Anthony 0 Posted August 2, 2018 Nadam se da nisam fulao thread, al evo imam pitanje. Htio bih pitati one koji se razumiju u gume. Radim 15-20 000km godisnje pa me zanimaju dal su uniroyal rainsport 3 dobre gume za to? U pitanju je trajnost, stedljivost, buka? Vidim da mu je akvaplaning odlican i da Njemci hvale tu gumu. Naspram GY asymetric 3,continental contisportcontact 6 ili michelinke je dobar? Govorim za dimenziju 225x35x19... Share this post Link to post Share on other sites
Roby ZD 6 Posted August 2, 2018 Ako nije lova ogranicenje, uzmi GY i gas Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted August 2, 2018 Continetal je u ovom trenutku najbolji po meni u toj dimenziji. Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted August 2, 2018 Ja sam isto uzeo nove goodyear proljetos i gume su odlicne, udobne. Drze po suhom i po mokrom strava...definitivo top guma i opet cu ih uzeti kad ove poderem. Share this post Link to post Share on other sites
juli3c 0 Posted August 2, 2018 Uniroyal je jedino dobar u maloj dimenziji guma.Na 19 cola nista posebno cak i losa guma i potrosi se brzo.Conti se isto prebrzo trosi,sportske gume se inace dosta brze trose od hp guma i dosta su neudobnije.Moja preporuka ti je od hp guma hankook ili pirelli p7 a od uhp goodyear assy3 ili dunlop rt2.pozz Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted August 2, 2018 Znaci vise glasova ide na gy asy3 xl? Vidim da cak i sava intensa uhp na stranim forumima daje dobre rezultate. Gy je dugotrajan? Bucan? Mekan? Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted August 2, 2018 Tiha guma, meka nisam primjetio veliku potrosnju Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted August 2, 2018 Na tyrereviewsu daju jako pozitivne komentare za gy asy3,cak i sava vodi u bitci samo sto je malo bucnija. Ali gy je balansirana u svim testovima u kocenju na suhom i mokrom, na stedljivosti, reagira na svakom koraku u zavojima tako da... A i tiha guma kao sto ljubobj veli, tisa je cak i od michelina pilot sporta... Share this post Link to post Share on other sites
juli3c 0 Posted August 2, 2018 Moras znat ako ces agresivnije vozit da ti uhp guma nece trajat priko 25-30000km nece ni toliko.A sad premium modeli mischelin goodyear conti naginju ka udobnosti i malo meksoj voznji dok bridgestone pirelli i dunlop sportskoj voznji malo su tvrđe i direktniji je volan.sve zavisi sta volis a s nijednom od ovih 6 marki nemozes falit.pozz Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted August 2, 2018 (edited) Znaci vise glasova ide na gy asy3 xl? Vidim da cak i sava intensa uhp na stranim forumima daje dobre rezultate. Gy je dugotrajan? Bucan? Mekan? Ja sam sa Intensa UHP 2 jako zadovoljan a cijena je super. Mislim realno, ne vozim utrke i ne gledam da li kroz zavoj s jednom gumom mogu proci 120 a sa drugom 122 prije nego proklizem. Buka gume? Ne znam, vozim dizela Inace, svaka guma sto je manje plastike u njoj, to se vise trosi ali i bolje drzi. Nema ni tu neke mudrosti Sent from my SM-G950F using Tapatalk Edited August 2, 2018 by projektilski Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted August 2, 2018 Hm.. S passatom nisam nikad vozio 200,eventualno 160-170 kad sam se bas zurio nekamo na autoputu tako da razmisljam o gy asym3 ili savi intensi uhp jer pise da su to prakticki iste gume... Projektilski dobro si rekao, bas si me nasmijao. Na tyrereviewsu sava ima daleko bolje rezultate od drugih guma koliko ju hvale... Juli3c, u pravu si... Zato je malo teze odabrati da ne bi nakraju nakon jedne sljivovice popizdio i kupio svima u inat nankang gumu Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted August 3, 2018 Nankang je dobar samo za neke cunga lunga dimenzije. Imam zimske vec petu godinu i ko nove su. Plastika. Srecom odrade posao (pogotovo na snijegu gdje i takva plasticna zimska rasturi ljetnu) i znam im se prilagodit pa nemam nikakvih problema ali da se ne trose nije dobro Share this post Link to post Share on other sites
Anthony 0 Posted August 3, 2018 (edited) Projektilski, slazem se. Ima tu jedan tip koji je stavio na Audija A4 b5 20 cola japan racing jr 18 s 235x30x20 nankang gumama,auto bolesno izgleda, al previse je previse. Mislim da sam odlucio uzeti goodyear asy3 jer su ok... Za tu cijenu su vise nego ok. Projektilski i ostalima hvala najljepsa. Edited August 3, 2018 by Anthony Share this post Link to post Share on other sites