tomica88 0 Posted April 21, 2008 stigla danas kuverta a unutra samo iskaznica , kaj je sa naljepnicama i ostalim stvarima? Share this post Link to post Share on other sites
IBM 0 Posted May 2, 2008 E ljudi ja uplatio i poslao 8.4.2008 i naravno još ništa.Nadam se da će stići do meeta u Karlovcu Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted May 3, 2008 i ja platio i dobio sam iskaznicu al nist od nalje.. jel trebam nalju platit budem i to da ju dobijem.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest seba Posted May 19, 2008 čekam člansku i sve ostalo već pet mjeseci i još ništa valjda ću je dobit do nove godine 2009 , Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted May 19, 2008 čekam člansku i sve ostalo već pet mjeseci i još ništa valjda ću je dobit do nove godine 2009 , tribas imati vise od 20 postova...tek onda salju Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted May 20, 2008 a uuuuuuu ja još nisam uplatia. bia siguran da jesam al evo vidim uplatnicu. moram to danas rješit Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 26, 2008 evo ja moram u 8.mj. uplatit... skoro pa god. dana clan Share this post Link to post Share on other sites
MarkoŠb 0 Posted May 26, 2008 ja sam poslao podatke za naljepnice odavno,ali nigdje naljepnica lol Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted January 1, 2009 ad smo kod uplata i uplatnica Kad cu dobiti uplatnicu za clanarinu posto sam se uclanio pocetkom prosimca 2008. dakle novi sam pa da ne ostanem duzan novom drustvu a i moj autic ceka VWCC obiljezja pa kakva god bila Unaprijed hvala Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 1, 2009 Jesi se samo učlania na forum ili si posjetia i ovu stranicu? http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=4680 Share this post Link to post Share on other sites
Guest maksy Posted January 1, 2009 Ja san uplatia sredinom prosinca, znan da se iskaznica i to sve čeka al kad gazda bude gleda ovaj topic nek javi jel uplata sila da se ne sekiran.. i bar otprilike ako se zna kad će se radit iskaznice.. Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted January 6, 2009 Bio sam i na toj stranici i hocu se uclaniti i u klub a ne samo na forum Share this post Link to post Share on other sites
Turash GTI 0 Posted January 6, 2009 ja sam dobio prošle godine člansku iskaznicu kad sam se učlanio i platio 100kn no na mojoj članskoj iskaznici niš ne piše do kad vrijedi samo ime i prezime i članski broj i na poleđini upute a nisam dobio privjesak ni majicu ko neki što su dobili a za ovu godinu nisam dobio uplatnicu???? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 6, 2009 radimo na nekim promjenama glede clanarina, clanstva, iskaznica, i dr. vise o tome nekom drugom zgodom Share this post Link to post Share on other sites
Guest josipra Posted January 15, 2009 Uplatio sam clanarinu i poslo kako mi je napisano, prije nekih 20 dana i jos nista nisam dobio? E sad me zanima di je zapelo? Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted February 17, 2009 dobil sam danas kuvertu sa uplatnicom i upisnikom?!? , kaj trebam opet upisnik ispunjavati ili da samo uplatnicu riješim? Share this post Link to post Share on other sites
Guest maksy Posted February 17, 2009 Uplatio sam clanarinu i poslo kako mi je napisano, prije nekih 20 dana i jos nista nisam dobio? E sad me zanima di je zapelo? Ne radu iskaznice za svakoga nego kad se skupi grupa.. pogledaj malo po forumu Share this post Link to post Share on other sites
Guest maksy Posted February 17, 2009 Evo meni danas stigla pošta od VWCC-a............... opet isto ka i prošli misec.. umisto iskaznice opet uplatnica i pristupnica... nadan se da ću idući misec dobiti nešto drugo... zabavnije je nego bingo igrat Share this post Link to post Share on other sites
miro 5 Posted February 17, 2009 Evo meni danas stigla pošta od VWCC-a............... opet isto ka i prošli misec.. umisto iskaznice opet uplatnica i pristupnica... nadan se da ću idući misec dobiti nešto drugo... zabavnije je nego bingo igrat OPROSTI. NA DVA MJESTA SMO ISPISIVALI UPLATNICE A POSTU SALJEM GRUPNO. AKO TKO BUDE IMAO ISTIH SLUCAJNOSTI NEKA ZANEMARI DRUGU UPLANICU. Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted February 17, 2009 ponavljam dobil sam danas kuvertu sa uplatnicom i upisnikom?!? , kaj trebam opet upisnik ispunjavati ili da samo uplatnicu riješim? Share this post Link to post Share on other sites
miro 5 Posted February 17, 2009 ponavljam dobil sam danas kuvertu sa uplatnicom i upisnikom?!? , kaj trebam opet upisnik ispunjavati ili da samo uplatnicu riješim? ..ako ti se nista od podataka (od prosle godine) nije promijenilo ne trebas ispunjavati. Vrati samo uplatnicu. (ovjerenu ) Share this post Link to post Share on other sites
Troni 0 Posted November 3, 2009 de i meni da to ispunim Share this post Link to post Share on other sites