Emma 0 Posted April 12, 2010 pardon krivo sam napiso mislio sam amortizere Ivan 0915409096 (facko radi u zg inače u "amortizeri sever") Share this post Link to post Share on other sites
Romchi 0 Posted May 14, 2010 meni propisala jedna zadnja gevinda pa zvao Sever,on ne reparira gevinde a Atm da al mora u paru zadnje dvije za 800kn pa ak ima tko da zna za jeftiniju reparaciju gevindi molim da se javi i dobije pivo Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted May 14, 2010 Pa nisi pročitao kompletan post?ABV Škrljevo-ako im pošalješ poštom dođe te reparacija 100kn kom.Naravno ako se da rastaviti?Nazovi na telefon pa pitaj.ALi svakako bi ja reparirao obje!!Jer će ti bit razlika u ponašanju lijeva desna strana a to nije dobro za stabilnost i sigurnost.Pošta te dođe još 100kn vjerojatno u oba smjera i to je to... Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted May 14, 2010 meni propisala jedna zadnja gevinda pa zvao Sever,on ne reparira gevinde a Atm da al mora u paru zadnje dvije za 800kn pa ak ima tko da zna za jeftiniju reparaciju gevindi molim da se javi i dobije pivo možeš zvati abv, ja nosim vjerojatno idući tjedan, 150 kuna po gewindi ak oje s montažom, ako doneseš skinute 5o kuna manje, jučer sam zvao i takav je dogovor bio, godina dana garancije na rad Share this post Link to post Share on other sites
Romchi 0 Posted May 15, 2010 tenkju,vidjet cemo sta ce bit Share this post Link to post Share on other sites
Romchi 0 Posted June 1, 2010 evo ako nekome treba reparacija amortizera toplo preporucam abv skrljevo. poslao oba amortizera i postarina me ispala 60kn u jednom smjeru, abv reparirao propisani amortizer za 100kn i isti dan poslali natrag(naravno jos 60kn) tak da me cak i postarina ispala vise nego reparacija. al sve u svemu odlican posao Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted June 1, 2010 evo ako nekome treba reparacija amortizera toplo preporucam abv skrljevo. poslao oba amortizera i postarina me ispala 60kn u jednom smjeru, abv reparirao propisani amortizer za 100kn i isti dan poslali natrag(naravno jos 60kn) tak da me cak i postarina ispala vise nego reparacija. al sve u svemu odlican posao Jel moze broj od tog ABV-a Skrljevo? Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted June 1, 2010 ABV Škrljevo: 051/251-665 Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted June 7, 2010 Hmm glupo pitanje.. A jel on reparira samo plinske amortizere i jel može uljne reparirati ? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 7, 2010 Uljni se repariraju ko od šale Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted June 7, 2010 Pa jel ste isto može štelati tvrdoća na uljnim amrtizerima ? Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted June 21, 2010 evo bio danas u ABV Škrljevo i reparirao sve 4 gewinde, cijena 600kn, posla cca 3 sata, malo manje napravljeno je kako je traženo i za sada sam zadovoljan kolko mogu biti u jednom danu. Uglavnom bile su skroz pri kraju i nabijale su i to je sve riješenjo. Garancija je godina dana, a koliko će to sad sve izdurati vidjet ćemo, postat ću ovdje ako bude reklamacija. Jedino ko bude išao nek se ne začudi kad dođe tamo i vidi najobičniju garažu kao da je kod svoje kuće, ne bi ni pogodili da je neka firma.hehe Bio je i Jura neki dan kod njih pa nek napiše svoje iskustvo, za sada moju preporuku imaju Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 21, 2010 o kojim je gewindama riječ? se mogu vadit ulošci iz njih il? Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted June 21, 2010 o kojim je gewindama riječ? se mogu vadit ulošci iz njih il? da, fk gewinde sa koni ulošcima su, sad sam u potrazi odmah i za ulošcima sa štelanjem tvrdoće samo da vidim koja bi cijena bila a s obzirom ako mu netko od vas izvana šalje poštom košta vas znači 100kn po amortizeru(400 kuna 4) i sumnjam da će vam poštarina biti 200kn, znači još jeftinije prođete Share this post Link to post Share on other sites
zizz 0 Posted June 21, 2010 i ja cu uskoro prednje dvije gewinde slati tamo pa javim tnx svim na info Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted January 29, 2011 nedavno poslao H&R zadnje gewinde na reparaturu,dog cijena je bila cca 700kn,pa je netom prije mog dolaska po njih cijena skocila na 1000 i taj put nisu bile gotove,zatim me nakon tj dana obavjesti da su gotove i da mogu doci po njih ali da je cijena 1500kn ako dodem po njih na taj dan,ako ne mogu da su 1800 kn . hvala kolegi sa foruma jos jednom sta je imao vremena,volje i strpljenja slusat tog lika i sta mi je ucinio uslugu i preuzeo te amortizere. garancija je 2 god,a kako je napravljeno jos ne znam nisam ih ni vidio,jos su kod Doca u podrumu. firma je ATM zagreb,vjerovatno kvalitetan posao ali lik pari lood 100% Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted January 29, 2011 preskupo brate, a i cijena 150 posto gore, nema toga da bi platio, nema šanse nit je to tvoja dužnost. jesu to sa štelanjem tvrdoće ili? s obzirom da sam ja radio na škrljevu za 600kuna 4 gewinde Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted January 29, 2011 bez stelanja tvrdoce su,hebiga kad ih je vec napravio bilo je prekasno za odustati. drugi put cu pametnije Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted January 29, 2011 čudno mi je da si slao za te pare s obzirom da ti piše u ovom topicu za škrljevo, jel znaš jel ti mjenjao osovinice u amortizeru s obzirom na cijenu Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted January 29, 2011 čudno mi je da si slao za te pare s obzirom da ti piše u ovom topicu za škrljevo, jel znaš jel ti mjenjao osovinice u amortizeru s obzirom na cijenu mislim da je,jedna je navodno bila sumljiva. uglavnom rezultate javim na proljece Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted April 12, 2012 Trebao bi reparirat prednju desnu gewindu, vidim da vas je dosta predložilo ABV Škrljevo, znači dobri su ipak i sigurni ? Share this post Link to post Share on other sites
Romchi 0 Posted April 12, 2012 Nosis naravno obje gewinde jer se ne reparira po komad 100kn ti je po komadu reparacija i imas garanciju godinu dana.A ako ti skida s auta onda ti je 150kn po komadu. Mozes i postom poslati a oni ti isti dan repariraju i posalju natrag. Samo zovi,super su,i ja bi trebao uskoro ici Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted May 23, 2012 Dali oni mogu skratiti amortizer za par centimetara ? Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted May 23, 2012 mogu, bar kad sam ih ja zadnji put pitao. evo da napišem odmah ja se već vozim 2 godine na repariranim i sve super. za jedan uložak od gewinde mi je rekao da je u kurcu i da će vjerojatno propišati kad tad jer je osovinica oštećena, i tako je bilo nakon 7 mjeseci. I čak je dao i na garanciju na to, al uzeo sam nove uloške jako povoljno pa ih nisam nosio. Tako da prednja 2 rade već preko 2 godine svoj posao uredno Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted May 24, 2012 ja sam u dugom selu negdje dao reparirati stražnje gewinde,ispalo me 500kn što je 150kn više nego da sam slao u Rijeku,ali s tim da se na jednoj shebalo štelanje tvrdoće pa je to sve morao preslagati nekaj i kaj ja znam prezadovoljan sam prednje ću poslati u Rijeku,pa ćemo vidjeti razliku Share this post Link to post Share on other sites