Salle 0 Posted November 19, 2017 Pozz ekipa...imam problem od danas. Ne pali gresku i nema gresaka kad se spojim. Kada hocu krenut,dam vrh gasa i kad dobije opterečenje kao da se ugasi motor na pola sekunde i tako stalno dok ne dodam vise gasa. U voznji ako je uzbrdo na istom polozaju papucice gasa zatrzava,jedino ne igra ulogu polozaj ako je na mjestu (bez opterecenja), niti temperatura motora ne igra ulogu. Znaci kretanje sa mjesta postaje umjetnost a da si ne izčašim vrat. Radi se o 1.8t AWT sa DBW klapnom usisa. Sumnjam na nju ili polazaj papucice gasa....itko iskustva sa slicnim? P.S. Imam LPG i isti su simptomi na benz i LPG Share this post Link to post Share on other sites
rs180 1 Posted November 20, 2017 Hm, ja bi rekao da je to trokiranje, desava se i meni na vr6 na plin.. Sad ovisi koliko je to jako, meni se desi ponekad i samo na plin šta je i ajmo rec normalno da nakon nekog vremena auto na plin malo trokira jer isparivac vise nije nov, ali cudno mi je da ti se to desava na benzin jer ne benzin nebi smio trokirat.. Share this post Link to post Share on other sites
knez 0 Posted November 26, 2017 (edited) meni je tako slicno prekidalo i bilo bez ikakvih gresaka a na kraju se ispostavilo da je bobina.. Edited November 26, 2017 by knez Share this post Link to post Share on other sites
p3tar 0 Posted November 26, 2017 Isti simptomi prije par tjedana, bilo napuklo jedno od crijeva za povrat ispušnih plinova, tako reče majstor. Radi sada ok. Share this post Link to post Share on other sites