0
niner

Golf 4 zamagljivanje

Recommended Posts

Pozz ekipa,

prije mjesec dana mi je odjednom iz ventilacije krenuo bijeli dim, to je trajalo par minuta i od tad mi auto nenormalno magli stakla.

Klimatronic i dalje radi (grije i hladi) ali jako tesko odmagli stakla, i to ako uspije odmagli samo sofer sajbu. I to sto je zamagljeno, kad pokusam obrisat jako je masno i tesko je brisat.

I da, iz klime se osjeti intezivan miris, mozda je i antifriz (jer ne znam kako antifriz treba mirisat) i po posudi mislim da lagano opada kolicina istog.

Ako moze nekakav savjet od kud da krenem ili kome da se obratim u Zg ili okolici, a da mi moze to rijesit za korektnu cijenu?

I da, hrpa spuzve je ispala kroz otvore ventilacije u zadnjih godinu dana, ako to ima neke veze

Bijeli dim inace izadje iz otvora ventilacije kada klima ispusti plin, tako da vjerujem da je sistem bez plina pa zato klima ne radi i ne odmagljuje stakla...

Procurio mali kiler(izmjenjivac topline) nalazi se u kabini iza tastature..

Poslano sa mog NOA H4 koristeći Tapatalk

Imate li prijedlog kome se mogu obratit da mi to pogleda i sredi, a da me ne opelješi?

Samo nadji nekog ko je vec skida instrumentke ima iskustva i strpljenja s tim,nedaj bilo kome pa kad ti vrati instrumentku nazad da ne mozes od vibracija vozit..

Starome bilo to isto prije par godina, heater kabine propisao, nama su radili u ciaku, dosta dode jer je dosta posla, heater mislim da je cca 500 kn

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

0