Vinko 0 Posted January 1, 2018 Lijep pozdrav; evo da se javim i prestavim svoje novo VW vozilo skoro nakon godinu dana u mome vlasništvu,a radi se o Golfu 4 TDI motora 85kwPD, mozda me neki znaju vec s foruma dok sam vozio mk3 tdi jahre jubi al sad sam korak naprijed i dosta zadovoljan Nakon sto je se prodao mk3 odmah je bila potraga za mk4 i u kratkom roku mi je uletjela ova prilika, auto nije uvoz, drugi vlasnik u hrvatskoj, stanje odlično, stvarnih 230 000km na satu, nije se našla mana pri kupovini,orginal stanje i solidna oprema za ovaj autić, pranje farova,grijanje sjedala,esp,trokraki volan.... U kratkom roku odmah je sljedi tuning hehe kupljene nove FK gewinde, auto mapirano na 145ks (Revo stage),stavljeni farovi s lećon i xenon za prvu ruku dok se ne dokopam orginala r32 , montiran prednji V6 lip,montirano kinesko 2din radio hehe,komplet led osvjetljenje,pala je i zanimljiva tablica 0000-VK ,odmah je i sjela bora ventilacija, montiran ljeti set up orginal santa monica, i bilo je jos tu sitnica kojih se i ne sjecam u ovih godinu dana Na autu sam samo napravio mali servis dok mi je valsnik prije riješio set zupčastog i set kvačila pa nisam imao nekog ulaganja sve dok mi nije krepala turbina nakon mapiranja ali je odmah kupljena nova Ubrzo mi je ljetni set Santa Monica dosadio tako da sam bio u potrazi za 18kama u letjele porsche 18ke 8,5i 10j Ekipo evo par slika ukratko u ovih godinu dana služenja mk4... Par fotki dok je auto bilo na zimuljama zbog ovakih uvjeta koji vidite na slikama i kasnije na 17-kama Santa Monica cim je ugrijalo odmah montirano, ovo je tek početak bio heheh,naravno posjetio je se i vwts u karlovcu...Poslano sa mog LG-D855 koristeći TapatalkSlika nakon sto je ugrađena bora ventilacija, spojeno osvjetljenje, i zabilježen izlet u Dubrovnik Poslano sa mog LG-D855 koristeći TapatalkJako zanimljiv ljetni set up hehe porsche twist turbo 18ke 8,5j i 10jPoslano sa mog LG-D855 koristeći TapatalkIzraz vlasnika sve govori :)Poslano sa mog LG-D855 koristeći TapatalkTrenutak kad je montiranoPoslano sa mog LG-D855 koristeći TapatalkPar fotki zabilješeno na punoljetnim felgama Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalkhttp://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/94711-vw-mk4-tdi-pd/ Link za komentare, svaki dobrodošao Share this post Link to post Share on other sites
Vinko 0 Posted February 7, 2019 Veliki pozdrav nakon dugo vremenaUkratko da se javim i objavin par fotki mojega mk4 da se vidi dokle sam dogurao i da zakljucim ovu temu jer auto je prodan i kupljen mk5 -Naprijed slozene komplet kočnice mk4 2.8 v6 312mm -Nakon dugo vremena nabavljen orginal xsenon u super stanju skupa s adapterima (tako da je bilo samo zavidaj i spoji)-Uz farove sam nabavio side marker ali bez lajsne pa sam busio svoji lajsnu-Montiran desni veliki retrovizor-Nakon prodaje Porsche felge bio sam opet u potrazi za nekim 18-kama i naletim na Oz Superleggera 18 -Odmah sređivanje i montiranje -Posjetio sam i Tuning Show Karlovac Pa evo par slika sto je ostalo na mobiteluTako da s ovim i zaključim ovu temu.ps. Na zadnjoj fotki susret s novim kolima s kojim cu da se javim u novoj temi Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalkhttp://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/94711-vw-mk4-tdi-pd/Poslano sa mog SM-G955F koristeći TapatalkMože LOCKPoslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites