1 1
Bagi

Članarina vol.2

Recommended Posts

stigla danas kuverta a unutra samo iskaznica , kaj je sa naljepnicama i ostalim stvarima?

E ljudi ja uplatio i poslao 8.4.2008 i naravno još ništa.Nadam se da će stići do meeta u Karlovcu

i ja platio i dobio sam iskaznicu al nist od nalje..

jel trebam nalju platit budem i to da ju dobijem..

Guest seba

čekam člansku i sve ostalo već pet mjeseci i još ništa valjda ću je dobit do nove godine 2009 ,

čekam člansku i sve ostalo već pet mjeseci i još ništa valjda ću je dobit do nove godine 2009 ,

tribas imati vise od 20 postova...tek onda salju :lol:

a uuuuuuu ja još nisam uplatia. bia siguran da jesam al evo vidim uplatnicu. moram to danas rješit

evo ja moram u 8.mj. uplatit...

skoro pa god. dana clan :D

ja sam poslao podatke za naljepnice odavno,ali nigdje naljepnica lol

ad smo kod uplata i uplatnica

Kad cu dobiti uplatnicu za clanarinu posto sam se uclanio pocetkom prosimca 2008. dakle novi sam pa da ne ostanem duzan novom drustvu a i moj autic ceka VWCC obiljezja pa kakva god bila

Unaprijed hvala

Guest maksy

Ja san uplatia sredinom prosinca, znan da se iskaznica i to sve čeka al kad gazda bude gleda ovaj topic nek javi jel uplata sila da se ne sekiran.. i bar otprilike ako se zna kad će se radit iskaznice.. ;)

Bio sam i na toj stranici i hocu se uclaniti i u klub a ne samo na forum

ja sam dobio prošle godine člansku iskaznicu kad sam se učlanio i platio 100kn

no na mojoj članskoj iskaznici niš ne piše do kad vrijedi samo ime i prezime i članski broj i na poleđini upute

iskaznica0th.jpg

a nisam dobio privjesak ni majicu ko neki što su dobili

a za ovu godinu nisam dobio uplatnicu????

radimo na nekim promjenama glede clanarina, clanstva, iskaznica, i dr.

vise o tome nekom drugom zgodom

Guest josipra

Uplatio sam clanarinu i poslo kako mi je napisano, prije nekih 20 dana i jos nista nisam dobio? E sad me zanima di je zapelo?

dobil sam danas kuvertu sa uplatnicom i upisnikom?!? , kaj trebam opet upisnik ispunjavati ili da samo uplatnicu riješim?

Guest maksy
Uplatio sam clanarinu i poslo kako mi je napisano, prije nekih 20 dana i jos nista nisam dobio? E sad me zanima di je zapelo?

Ne radu iskaznice za svakoga nego kad se skupi grupa.. pogledaj malo po forumu

Guest maksy

Evo meni danas stigla pošta od VWCC-a............... opet isto ka i prošli misec.. umisto iskaznice opet uplatnica i pristupnica... nadan se da ću idući misec dobiti nešto drugo... zabavnije je nego bingo igrat :D

Evo meni danas stigla pošta od VWCC-a............... opet isto ka i prošli misec.. umisto iskaznice opet uplatnica i pristupnica... nadan se da ću idući misec dobiti nešto drugo... zabavnije je nego bingo igrat :D

OPROSTI. NA DVA MJESTA SMO ISPISIVALI UPLATNICE A POSTU SALJEM GRUPNO. AKO TKO BUDE IMAO ISTIH SLUCAJNOSTI NEKA ZANEMARI DRUGU UPLANICU.

ponavljam

dobil sam danas kuvertu sa uplatnicom i upisnikom?!? , kaj trebam opet upisnik ispunjavati ili da samo uplatnicu riješim?

ponavljam

..ako ti se nista od podataka (od prosle godine) nije promijenilo ne trebas ispunjavati. Vrati samo uplatnicu. (ovjerenu :palacg )

1 1