goran98 0 Posted December 6, 2018 Danas dobio poruku na displeju "zamjeniti bateriju ključa" pa me zanima dal je potrebno to odmah mijenjati odnosno dal će baterija riknuti danas sutra ili to još može potrajati. Imam još par mjeseci do servisa pa bi to tada obavio. Uglavnom imate li kakvih iskustava sa tim baterijama? Share this post Link to post Share on other sites
elovrinic 0 Posted December 6, 2018 Meni isto to pisalo na golfu, zamijenio nakon tjedan dana, kupio u kiku 3 baterije za 7 kn, imaš na youtube video kako otvoriti ključ, staru van novu unutra i vozi miško Share this post Link to post Share on other sites
goran98 0 Posted December 6, 2018 Meni isto to pisalo na golfu, zamijenio nakon tjedan dana, kupio u kiku 3 baterije za 7 kn, imaš na youtube video kako otvoriti ključ, staru van novu unutra i vozi miško A ja mislio da je to neka specijalna VW baterija koja se mora na servisu mijenjati Hvala Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted December 6, 2018 U servisu je specijalna jel kosta 32kn Share this post Link to post Share on other sites
goran98 0 Posted December 6, 2018 U servisu je specijalna jel kosta 32kn Prijatelju... u Porscheovim servisima i voda za stakla košta kao Malvazija od Kozlovića Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 6, 2018 Uzmi svakako boljeg proizvodjaca... Neke jeftine sam vidjao da bi pustile i onda sjebu kljuc.... Doduse na mk5 il mk4 kljucima al.... Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted December 6, 2018 Pa ako je u servisu 32 kn nije ni skupa, duracell košta preko 20 kn. No name znaju crknuti za mjesec-dva a kvalitetne traju po par godina. Share this post Link to post Share on other sites