danijel_008 0 Posted October 16, 2017 Imali netko xtrons pf73 mtv u autu ,a da je uspio povezati ekran sa mobitelom . Odradim sve po uputama al neide jbg Platim cevape za pomoc Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted October 16, 2017 Sta je to android ili win? Share this post Link to post Share on other sites
Brumen 11 Posted October 16, 2017 Koliko te ispao radio? Takav tražim već dugo. Share this post Link to post Share on other sites
danijel_008 0 Posted October 16, 2017 (edited) Radio je bio vec u autu, msm da je bivsi vlasnik rekao da ga je platio 1800kn kod nas. Win.je u pitanju nazalost.Dali netko mozda zna dali je isti prosiriv inst.nekih aplikacija i sl.ili je to to? Samo kvaliteta radia je skroz korektana uklapa se odlicno u tablu , Minus je zvuk koji i nije bas nesto barem meni,ono sto mi najvise smeta je taj win.jer nema mog.nadogradnja vise ili barem ja neznam da moze jbg Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk Edited October 17, 2017 by danijel_008 Share this post Link to post Share on other sites
igor.grga18 0 Posted January 15, 2018 Imali netko xtrons pf73 mtv u autu ,a da je uspio povezati ekran sa mobitelom . Odradim sve po uputama al neide jbg Platim cevape za pomoc Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk Ćevapi može spojiti Direkt sa žicama Poslano sa mog VIVAX_Fly_V550 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
danijel_008 0 Posted January 15, 2018 Ćevapi može spojiti Direkt sa žicama Poslano sa mog VIVAX_Fly_V550 koristeći Tapatalk Imas i janjetinu aj rjesi Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
igor.grga18 0 Posted January 15, 2018 Imas i janjetinu aj rjesi Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk Šalim se jeli to na Blu tu ili wi fi nisam gleda Poslano sa mog VIVAX_Fly_V550 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
danijel_008 0 Posted January 15, 2018 Šalim se jeli to na Blu tu ili wi fi nisam gleda Poslano sa mog VIVAX_Fly_V550 koristeći Tapatalk Ma problem je u telefonu ,triba bi biti windows phone a ne android ,u tom grmu lezi zec Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
igor.grga18 0 Posted January 15, 2018 Šalim se jeli to na Blu tu ili wi fi nisam gleda Poslano sa mog VIVAX_Fly_V550 koristeći Tapatalk Jesi gleda išta na YouTubeu tamo ima pametnih stvari. Mogu se raspitat Poslano sa mog VIVAX_Fly_V550 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
danijel_008 0 Posted January 15, 2018 Probaj Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
igor.grga18 0 Posted January 15, 2018 A moželi tablet tješiti problem ja ti nisam sa elektronikom baš u dobre. Poslano sa mog VIVAX_Fly_V550 koristeći Tapatalk Pitat ću Josipa u Njemačkoj. Poslano sa mog VIVAX_Fly_V550 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites