niner 0 Posted January 24, 2018 Pozz ekipa, prije mjesec dana mi je odjednom iz ventilacije krenuo bijeli dim, to je trajalo par minuta i od tad mi auto nenormalno magli stakla. Klimatronic i dalje radi (grije i hladi) ali jako tesko odmagli stakla, i to ako uspije odmagli samo sofer sajbu. I to sto je zamagljeno, kad pokusam obrisat jako je masno i tesko je brisat. I da, iz klime se osjeti intezivan miris, mozda je i antifriz (jer ne znam kako antifriz treba mirisat) i po posudi mislim da lagano opada kolicina istog. Ako moze nekakav savjet od kud da krenem ili kome da se obratim u Zg ili okolici, a da mi moze to rijesit za korektnu cijenu? I da, hrpa spuzve je ispala kroz otvore ventilacije u zadnjih godinu dana, ako to ima neke veze Share this post Link to post Share on other sites
Mouse-RI 3 Posted January 24, 2018 Bijeli dim inace izadje iz otvora ventilacije kada klima ispusti plin, tako da vjerujem da je sistem bez plina pa zato klima ne radi i ne odmagljuje stakla... Share this post Link to post Share on other sites
kile2211 0 Posted January 24, 2018 Procurio mali kiler(izmjenjivac topline) nalazi se u kabini iza tastature.. Poslano sa mog NOA H4 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
niner 0 Posted January 25, 2018 Imate li prijedlog kome se mogu obratit da mi to pogleda i sredi, a da me ne opelješi? Share this post Link to post Share on other sites
TDI_<3 8 Posted January 25, 2018 Samo nadji nekog ko je vec skida instrumentke ima iskustva i strpljenja s tim,nedaj bilo kome pa kad ti vrati instrumentku nazad da ne mozes od vibracija vozit.. Share this post Link to post Share on other sites
opri 2 Posted January 30, 2018 Starome bilo to isto prije par godina, heater kabine propisao, nama su radili u ciaku, dosta dode jer je dosta posla, heater mislim da je cca 500 kn Sent from my SM-G930F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites