limp19 6 Posted February 1, 2018 (edited) Uzeo sam vw caddy life 2004 1.9 tdi bjb kod motora. Kad sam otvorio kutiju sa relejima vidim da je prespajano nesto Moze li mi neko reci sta je uradjeno ovo je greska sa vcds Auto ima nov aku i ima duze paljenje prvo jutarnje poslije na zub citav dan Edited February 1, 2018 by limp19 Share this post Link to post Share on other sites
bozic.hrvoje 0 Posted February 1, 2018 Ako uspijes rijesiti problem javi jer i ja imam slicnu gresku, ali mi sam prehladno traziti koji relej je tocno los Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted February 1, 2018 (edited) Kakvo je tebi paljenje kad odstoji? Meni je bila i greska senzor bregaste pa sam je ponistio i evo dan dva nema. Tek sam i uzeo auto Edited February 1, 2018 by limp19 Share this post Link to post Share on other sites
bozic.hrvoje 0 Posted February 1, 2018 Paljenje mi ok, otkada sam zamijenio akumulator Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites