1 1
Bagi

Članarina vol.2

Recommended Posts

Ja uplatio prije 3 mjeseca, poslao preporučeno uplatnicu i jo?? ni??ta :)

Ja uplatio prije 3 mjeseca, poslao preporučeno uplatnicu i jo?? ni??ta :)

ja već pola godine čekim uplatnicu...ali no frx...valjda ljudi imaju puno posla :)

Kad ce stic uplatnica???

Ja sam dobio samo papir za clanarinu a uplatnice nema :(

Kad ce stic uplatnica???

također :(

Kad ce stic uplatnica???

Dobar si... Ja vec dvije godine cekam bar tu kovertu, sve me sram i pisati u forumu, odma se sjetim da bi mi se netko mogao sjetiti mame za onih 100 kn ili koliko vec. :lol2

Cak mi je i od HAK-a stigla uplatnica i iskaznica jednom u dvije godine, nemojte me vi sada razocarati. :P

Unaprijed se zahvaljujem.

Pozdrav.

Bude Miro poceo slati uplatnice sad dok Vr-a stavi u pogon, pa ce trebat za benzin :palci:palci

Guest redbull0131

ja bi se isto učlanio, al me zanima ??to se sve dobiva članstvom(popust i iskaznica - znam) majca također il se posebno treba naručit??

pozdraw

ma ljudi to miro ima posla preko glave.......mogu vam ja poslati uplatnice i racun za clanarinu :rotfl:rotfl:rotfl

malo da pomognem....

clanarina nije u ovom klubu nesto sto "must be"

uplacuje se godiisnji, ali ne kalendarski iako sumljam da itko ima pojma kad je ko uclanjen :palacg

a pogodnosti su neogranicene.........samo sta imate tu cast da prisustvujete stranici, forumu, savjetima i ljubaznosti cura i momaka ovog kluba vrijedi 100 kn godisnje da ne govorim za sve popuste i ostale tramake koje mozete ostvariti ako ste ponosni vlasnik clanske iskaznice.....

toliko od mene.........

nadam se da nije upilano....

hvala svima

pozzz :vozi:vozi

Guest gti-ck.

Ja sam uplatio članarinu početkom godine i nakon 2 tjedna sam dobio olovku, privjesak, kalendar, par naljepnica, ali nisam dobio člansku iskaznicu. Isto je bilo i početkom 2006. Sve sam dobio osim iskaznice Jedini put kada sam dobio sve u kompletu je bilo početkom 2004, samo je tada članarina bila 200kn.

Tako da....kad će ta iskaznica??????? :fakjea

pa ako si dobio iskaznicu 2004., pa valjda je i sada imaš, pa šta će ti svake godine druga?

Edited by master

da to z aiskaznice sta ce ti svake godine druga, kad je jednom dobijes ima da se tuces nogom u guzicu, a ti dobio dvi i jos se bunis.... :rotfl

ekipa ceka da ih se skupi vise i onda idu u izradu....ako ste od srece da ste uclanjeni nakon izrade cekate red do drugog puta....i tako u krug...

samo strpljenja ekipa sve ce stici....

pozzz jos jednom iz sibenika

Recite vi njima ako ne posalju uskoro iskaznice da se selite u opel club :rotfl

ja se učlanio u 12 mjesec i platio 100 kn kad mi prije tjedan dana dolazi nova uplatnica na 100 kn. :(

ja se učlanio u 12 mjesec i platio 100 kn kad mi prije tjedan dana dolazi nova uplatnica na 100 kn. :(

Prvih 100 je bilo za 2006 valjda :palci

I ja sam platio pro??lu ali ni??ta nisam dobio za ovu...polako... doći će valjda... :mah:D

nada je KURVA,sve nam je u kur... u drzavi tak da se nemamo kaj cudit.bas sam prije par dana kopiro i popunio prijavu,i taman kad sam mislio uplatit na posti i poslat evo me tu.e sad bum si malo razmislil.

to je Fog sve kriv :bleh

Evo meni danas doslo pismo od kluba sa uplatnicom i odma sam otiso to uplatit! :)

:respekt 2 Miro - treba treba to slat ljudima! ;-) Respect za trud Miro! :palci

100 kn je stvarno nista s usporedbi koje sve pogodnosti imas kao clan kluba...

E Onaj Upisnik!? stari clanovi to nemoraju ponovo ispunit i slat na adresu kluba? jleda? :)

I sad kad sam platio clanarinu :) sad mozemo bacit dogovore oko pozurivanja izrade kratkih majca sa slikama Golf 2 :)

Gdje se mogu kupiti majce i kape?????????????????????????????????

Evo nakon uplate 6.10.2006 na dana??nji dan 20.3.2007 napokon stigao paket iz Karlovca!

Miro svaka ćast! :respekt

Paket se sadr??i Maxi tuning časopis privjesak 2cd-ea s tim da jedan nemogu otvorit članska iskaznica kalendarič za 07god itd..... i naj va??nije uplatnicu novu!! To ćemo platit tokom slijedečeg tijedna

Jedino ??to nema je naljepnica Vwclubcroatia.com nadam se da u subotu kad se nadjemo bude netko udjelio !!

Guest gti-ck.
pa ako si dobio iskaznicu 2004., pa valjda je i sada ima??, pa ??ta će ti svake godine druga?

Pa to je OK, ali onda je glupo da na iskaznici pi??e VRIJEDI DO: kod mene konkretno 01/2005. Ku??i??? I od HAK-a svake godine kad plati?? članarinu dobije?? novu iskaznicu, stara ne vrijedi...

Pa to je OK, ali onda je glupo da na iskaznici pi??e VRIJEDI DO: kod mene konkretno 01/2005. Ku??i??? I od HAK-a svake godine kad plati?? članarinu dobije?? novu iskaznicu, stara ne vrijedi...

Ja sam dobio pro??le god i nema ni??ta "vrijedi do:" , samo ime,prezime i broj

Guest gti-ck.
Ja sam dobio pro??le god i nema ni??ta "vrijedi do:" , samo ime,prezime i broj

cliskkv2.jpg

ista stvar kao i s kolegom iz vodica, to je mo??da stara iskaznica jel meni isto ne pi??e ni??ta do kada vrijedi

meni isto nema datum isteka......... :palci:palci

Zato njegova ima zaobljene rubove a na??e su kockaste...hehehehe :palci

1 1