DOHC 16 V 0 Posted September 27, 2007 Da vas pitam uzimal li ovo sta saobracaja sa adsl-a ova ukupna stranica... Molim vas treba mi hitno odgovor! Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted September 27, 2007 Uzima, uzima sve. Ti ustvari "skidas" stranicu; smajlici, gifovi, banneri. Al to je sve zanemarivo naspram pravog "skidanja" filmica, mp3-ca, gledanja na youtube i sl. Zato i placas promet od gigu, pet ili kak vwec Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted September 27, 2007 Uzima, uzima sve. Ti ustvari "skidas" stranicu; smajlici, gifovi, banneri. Al to je sve zanemarivo naspram pravog "skidanja" filmica, mp3-ca, gledanja na youtube i sl. Zato i placas promet od gigu, pet ili kak vwec Ma placan 5gb paket al je to sve uredu nego , 3 zadnja dana nista nisam skino ni 1kb nista , i pokazuje mi da je skinuto u ta 3 dana preko 700 mb zato pitam za ovu stranicu da ona ne uzima puno al nema sanse , stvarno neznam u cemu je problem Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted September 27, 2007 Ma placan 5gb paket al je to sve uredu nego , 3 zadnja dana nista nisam skino ni 1kb nista , i pokazuje mi da je skinuto u ta 3 dana preko 700 mb zato pitam za ovu stranicu da ona ne uzima puno al nema sanse , stvarno neznam u cemu je problem Ha cuj cist lako moguce, na forumu ima dosta teskih slika i ak si dugo surfal i jos k tome pregledaval slite to ti je to. Kolko je tocno forum tezak, brijem da je to jako tesko rec. Vjerojatno ni root admin nezna Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted September 27, 2007 Ha cuj cist lako moguce, na forumu ima dosta teskih slika i ak si dugo surfal i jos k tome pregledaval slite to ti je to. Kolko je tocno forum tezak, brijem da je to jako tesko rec. Vjerojatno ni root admin nezna Pa dobro opet je to stvarno puno jebiga nema govora , al cisto sumljam da je do foruma . Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 0 Posted September 27, 2007 klasicna prica ziher imas wireless dsl i to wireless bez zastite i neko ti se nakacio da ni neznas pa ti skida Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted September 27, 2007 klasicna prica ziher imas wireless dsl i to wireless bez zastite i neko ti se nakacio da ni neznas pa ti skida Ja imam ADSL , i nema teorije drage da mi se niko nakaci i da mi skida jer nezna user name ili pass , i da zna username nezna pass kontas, tako da je to velika razlika Share this post Link to post Share on other sites
Gad Dems 0 Posted September 28, 2007 Ja imam ADSL , i nema teorije drage da mi se niko nakaci i da mi skida jer nezna user name ili pass , i da zna username nezna pass kontas, tako da je to velika razlika nema to veze ako ti ima?? otvoren connection point... ni netreba se on spajat prek tvog usernamea i passworda ako kad to ti napravi?? za njega... Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted September 28, 2007 nema to veze ako ti imaš otvoren connection point... ni netreba se on spajat prek tvog usernamea i passworda ako kad to ti napraviš za njega... ja ne znam niš o tome! Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted September 28, 2007 ja ne znam ni?? o tome! Mislis tvoji susjedi neznaju Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted September 28, 2007 Ma sve to razumijem , ako nije do toga onda , postavio sam onaj Net Limited i ogranicio po danu da mi se skine samo 15kb , programcic je stvarno jako dobra stvar pa cemo vidjet kako djeluje , dusmani hoce da me oderu Share this post Link to post Share on other sites
Gad Dems 0 Posted September 28, 2007 to je ograničenje brzine ako se ne varam... dakle time samo usporava?? proces krađe Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted September 28, 2007 to je ograničenje brzine ako se ne varam... dakle time samo usporava?? proces krađe Da care , posto za sada nemam nista bolje od toga ... nadam se da ce ta stvarcica makar malo mi olaksat posto je ovo stvarno otislo daleko u k****, idu mi gige i gige kao da ih crna rupa guta, otac na mene galami kao da ja skidam nesto toliko veliko , taman mu objasnim o cemu se radi , kad sutradan opet ista stvar Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted September 28, 2007 Da care , posto za sada nemam nista bolje od toga ... nadam se da ce ta stvarcica makar malo mi olaksat posto je ovo stvarno otislo daleko u k****, idu mi gige i gige kao da ih crna rupa guta, otac na mene galami kao da ja skidam nesto toliko veliko , taman mu objasnim o cemu se radi , kad sutradan opet ista stvar Jel imas wireless il ne? Share this post Link to post Share on other sites
Mac X 0 Posted September 28, 2007 I meni je ovaj mjesec dosao dosta jak racun-pise da je skinuto 8Gb a ja nisam apsolutno nista skido. Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted September 28, 2007 Ak imate wlan bilo bi svima pametno staviti bar wep enkripciju. Nije neki posel a zasticen si. Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted September 29, 2007 2: Hely- ADSL imam Ja sam instaliro Net Limited , promjenio od username-a pass ( kontam da mi neko ne zna stari pass pa me je klepo ko budalu ) pa cemo vidjet kako se ce stvari odigrat . Pa odem u postu i to prijavim , to ispadne ovako ,, BOLI IH K****, jer oni nece i nemaju nikakve veze sa tim , tako da cu se morati sam pobrinut o ovome. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 29, 2007 svi imamo isti problem lol ja imam od 5GB evo nes: i onda mjesec poslije tog sam imao 13GB nabijenih,a di sam bio,sta sam radio,neznam skinuo 2 pjesme u tom mjesecu kolko sam para potrosio na racune mogao sam u auto ulozit za ovaj mjesec vec imam 8GB-a Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted September 29, 2007 men je sve bilo ok do prije par mjeseci bio stari adsl, e onda ga lijepo spr??io grom i sada ima d-linkov router, e a otkad je on milu im ..... prometa uvijek preko 5gb(čini me se da ću morati flat), a ni??ta se vi??e ne koristim njime nego prije, najvi??e ??ta se radi je ??ta stari karta belu stalno, ja po forumu čačkam bez prevelikog skidanja, i uglavnom svi koji imaju taj d-link nagolo im je promet porastao, i ako se tko pita, ne nije wireless Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted September 29, 2007 pogledaj si na korisničkim stranicama tam ukupan promet , moj sused isto ima taj d-link i prikazuje mu da je kao bio 24 sata priključen na net i u tom vremenu mu je skinuto 300-400 mb prometa , a čudno je to kaj prikazuje da se naprimjer priključil u 8:30 jedan dan i da je bil do 8:30 drugi dan , znači točno 24 sata i tak par dana zaredom , a to nemo??e biti slučajnost Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted September 29, 2007 pogledaj si na korisničkim stranicama tam ukupan promet , moj sused isto ima taj d-link i prikazuje mu da je kao bio 24 sata priključen na net i u tom vremenu mu je skinuto 300-400 mb prometa , a čudno je to kaj prikazuje da se naprimjer priključil u 8:30 jedan dan i da je bil do 8:30 drugi dan , znači točno 24 sata i tak par dana zaredom , a to nemo??e biti slučajnost takve probleme i sam imam, bio on meni uključen 24sata(jer sam se conectira ako je uključen) pa i ako ja njega isključim iz struje promet mi ide, i onda pita?? servisere i svi ??ute ne znamo mi ovo ono. prije mjesec dana spr??io mi ga grom(vi??e puta se desilo, točnije 4, oće grom u koprive) i dok sam čekao da mi serviser donese drugi 3 dana, sva ta 3 dana promet je i??ao, i onda od njih nitko ne zna objasnit kako Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 0 Posted September 29, 2007 joj ljudi... akos e radi o t-com dslu: https://user.t-com.hr/ tu fino mozete vidjet tocno vrijeme konekcije spajanja i odspajanja i prometa... pa napravite probu, jednostavno istekajte DSLRuter (bilo onaj siemens,siemens+wireless,zyxel,D-link) na par sati, i kad se spojite ponovo odame se ulogirajte i vidjete cete na toj stranici jel u tom perijodu dok je bilo ugaseno bilo konekcija.. Moze bit i da vam neko zna username i pass, pa se spaja sa nekog drugog racunala, pa mozete i to na tom webu promjenit (password) nadalje ako imate wireless-dsl ruter - ako ne koristite wireless, jednostavno odserafite antenicu s uredjaja,i zamotajte uredjaj u alu foliju i onda ste ziher ako koristite wireless ,onda se ulogirate u ruter. - u internet exploereu upisete: 192.168.1.1 login:admin ,password je: admin ili 0000 ili prazno ostavite. 0000 je kod dlinka dsl rutera u zadnje vrijeme sto daju. ako ruter ima wireless mozete ga ugasit i kad se ulogirate,ima opcija. ako se wireless koristi pozeljno je stavit MAC filter da dozvoljava MAC samo vaseg uredjaja i jos WEP key shared key bar 64bita enkripciju. ako pak koristite onaj dlink, ili slican sto je samo DSL ruter. isto se ulogirate i tamo si napravite preko wizarda upisete ima opcija "bridge mode" ,kad se tak narikta ruter, onda preko svog kompa napravite PPoE dial up vezu za spajanje na DSL. tj kontrolirate kad ste spojite i odspojite... kao na npr obicnom modemu sistem konektiranja... koga kaj zanima slobodno nek pita Share this post Link to post Share on other sites
Guest Green Shine Posted October 1, 2007 joj ljudi... akos e radi o t-com dslu: https://user.t-com.hr/ tu fino mozete vidjet tocno vrijeme konekcije spajanja i odspajanja i prometa... pa napravite probu, jednostavno istekajte DSLRuter (bilo onaj siemens,siemens+wireless,zyxel,D-link) na par sati, i kad se spojite ponovo odame se ulogirajte i vidjete cete na toj stranici jel u tom perijodu dok je bilo ugaseno bilo konekcija.. Moze bit i da vam neko zna username i pass, pa se spaja sa nekog drugog racunala, pa mozete i to na tom webu promjenit (password) nadalje ako imate wireless-dsl ruter - ako ne koristite wireless, jednostavno odserafite antenicu s uredjaja,i zamotajte uredjaj u alu foliju i onda ste ziher ako koristite wireless ,onda se ulogirate u ruter. - u internet exploereu upisete: 192.168.1.1 login:admin ,password je: admin ili 0000 ili prazno ostavite. 0000 je kod dlinka dsl rutera u zadnje vrijeme sto daju. ako ruter ima wireless mozete ga ugasit i kad se ulogirate,ima opcija. ako se wireless koristi pozeljno je stavit MAC filter da dozvoljava MAC samo vaseg uredjaja i jos WEP key shared key bar 64bita enkripciju. ako pak koristite onaj dlink, ili slican sto je samo DSL ruter. isto se ulogirate i tamo si napravite preko wizarda upisete ima opcija "bridge mode" ,kad se tak narikta ruter, onda preko svog kompa napravite PPoE dial up vezu za spajanje na DSL. tj kontrolirate kad ste spojite i odspojite... kao na npr obicnom modemu sistem konektiranja... koga kaj zanima slobodno nek pita Pametan dečko Share this post Link to post Share on other sites