Mk564Iv 7 Posted September 8, 2019 Evo financije se malo prikupile, novčanik ih nije ni vidio ali nema vezeOvaj vikend sam našao sjedala i otišao po njih. U pitanju susjedala od Golfa 5 GTI-a i u odličnom su stanju, boćnice koje su boljka tim sicevima su u vrhunskom stanju, eventualno bi trebalo napraviti kemijako ali nije žurbaNa brzinu sam išao ubaciti pa nemam puno slika ali bit će uskoro. Prednje siceve treba malo kemijat jer nije ista instalacija pa sam uspio ubaciti samo jedan.Pregledani i zamotani za sigurnu vožnjuSpremni za transportI jedina slika nakon montaže, zadnju klupu nisam slikao zato što je prednji vozačev sic u autu još.Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
s18j 0 Posted September 9, 2019 Svaka cast . Sad je vec ozbiljna masina Share this post Link to post Share on other sites
Mk564Iv 7 Posted September 14, 2019 Evo ja i kolega uhvatili vremena za vikend izvadili siceve i bacili se na ćiščenje.Sicevi nisu bili puno prljavi, nije bilo nekih extra mrlja pa sam odlućio da to odradim kod kuće.( uštedio novac za sljedeći dio). Sve vraćeno u auto nazad, ja sam zadovoljan sa sveukupnim dojmom i lijepo su sjeli u auto. Fejk Gti napreduje Sent from my iPhone using Tapatalk Link za komentare:https://www.vwclubcroatia.com/forum/topic/94656-golf-mk5-19tdi/ Share this post Link to post Share on other sites
Mk564Iv 7 Posted January 9, 2020 Prašina na temu polako počela padat pa evo da nešto napišem.Dakle kupio sam drugo auto pa sam malo stao sa dovršavanjem ovog “projekta”Nakon siceva sam uzeo orginal R32 branik, to mi je bila želja i prvi put ali zbog nedostatka novca sam išao na Gti opciju. Malo iz dosade vrtio po oglasima i naletim jeftino na OEM branik i odma kupim.Nemam puno slika, ali branik nije oštećen, sve kopče na broju.Više slika kad dođe nazad sa farbanja. Trenutno je to sljedeće, u planu za ovu sezonu je još prednji ed30 lip, gti pragovi, crna unutrašnjost.. Winter odjava Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites