7 7
kikih

-vw-ilegalni-softverski-uredaj-za-prikrivaje-stvarne-kolicine-co2

Recommended Posts

Da li je itko od vas dobio sluzbenu potvrdu da ne pada snaga? Bilo bi zanimljivo izmjerit na valjcima prije i poslije pa da vidimo.

nisu baš forum pacjenti jer se ne bi ni obazirao, prica je ta da su to pisale neke njemače auto novine/portal i provjeravali su sa izvorom iz vw-a koji im je potvrdio da su prekinuli update privremeno i rade na tome...I ja se slažem sa projektilskim da je tak jednostavno odmah bi to napravili. logično mi je da neki faktor mora patiti da bi nox bio dobar, da li snaga ili potrošnja , ali negdje mora biti razlike , logika me opet vuče na stranu potrošnje...

Edited by Daci

Dobije se potrvrda na kojoj piše da VW garantira da nema nikakvog negativnog utjecaja na snagu i okretni moment.

co nije bitan nego NoX ALI ako nezelite nemorate odradit akciju.... Samo treba potpisat izjavu i to je to...

P.S ovako dobijete bon od 400kn iskoristljivih na kupovinu org dijelova il org dodatne opreme...

Čitam svi živi tužili VW i dobit će pare, ameri među prvima i to više nego ima auti vrijede..

A ''mi'' kita labudova, bon od 400kn :D

Edited by kostolomac_cro

Jbg kad je Amerima drzava stala iza ledja i naravno da su onda dobili lovu. Ovi nasi supci gledaju samo kako da nam jos neki novi porez udare ili naplate to sto smo dosad kao "vise zagadjivali"?! Umjesto da su stali iza svojih gradjana i rekli dosta je bilo! Tuzba protiv VW i amen! Ko im *ebe mater, kad su znali muljat neka sad i plate! Ali ne, mi smo dobili bon od 400kn ko sto Todoric dijeli u Konzumu za blagdane.. sramota..

Al klinac je to za nas korisnike, meni se više sviđa opcija koju ameri imaju, vraćaju auto ( pun kufer toga izvađenog iz njih ) i jos k tome lovaaaa. :D

Edited by kostolomac_cro

Ja odradio jučer u Auto-Remetincu ,sve super i brzo obavljeno,dobio bon 400 i auto ide isto kao i prije.Sve ok,a ovo kaj se tiče love u americi ,e pa to je amerika čim je takva tužba tu je i lova ,u Eu malo drugačije.

Pa ameri su cigani bas kako vrcu aute.... a okomise se na vag jer je poceo uzimat fin prodajni kolac .

Vjerojatno ste vidjeli da amerima vracaju pare za aute, i da ih ovi vracaju ogoljene ali u voznom stanju. I onda jucer citam kak je lik dobio dopis da mu se odgadja buy back termin do daljnjeg. Vjerojatno dok odvjetnici ne smisle kako da u tom opcenitom ugovoru o buy back-u nadju nacina da kazu da moras vratit kompletan auto.

Slazem se da neki k. mora bit drugaciji, ja bi rekao da je snaga ipak nesto manja jer realno par ks je tesko skuzit.

Pozdrav,

upravo sam otkrio da je i moj Passat zahvaćen akcijom, 2010., 2.0 tdi, 103 kw, CBAB motor.

Zanima me da li je netko radio to na navedenoj mašini i da li ima neke razlike prije i poslije?

Btw. da li se poklon bon odnosi samo na dijelove i opremu ili i na servis?

Hvala

Bon se odnosi na djelove pa tak mozes iskoristit i za djelove za servis.... Ako nisi dobio doma nista... nemoj ni ici... a ima nuspojava s par 2.0tdi-eva pa nek se to malo srikta....

Nisam prvi vlasnik tako da necu ni dobit obavijest doma, a auto je prije bio na firmu pa vjerujem da mi ni oni nece poslati obavijest koju su dobili tj obavijestiti vw da sam sad ja vlasnik.

Kakvih nuspojava je bilo?

da i mene sad zanima...uskoro ce mi servis pa ce mi sigurno napraviti update

Nisam prvi vlasnik tako da necu ni dobit obavijest doma, a auto je prije bio na firmu pa vjerujem da mi ni oni nece poslati obavijest koju su dobili tj obavijestiti vw da sam sad ja vlasnik.

Kakvih nuspojava je bilo?

Za detalje se najbolje obratit zastupniku.... jer ima ih mnogo iz uvoza pa sta mislis kako bi tek njih rjesili.... ugl svako otvaranje naloga u ovl servisu izbacuje i obavijest o ev.akcijama . Tako da bi dalje servis to trebao rjesit u dogovoru s vlasnikom.

Nuspojave tipa da auto nemoze preko 30km/h pa se ecu prilagodjava manualno (blokada brzine) itd...

A dva slucaja su bila da jednostavno se upali lampica check i auto ode u safe mode a greske nema prilikom povratka u servis.... tak da su ta dva slucaja do sad bila s istim nuspojavama...

Ja sam radio na Passatu 2009 2.0 TDI CR nema nuspojava ,auto isto ide ,isto troši

Ima li kakvih nuspojava kod 1.6 tdi 77Kw?

Mene nisu još zvali iako sam odradio servis u ovlaštenom ali sad cu ulje morati mjenjati pa cu vidjeti sto ce reci....

na nekim 2.0 je bilo i to je to... 1.6 koliko znam nema.... mada ima pojasnjenje proizvodjaca da je moguce da ce trebatt rucno neke stvari rjesit ako se dogodi ta i ta cituacija....

Ja sam radio na Passatu 2009 2.0 TDI CR nema nuspojava ,auto isto ide ,isto troi

Tiguan 2.0 TDI CR 2010-a ista stvar

7 7