bozic.hrvoje 0 Posted January 15, 2018 Koji od ova dva akumulatora uzeti A. FIAMM TITANIUM PLUS ( 75Ah, 730A ) B. TOPLA TOP SEALED ( 78Ah, 780A ) Da li tih 50A startne snage igra neku ulogu? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Riktas 0 Posted January 15, 2018 Ja sam prosle godine kupio FiAMM Titanium Pro slicnih specifikacija koje si ti napisao i zadovoljan sam pravo. To je bio jedini akumulator u ponudi sa tri godine garancije i po rijecima prodavca FIAMM je akumulator iz prve ugradnje kod nekih velikih proizvodjaca kao sto je recimo Mercedes. Cjenovno je takodjer bio povoljan. Da mene pitas,ja bih izabrao opet FIAMM. Pozz Share this post Link to post Share on other sites
bozic.hrvoje 0 Posted January 15, 2018 Razlika u cijeni je 50kn, garanciju oba imaju 3godine Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
jooka 1 Posted January 15, 2018 Koji od ova dva akumulatora uzeti A. FIAMM TITANIUM PLUS ( 75Ah, 730A ) B. TOPLA TOP SEALED ( 78Ah, 780A ) Da li tih 50A startne snage igra neku ulogu? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ako oba imaju isto garanciju onda ovaj s vie startne snage, kad grijaci budu vukli struju nek se nađe. Nije od vika. Share this post Link to post Share on other sites
dasypeltis 0 Posted January 17, 2018 (edited) Neces pogrijesiti ni s jednim, kod mene je Topla trenutno u autu, vjerovatno ce iduci biti Fiamm jer sam nedavno naletio na oglase neke trgovine gdje nude 5g garancije na fiamm, a toplu 3. Edited January 17, 2018 by dasypeltis Share this post Link to post Share on other sites
bozic.hrvoje 0 Posted January 17, 2018 uzeo jučer fiamm titanium plus kad smo izvadili staroga vidli smo da je također bio fiamm, ali slabija serija Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 592 Posted January 17, 2018 Inace kod uzimanja akumulatora nikad nije lose uzet onog sa jacom startnom snagon, pogotovo ako nije velika razlika u cijeni ili garanciji jer startna sa godinama opada pa ti se visak isplati. Evo kao primjer moja varta sylver od 780A koja je bila kod kupovine 2015 i sada je pala na 690A i jos ce pasti s godinama, ujedno topla nije los aku. Share this post Link to post Share on other sites
Memphis 45 Posted January 27, 2018 uzeo jučer fiamm titanium plus kad smo izvadili staroga vidli smo da je također bio fiamm, ali slabija serija Ja sam prije godinu dana za Octaviju 1.9 PD isto uzeo taj FIAMM srebrni samo što je moj 64Ah 610A. I odlično se za sad pokazao a i ima garanciju 3 godine. Orginal je Varta 61ah 540 A. Share this post Link to post Share on other sites