VW_CRO_BOY 0 Posted December 13, 2017 Poštovani kolege, neki dan sam imao prometnu. Auto se zabio u moj straznji dio. Gdje obavit popravak na području Zagreba?? Koju ovlastenu garazu preporucujete?? branik je sjeban, senzori za parkiranje sjebani i tko zna cega jos tu ima.... radi se o golfu 6 Share this post Link to post Share on other sites
vwl51c 2 Posted December 13, 2017 bilo koji vw ovlasteni po meni. bitno da su original dijelovi Share this post Link to post Share on other sites
zvonexp 10 Posted December 13, 2017 meni su dečki iz Dojkića super, i neki forumaši ti doduše rade dole Share this post Link to post Share on other sites
Abi 0 Posted December 14, 2017 Također sve 5 s Dojkicem zasada Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
VW_CRO_BOY 0 Posted December 14, 2017 Hvala na odgovorima, čuo sam navodno da imaju za lakiranje vanjskog suradnika pa se samo nadam da će se sve obavit kako treba. Share this post Link to post Share on other sites
Antonio143 0 Posted December 14, 2017 (edited) Definitivno Dojkić, meni je auto bio star 2 tjedna kad mi se divlja svinja zabila u prednji desni dio auta, popravljano kod Dojkića, popravljeno savrseno. Edited December 14, 2017 by Antonio143 Share this post Link to post Share on other sites