turtle 0 Posted June 3, 2018 Pozdrav, auto koje imam je passat b7 2013 2.0 tdi 140ks i neki dan sam vidio da bi ti modeli trebali imati 2 auspuha i tubu onu is koje auspuh izlazi. Ono sto ja imam je https://imgur.com/a/v6xXAfL Da li je to ok? Auto radi ok nemam iskustva pa me zanima vase misljenje? Ako sam nesto pogresno objasnio pokusat cu bolje objasnit Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted June 3, 2018 Ovo prvi put vidim da je 2.0tdi a jedna cijev Share this post Link to post Share on other sites
cungalunga 1 Posted June 3, 2018 Ja isto imam dvije cijevi na mom 2.0tdi i isto to vidim prvi put tako Poslano sa mog PRA-LX1 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted June 3, 2018 Tu je nesto kemijano. Vidi se i da je rupa na braniku za dva Share this post Link to post Share on other sites
turtle 0 Posted June 3, 2018 Da ali ne znam zasto nema onu siru tubu iz koje inace izlaze cujevi za auspuh? Auto je bio na servisu prije kupovanja i rekli su da je ok. Ako ne znate na koju tubu mislim da vam stavim neku sliku? Share this post Link to post Share on other sites
sink.as 2 Posted June 3, 2018 Neko je sninio zadnni lonac i zavario cijev Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Krky 6 Posted June 3, 2018 Neko je sninio zadnni lonac i zavario cijev Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk Upravo tako... Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted June 3, 2018 (edited) Od 10 mj. 2012 kod tdi 140 ks ide tvornicki 1 izlaz, tako da je to orginal tako. ( porazmjeva se da ima zadnji lonac ) Edited June 3, 2018 by G-Unit Share this post Link to post Share on other sites
turtle 0 Posted June 3, 2018 Zadnji lonac nema ali be vidim da mu smeta za rad, hvala na odgovorima kad stignem odvest cu ga u vw servis da mi oni kazu misljenje pa cu postavit Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted June 3, 2018 2.0 ne postoji sa jednom cijevi, nebitna je godina, passat b7 golf 6 golf 7 svaki 2.0 i onaj od 110ks ima dvije cijevi Share this post Link to post Share on other sites
gavranovic 20 Posted June 3, 2018 Ja sam vidio na skodama i passatima jednu cijev, bez lonca. Pretpostavio sam da je netko prckao nesto, nisam 100% siguran. Radilo se o autima iz svedske koji su bili iskljucivo za izvoz. Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted June 4, 2018 2.0 ne postoji sa jednom cijevi, nebitna je godina, passat b7 golf 6 golf 7 svaki 2.0 i onaj od 110ks ima dvije cijevi Nije istina. A3 i passat 2012/13 sa 2.0 motorom 136/140 ks su sa jednim izlazom. Share this post Link to post Share on other sites
sink.as 2 Posted June 4, 2018 Jeli branik isti za 1 i 2 izlaza, na slici se vidi da je rupa u braniku sira da mogu dvi cijevi Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted June 4, 2018 (edited) Nije istina. A3 i passat 2012/13 sa 2.0 motorom 136/140 ks su sa jednim izlazom.A3 da ali passata jos nisam vidio 2.0 da ima jedan izlaz. (Jedino 4motion ali on ima sa svake strane jedan). Susjed ima 2013 2.0 i ima 2 cijevi, znam jel probavali smo stavit original nastavak sa golfa 6 2.0. A i pogledaj po oglasima slike sa 2.0 motorom i svaki ima 2 Edited June 4, 2018 by Leic Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted June 5, 2018 A3 da ali passata jos nisam vidio 2.0 da ima jedan izlaz. (Jedino 4motion ali on ima sa svake strane jedan). Susjed ima 2013 2.0 i ima 2 cijevi, znam jel probavali smo stavit original nastavak sa golfa 6 2.0. A i pogledaj po oglasima slike sa 2.0 motorom i svaki ima 2 Ima i passat i audi, prijatelj mi ima audi a3 2012 ( belgisko trziste 136 ks ) 1 izlaz. Drugi prijatelj se bavi prodajom auta i na njegovom placu ima par passata sa 1 izlazom, tako da je info provjerena 100% Share this post Link to post Share on other sites
jooka 1 Posted June 5, 2018 Danas vidio jedan. Htio slikati ali ode, isto jedna cijev Share this post Link to post Share on other sites
kruno.emedi 0 Posted June 6, 2018 (edited) Gdje je taj plac...volio bi to vidjeti?! Još nisam vidio 2.0 TDI sa jednom cijevi, moj passat je 2013. ima 2 cijevi, a i na braniku je otvor za 2 cijevi što mi je malo čudno.. Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk Edited June 6, 2018 by kruno.emedi Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted June 6, 2018 Ja vidio neki dan kod Graza na parkingu sa jednom cijevi, isto izlaz za dvije bio. ocito je to sve OEM. Share this post Link to post Share on other sites
gavranovic 20 Posted June 7, 2018 To Vw radi da se zavara eko test. ? Share this post Link to post Share on other sites