chelik97 0 Posted May 21, 2018 Pozdrav, nadam se da ce mi neko moci pribilzno odgovoriti o cemu se radi. Naime. kada je auto zagrijan i u leru je kada dam gas preko 1500 kada se vrati na normalu opadnu obrtaji na 500, zvuci kao da ce se ugasiti, pa se potom vrati u normalu. A sto se tice trzanja primjetio sam da auto vibrira osjetim na volanu negdje izmedju 2 i 2,5 k obrtaja. onako trese kao ABS ali slabije. Prije i posle toga je sve u redu: Hvala na odgovrima Share this post Link to post Share on other sites
juli3c 0 Posted May 21, 2018 Koje auto?Dizel,benzin? Nisi nista napisa kako mislis dobit odgovor? Share this post Link to post Share on other sites
chelik97 0 Posted May 22, 2018 A daa to sam zaboravio Auto je Polo 9N 1,4 benzin 16 V 2004 godiste Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted May 22, 2018 Ovo sto padaju okretaji bi bila pljava klapna ili bas motoric klapne. Share this post Link to post Share on other sites
pololove 2 Posted May 23, 2018 Da se nadovezem na temu, na svom polu osjetim vibracije na 1900 rpm,i na leru kada dam skroz lagani gas prvo okretaji padnu,ali skroz sitno i onda se vrate u normalu i pri tome imam ovaj zvuk https://www.youtube.com/watch?v=Uh8sp9P2nbw.Autoje polo 9n 1,2 6v 2002. Share this post Link to post Share on other sites