mur3633 249 Posted January 13, 2018 Pozdrav, Posto je moja Gamma s kodom odjednom stala s radom, drug mi je dao svoju Gammu koju je imao u svom Passatu B5.5. E sad on ne zna kod za tu Gammu. Da li bi neko bio dobre volje da mi sazna kod ? Serijski broj je: VWZ1Z3A6714941. Unaprijed zahvalan. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 530 Posted January 13, 2018 Radio kod bi se trebao nalaziti na samom radiju naljepljen na etiketu a ima ga i u servisnoj knjizi od auta ako ju posjeduje, tako je barem kod mene na Alpha-i. Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 249 Posted January 13, 2018 Nema nikakve knjige o tom autu, niti servisnu. Ništa dao sam jednom drugu što se bavi elektronikom, pa će isčitati eeprom i valjda uspjeti dobaviti kod. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
VWTDI 5 Posted January 14, 2018 Kolega odes u ovlasteni servis i dobijes kod za 10 minuta. Share this post Link to post Share on other sites