Share this post Link to post Share on other sites
marioGt 2 Posted October 8, 2015 Moja kanta ima...al kažu da je tehnički ispravno Share this post Link to post Share on other sites
zlax 0 Posted October 8, 2015 Nikad mira..stalno nešto!! Ovaj svijet ide kvrragu!! Jel ima tko informacije kako će se rješavati ovaj problem? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 8, 2015 Previse se zamarate.... euro6 norma je u pitanju i tu su cr motori u igri... ima brdo informacija. Vw jos nema rjesenje al rekoh vec...sve ce bit rjeseno u servisima o trosku proizvodjaca.... reprogram softvera bi trebao bit rjesenje a manje moguce nesto da ce treba fizicki prilagodit. Motori su ispravni ovako a i nakon akcije te nece izgubit svoje perfomanse itd... Ostaje da vidimo Share this post Link to post Share on other sites
Grga 0 Posted October 8, 2015 Euro5 a ne 6, i samo CR motori s EA189 oznakom. Na nekim motorima (trenutno se spominju 2.0) ce biti izmjena softvera, a na 1.2 i 1.6 ce najvjerojatnije biti potrebne i mehanicke izmjene. Ovo je sve informacija od jucer, bio na servis pa porazgovarao s ljudima. Isto tako je i sam CEO dao jucer izjavu, krece se od sijecnja s korekcijama, a ocekuju da bude cijelu godinu trajala ta akcija. Share this post Link to post Share on other sites