zrnojed2 2 Posted July 4, 2018 Ubacio sam Skodin RNS 510 u Passata,i nece da prikaze onu siluetu auta,sa onim crticama za parking senzore. Prilikom kodiranja,u VCDS-u postoji opcija promjene siluete,za vise tipova auta(passat,touran,golf itd),ali kad odaberem neku od ponuđenih izbacuje gresku i nece sacuvati novo kodiranje. Da li se neko sretao sa tim problemom? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
zrnojed2 2 Posted July 4, 2018 2010. Zadnja serija b6. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted July 4, 2018 vjv prva serija rns 510 koja ne podrzava prikaz climatronica Share this post Link to post Share on other sites
zrnojed2 2 Posted July 4, 2018 (edited) Climatronic uredno prikazuje. Prikazivala i senzore na Oktaviji s koje je skinuta. Probacu sa upgradeom softwarea. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Edited July 4, 2018 by zrnojed2 Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted July 5, 2018 Onda je gateway u autu problem Share this post Link to post Share on other sites
zrnojed2 2 Posted August 10, 2018 Jos nijesam rijesio ovo. Zna li neko? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 10, 2018 Odneses majstoru i to je to Share this post Link to post Share on other sites
zrnojed2 2 Posted August 13, 2018 Majstor Mario,ja vidim da je tebi stalo da naplatis svoje znanje,sto je ok. Ja ovdje trazim besplatnu pomoc,pa ako si voljan,pomozi,a ako nijesi,zaobiđi. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted August 13, 2018 (edited) Jos nijesam rijesio ovo. Zna li neko? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Da li napravio upgrade software-a? Koji je kataloski broj uredjaja? Edited August 13, 2018 by projektilski Share this post Link to post Share on other sites
zrnojed2 2 Posted August 13, 2018 (edited) Posle updatea je software version 5238. Isto se ponasa i prije i poslije updatea. Jednostavno nema grafickog prikaza na ekranu. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Edited August 13, 2018 by zrnojed2 Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 13, 2018 Majstor Mario,ja vidim da je tebi stalo da naplatis svoje znanje,sto je ok. Ja ovdje trazim besplatnu pomoc,pa ako si voljan,pomozi,a ako nijesi,zaobiđi. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Nije . Nego ti A verzija ne podrzava prikaz i to je to. Sta je tu tesko prihvatiti tu konstataciju? Vec sam to bio nekom rekao Share this post Link to post Share on other sites
pajser 15 Posted August 13, 2018 Evo ja nudim rješenje na PM Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
zrnojed2 2 Posted August 18, 2018 Uz nesebicnu pomoc @pajsera,rijesen prikaz parking senzora! Moze lock. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted August 18, 2018 Pa bilo bi u duhu foruma da se objasni u cemu je bio problem... Sent from my SM-G950F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted August 19, 2018 Tako je, zato forum i postoji Share this post Link to post Share on other sites
zrnojed2 2 Posted August 19, 2018 Problem je bio u kodiranju. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
pajser 15 Posted August 21, 2018 Problem je bio u kodiranju. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Samo da se nadovežem,odrađena je brzinska međunarodna suradnja "beba za bebu" jer je kolegi kopala oči zelena boja tipki na columbusu,a meni takav jedan trebao,a RNS-510 skupljao prašinu na polici. Uglavnom,za kolege(i sve skeptike) radi prikaz senzora i sve ostalo i na "A" verziji columbusa. Sporo pamtim,brzo zaboravljam... Share this post Link to post Share on other sites
zrnojed2 2 Posted August 21, 2018 U međuvremenu je i ustanovljeno da tzv. "Backup sensor" ne radi,pa sam stavio novi. To je senzor preko koga auto "zna" da je menjac u rikvercu,pa upali parking senzore i prikaz na ekranu. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites