marko-zd 0 Posted December 27, 2017 Svi su PD motori,pa i 3.0 itd..a 2.5 TDI ne vuče toliko dobro u odnosu na potrošnju.Bolji izbor je 3.0 TDI V6 ali ipak ocekuj preko 10L potrosnje.A to su ne odrzavani primjerci sigurno cim si imao toliko problema sa njim.Ti dajes o autima tocne informacije isto ka i vakula o vrimenu Share this post Link to post Share on other sites
M&M1 0 Posted December 27, 2017 Ok, hvala puno, ovakvi odgovori dosta pomazu. U konacnici nema nekih velikih nedostataka, stvar je samo u pronalasku dobrog ukoliko to bude moguce, temeljit pregled u servisu prije kupnje bio bi obavezan. Naveo sam ova dva modela koji mi se cine dobro ocuvani s pristojnom cijenom ali oba su 2.5. I na kraju jos pitanje oko rezervnih djelova, ima li ih po trgovinama i otprilike koliko su skuplji u odnosu na recimo pasata, jeli to duplo ili jos i vise skuplje? Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted December 27, 2017 Svi su PD motori,pa i 3.0 itd..a 2.5 TDI ne vuče toliko dobro u odnosu na potrošnju.Bolji izbor je 3.0 TDI V6 ali ipak ocekuj preko 10L potrosnje.A to su ne odrzavani primjerci sigurno cim si imao toliko problema sa njim. samo sam čeka da se ti ubaciš moraš li se u svaki topic ubaciti,svatko zna guglati i bez tebe nekad je bolje ćutati,pametnije izgledaš,a ne samo pisati da pišem i zbunjivati ljude NHF rekli smo ti da se taj 2.5 i nije nešto pokaza pa evo samo ulje u tuarega stane 8+ litara,dok u pasata 4+litre znači duplo, a ovo drugo ovisi šta al je osjetno skuplje djelova uglavnom ima Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted December 28, 2017 (edited) Ok, hvala puno, ovakvi odgovori dosta pomazu. U konacnici nema nekih velikih nedostataka, stvar je samo u pronalasku dobrog ukoliko to bude moguce, temeljit pregled u servisu prije kupnje bio bi obavezan. Naveo sam ova dva modela koji mi se cine dobro ocuvani s pristojnom cijenom ali oba su 2.5. I na kraju jos pitanje oko rezervnih djelova, ima li ih po trgovinama i otprilike koliko su skuplji u odnosu na recimo pasata, jeli to duplo ili jos i vise skuplje? Ovaj mi se čini pristojan kojeg si našao u oglasu, servisiran u ovlaštenom, ima krovni prozor a i unutrašnjost je zgodna jedino što je 2.5 ali ako ti cijenom odgovara ... VW Touareg 2,5 R5 TDI automatik (https://www.njuskalo.hr/auti/vw-touareg-2.5-r5-tdi-automatik-oglas-23315659) Edited December 28, 2017 by <TDI> Share this post Link to post Share on other sites
M&M1 0 Posted December 28, 2017 Ovaj je dobar, brine me sad jedino to sto je 2.5 i sto je uvoz iz Italije, cijenom je prihvatljiv. Zainteresiran sam ja i za r32 kako sam vec spomenuo ali nitko nista o njemu ne spominje tako da ne znam njegove lose strane. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 28, 2017 slikao je samo zadnji posjet ovlastenom... pretezno iz italije su losije odrzavani.... al sasije su im bolje neg npr neki iz austrije il njemacke... Ja samsvoju alhandru trazio i vecina je bila iz italije i povijesti nula dok je ova sad iz austrije i ima od prvog dana ALI ima ruzine dok ovi talijani nisu imali ruzine iako su bili mehanicki vise izvozeni... Ja nebi 2.5 i gotovo Share this post Link to post Share on other sites
VWTDI 5 Posted December 31, 2017 (edited) Ti dajes o autima tocne informacije isto ka i vakula o vrimenu Hehe ti to bolje znas samo sam čeka da se ti ubaciš moraš li se u svaki topic ubaciti,svatko zna guglati i bez tebe nekad je bolje ćutati,pametnije izgledaš,a ne samo pisati da pišem i zbunjivati ljude NHF A drugi put me neces cekati,od sada se u svaku temu ubacujem hehehe salim se,pa hvala Bogu svako ima svoje misljenje.A za tvoju radoznalost ne guglam. Edited December 31, 2017 by VWTDI Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted January 1, 2018 @VWTDI neznan ti ja nista o autima. Ja san ode samo da citan komentare. Share this post Link to post Share on other sites