Nikola051 0 Posted December 10, 2017 Pozdrav Vec sam pisao kako mi u golf 6 ne grije. Otisle su klapne. Zna li netko u Rijeci nekog tko bi se zezao sa tim? Ali da zna ne da radi napamet.... koga god sam pitao nece se sa tim zajebavati ili je preskup Share this post Link to post Share on other sites
G2 LTD 37 Posted December 10, 2017 Zar vec klapne. Jbg..preskup..znas koliko tu ima stvari za poskidat i potrgat od sitnih plasticnih gluposti... Share this post Link to post Share on other sites
lgoptimus_fk 2 Posted December 10, 2017 da ti nije motoric/motorici a ne klapne? cudi me to malo na mk6, da ne rastavljas tunel a da se desi onda da nije do klapni.. neznam dal za motorice treba rastavljat tunel, kod mene na audiu a3 nije trebalo, isto motoric j*bo Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted December 11, 2017 Da i mene tocno zanima sto znaci to klapne... Kako uopce je dosao do tog zakljucka Share this post Link to post Share on other sites
Nikola051 0 Posted December 11, 2017 Vozio sam kod par mehanicara svi sppjili na dijagnostiku i nema greski. Pola strane mi grije pola ne... i to pola sta grije jalo malo. Svi kod kojih sam bio kazu da su vjv klapne.. Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted December 11, 2017 Najvjerojatnije mali hladnjak u kabini Share this post Link to post Share on other sites
Speed 0 Posted December 11, 2017 Pozdrav Vec sam pisao kako mi u golf 6 ne grije. Otisle su klapne. Zna li netko u Rijeci nekog tko bi se zezao sa tim? Ali da zna ne da radi napamet.... koga god sam pitao nece se sa tim zajebavati ili je preskup Nemoj se bojat tog posla. Samo polako. Najvažnije je da si daš 2-3 dana, i da imaš drugi auto dok radiš na tome. Sam i polako. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 11, 2017 na 7icama i co se redovno mjenjaju... gomno od g13 ih zacepi (navodno) Sreca rjesi se skoro ki na dvojci bez skidanja table.... Za mk6 ipak treba... a denu reci mi kakva cu crijeva... vrela (ulaz izlaz) il mlaka... Naravno grijanje upaljeno a motor na 90c Share this post Link to post Share on other sites
lgoptimus_fk 2 Posted December 11, 2017 projektilski, misli na to da su se mozda spuzve na klapnama raspale, u sta cisto sumnjam, neznam kakve klapne ima mk6 al nisam jos cuo da se na sesticama morale klapne radit... to sam na svojoj trici radio kad je pocela pljuvat spuzve kroz ventilacijske otvore.. za tricu znam da ima rupe po klapnama pa zato treba spuzva ta, za mk6 ne znam.. ali prije da je mali kiler zastopan.. pogledaj crijeva, ulaz i izlaz moraju bit jednako vruca na dodir Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted December 11, 2017 na 7icama i co se redovno mjenjaju... gomno od g13 ih zacepi (navodno) Sreca rjesi se skoro ki na dvojci bez skidanja table.... Za mk6 ipak treba... a denu reci mi kakva cu crijeva... vrela (ulaz izlaz) il mlaka... Naravno grijanje upaljeno a motor na 90c Nije na 6ici isto ko na 5ici? Jer na 5 promini za tren Share this post Link to post Share on other sites
grga12 0 Posted December 12, 2017 (edited) Isti problem imam i ja jedna strana grije kad je na HI i na 26 a druga strana nikako. 2 meštra su mi rekla da moram skidat tablu i minjat klapne. Ali sam ipak ošao u trečeg koji samo radi klime .Njegova procjena je da su otišli motorić/i i da se može bez skidanja table promjenit samo ga triba nabaviti. Sad cekam prvu da mu ostavim auto na 1-2 dana pa da promjeni sve pa javim dali je do motorica ili ipak klapne Edited December 12, 2017 by grga12 Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted December 12, 2017 Za motorice treba provjerit sa VCDS. Nije tesko. Share this post Link to post Share on other sites
Nikola051 0 Posted December 12, 2017 Pozz, bio sam danas kod majstora po preporuci zvonexp.Svi motorići su mi ispravni, klapne rade... NA autu je mjenjano vjetobransko staklo i vjv se nešto poremetilo sa tunelima, najvjerojatnije se neki tunel odvojio i ne ide toplina kroz tunel koji grije desnu stranu.Moram skinuti desni dio kod nogu one plastike, tj. ladicu i one plastike tamo da dodjem do tog tunela. Share this post Link to post Share on other sites
danijel_008 0 Posted December 12, 2017 Imam isti problem na passatu b6, Uvjeren sam da mi problem radi mali kiler u kabini pretpostavljam da je zacepljen ,postoji li neki nacin utvrđivanja toga ?? ako netko ima prjedlog ? Hvala Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk Nije na 6ici isto ko na 5ici? Jer na 5 promini za trenA na pasatu b6? Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
danijel_008 0 Posted December 12, 2017 na 7icama i co se redovno mjenjaju... gomno od g13 ih zacepi (navodno) Sreca rjesi se skoro ki na dvojci bez skidanja table.... Za mk6 ipak treba... a denu reci mi kakva cu crijeva... vrela (ulaz izlaz) il mlaka... Naravno grijanje upaljeno a motor na 90c A lega kakve veze imaju toplina crijeva ako jedna strana grije a druga ne ??Pitam jer imam isti problem s autom i nis mi nije jasno vise Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Nikola051 0 Posted December 12, 2017 ja ću probat sam rastaviti ove plastike, malo me trta ali jbg, vidit pa sta bude, ako uspijem doći do tih tunela Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted December 12, 2017 Ne moraju biti klapne. Pretpostavljam da imaš digitalnu klimu. Ako da, može ti biti do modula tj prekidača klime. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted December 13, 2017 E da, postoji i kalibracija klime, treba i to probati napraviti. Odredjena kombinacija tipki na climatronicu se pritisne i onda on to odradi. Ili naravno preko VCDS-a. Share this post Link to post Share on other sites
Speed 0 Posted December 14, 2017 ja ću probat sam rastaviti ove plastike, malo me trta ali jbg, vidit pa sta bude, ako uspijem doći do tih tunela Javi kako je prošlo. Samo pazi na redosljed i nema trte Share this post Link to post Share on other sites
Nikola051 0 Posted December 15, 2017 Nisam mogao samo čekat, pa sam morao sam rastaviti ove plastike.OK, rastavio sam i došao do "unutra"... i šta sad ?! Tu vidim cijevi te za zrak, ali ne vidim kako i što ja tu mogu napraviti, evo foto galerije: https://postimg.org/gallery/1c5jchjzc/ Share this post Link to post Share on other sites
Speed 0 Posted December 15, 2017 (edited) Nemoj me držati za riječ, ali po položaju i konstrukciji ovdje bi ti trebao biti mali hladnjak (hladnjak/grijač kabine). Svakako pregledaj i te motoriće, dali svi rade i jeli obavljaju korake koje trebaju (dali su povezani sa klapnama) Edited December 15, 2017 by Speed Share this post Link to post Share on other sites
Nikola051 0 Posted December 15, 2017 Cek moram i to otvarati? Dok je bilo otvoreno upalio sam auto i prebacivao sa toplog na hladno i obratno i cuje se da prebacuje ... drukciji zvuk puhanja je na toplom a drukciji hladni zrak Share this post Link to post Share on other sites
Speed 0 Posted December 30, 2017 Kolega jesi li uspio riješiti problem? Javi nam kako je prošlo... Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted December 3, 2023 Cek stvarno za promjenu malog kilera u kabini na mk6 treba skinut cijelu armaturnu plocu???? Share this post Link to post Share on other sites