rs180 1 Posted August 27, 2018 Pozz.. Na kojim gewindama vozite golf 3 ? Uzimam si ovih dana gewinde pa me zanima sta se vama najbolje pokazalo, ponajvise me zanima tvrdoca, ma da imam vr6 koji je dosta tezak i ne bojim se previse da ce bit pretvrdo ali mozda neko ima koji savjet, dvoumim se izmedu jom i fk, znam da su to najjeftinije pa se nema sta previse ocekivat ali eto, ne vozim se previse pa mi nije toliko sada do nekih skupih gewindi, inace bi vjv uzeo AP.. Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted August 28, 2018 pa eto sam sebi si odgovorio, tj. vjerovatno znas već šta ćeš uzeti JOM, TA, FK sve isto...rade svoj posao za te pare...ne očekuj udobnost ni sa jednima.... Share this post Link to post Share on other sites
vwl51c 2 Posted August 28, 2018 vozio se na ta techinxu u golfu 3 2.0 16v i odlicno upijaju neravnine za razliku od tatechnixa u mom golfu 1 1.3 koji je tvrd ka beton. oba dva spustena do kraja Share this post Link to post Share on other sites
rs180 1 Posted August 28, 2018 Za technix znam da je malo tvrđi nego jom jer sam se vozio na oba u golf 3 i jom je meksi dosta, samo me zanima jel netko imao fk Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted August 28, 2018 A vidiš ja dok sam bio static zadnje ta technix sam zamijenio sa jom jer su jom bile tvrdje i to mi je vise odgovaralo Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted August 29, 2018 Znam da nije isti auto ali ja imam fk na G7 i bas su dosta tvrde Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted August 29, 2018 Razmisli i o DTS cjenovno su tu negdje a dosta su udobnije od jom Share this post Link to post Share on other sites
rs180 1 Posted August 30, 2018 Razmisljao sam i o dts ali ne znam jel ih ima netko u hr, na ebayu su 220 eura ali ne znam hoce mi stavit neku carinu, ma da nebi trebalo jer ide iz EU.. Share this post Link to post Share on other sites
luka93 26 Posted August 30, 2018 Ma nema carine na proizvode iz EU. Share this post Link to post Share on other sites
goca 0 Posted October 28, 2018 Pozz ekipa.Kupio bih fk gewinde za svoj audi a6 c5 1.9tdi (110ks) ali ne znam koje. Ima vise vrsta tj. s razlicitim maximalnim opterećenjem po osovini. E sad koje kupiti?? I jel zna tko koje idi na moj auto? Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites