K0k0Pu 1 Posted April 2, 2018 Bok ekipa, uskoro mi dolaze novi pragovi s bilin LED svitlon za mk7 jel netko zna kako se spaja i kodira budući da na netu nisan naša ništa slično. Fala Share this post Link to post Share on other sites
Roby ZD 6 Posted April 2, 2018 (edited) Od prodavatelja nema ništa? škicni na donji link, tu bi trebao naći ono što te zanima http://www.golfmk7.com/forums/showthread.php?t=13887 Edited April 2, 2018 by Roby ZD Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted April 2, 2018 Bok, krivo si me razumia ne uvratima led svitlo nego u pragovima, a nisu mi još stigla pa nezz oće bit kakve upute al budući da su nova možda i budu. Share this post Link to post Share on other sites
romano010 18 Posted April 2, 2018 Pa tribalo bi se spojiti jedna zica na masu, a druga na osvjetljenja u vratima jer prag i treba zasvijetliti kad se otvore vrata Share this post Link to post Share on other sites
amercivic 0 Posted April 3, 2018 Koja je inace logika rada ovog, ako je kao ambi light onda zelis da ti svijetli konstantno kada su upaljena svjetla dnevna ili kratka ili sta vec. Ako radi kad se vrata otvore tj kao ono svjetlo na vratima onda spojis kao sto ti je kolega iznad reko. Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted April 7, 2018 na pragovima su došli konektori 1K0972709, da li netko zna koji ženski konektor paše za njih? Share this post Link to post Share on other sites
K0k0Pu 1 Posted April 29, 2018 montirano, a stari idu na prodaju ako je neko zainteresiran nek se javi u inbox Share this post Link to post Share on other sites
niner 0 Posted August 28, 2018 sory sto ulijećem u post, ali me zanima di si uzeo ove gumene tepihe sto su na slici? Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 28, 2018 svaki vw servis...220 kn Share this post Link to post Share on other sites
Xman 29 Posted August 29, 2018 Malo su đubrex. Ja imam rupu na njima nakon par mjeseci korištenja Share this post Link to post Share on other sites