Andy 0 Posted October 6, 2007 Eto danas sam radio tj imao nekakvog posla kod zubaka u sesvetama i uspio sam poslikat nesto malo Bilo je negdje oko 150 auti u krugu unutra sve servis,limarija,mhanika i ostale sitnice i jos oko 50 u garazi , a ja sam izdvojio nek jer nisam imao bash vremena za slikanje-novci su me cekali Slikano BY SE k750 I -- fuuul injection pero jel ti treba ? malo unutrasnjosti jer nije bio otkljucan -valjda Za ovu sliku sam zalegnuo na pod a5 Ako budete dobri stavit cu jos par slikica Ja sam citav dan slinio nad tim autima Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted October 6, 2007 Ljubomoran san,danas san u splitu vidia crnog S5 Share this post Link to post Share on other sites
dado2772 0 Posted October 6, 2007 Javi se kad budes opet dolazio da popijemo kavu Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted October 6, 2007 Vidi se kak ti je bilo po slikama, jel ti se ruke tresu Lijepo je tebi bilo i ja bi tako slinio Share this post Link to post Share on other sites
dejo29 0 Posted October 6, 2007 a jojjj... kako su lepi...Pa kakva je to gara??a,di to?? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted October 6, 2007 gara??a ispod zubaka u sesvetama.... mmmm koji auteki... Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted October 7, 2007 Evo malo jos slika posto nisam mogoa slikat imao sam polsa i zurio sam se Makete svih zubakov salona i centara Bio je jedan karambol a8 bez masine a imao je pekrasne felge ,najvise je bilo a3 stvarno doslo mi je da se odfuram doma u jednom kolko ih ima,mislim da nebi ni skuzili da jednog nema Dado drugi put cu se javit ako cu imat viska vremena jer sad imam takvog posla da sam stalno u zg,al nemas vremena za privatne poslove ,bas cu morat kresnut sluzbenog auta i na bilu, a to ce bit iduci mj dok se dog sa jady-em,jer neznam bas puno po zagrebu I oni koji su bili ove godine u karlovcu evo slike golfa koji je bio tamo,sad je prodan i rezultat je Share this post Link to post Share on other sites
dejo29 0 Posted October 8, 2007 Te??ko je zubaku.... hehe Share this post Link to post Share on other sites
Guest flybug Posted January 25, 2009 mmm koje pile decki jel ko da maznemo kojeg za par krugova pa ga vratimo (mozda hehe) Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 25, 2009 R8 ima posebnu šlepu koja je napravljena bash za njega i kako kazu stize u najkracem roku na lice mjesta tj kvara. Dobiva se zamjenski R8 a pokvareni R8 ima posebnu dizalicu te kad se metne na dizalicu oko njega se navuče zastor. E sad..tako mi je rečeno Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 25, 2009 stravwa su auti ne bi me cudilo da poslije lupa 1.8t slijedi lupo r8 Share this post Link to post Share on other sites
kompressor 0 Posted January 25, 2009 R8 ima posebnu šlepu koja je napravljena bash za njega i kako kazu stize u najkracem roku na lice mjesta tj kvara. Dobiva se zamjenski R8 a pokvareni R8 ima posebnu dizalicu te kad se metne na dizalicu oko njega se navuče zastor. E sad..tako mi je rečeno yup i veeeeliki ormar sa specijalnim alatima samo za r8.....i ne šlepa nego dizalica ogromna s komp terminalom samo za pacjenta----i zastori su zakon Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 25, 2009 za alat se podrazumljeva..... Nevolim mnogo slušat ove u odjelima jer sam vise u radioni Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted January 25, 2009 ako se nevaram, kad sam zadnji put bio kuci u 10.mjesecu vidio sam R8 u Dugom Selu Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted January 25, 2009 dobri i lijepi autići... mislim na ove na maketi... mogao si ih par stavit u džep to sigurno nebi niko skužio auti su za uživanje u vožnji Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted January 26, 2009 ako se nevaram, kad sam zadnji put bio kuci u 10.mjesecu vidio sam R8 u Dugom Selu I ja u Dugom selu vidim cesto jednog sparkanog Share this post Link to post Share on other sites
tomy18 0 Posted January 26, 2009 I ja u Dugom selu vidim cesto jednog sparkanog Taj vam je od vlasnika pizerije STARA VURA preko puta autobusne stanice. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted January 26, 2009 r8 je odlican auto prelijep je ima kod nas u pozegi jedan svaki put kad ga vidim ostanem bez teksta Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 26, 2009 I ja u Dugom selu vidim cesto jednog sparkanog Curi je kupio Novi TT, a sin od cure ima MKV R32 Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted January 26, 2009 Ljubomoran san,danas san u splitu vidia crnog S5 dali je to mozda ovaj http://trosjed.net.hr/ekipa/jopa_budainkav.../slike/5586242/ Share this post Link to post Share on other sites