1.9 TDI 0 Posted February 1, 2019 Pozdrav Situacija je sljedeča golf 6 gti 2009.g mjenjao sam zadnje disk pločice, diskovi su dobri ali su bili malo nepravilno potrošeni i spaljena površina pa sam ih fino stavio u tokarski stroj i potokario minimalno da je ko novi. Montiram sve gore znači stavljam nove ATE pločice i obrađene diskove, sa alatom vračam kočione klipiče u nulti položaj novi limiči ispod pločica i novi šarafi za čeljusti " jedan klipič mi se malo teže vratio sa alatom moro sam dosta napet sa ključem pa je kreno" vodilice čeljusti klize lagano i ne štekaju. I nakon probe zadnji se diskovi više griju od prednjih !!! kad priđeš rukom do felge osjeti se ta vručina a napred puno manje. Šta sad tu može bit problem ako je neko imo takav slučaj????? prije zamjene sve bilo ok! Kad je auto u zraku pritisneš nožnu - pustiš kotači se lagano okreču, povučeš ručnu - pustiš kotači se lagano okreču. Zašto bi se sad grijalo više kad je sve novo? gdje je caka..? ? Share this post Link to post Share on other sites
regazzoni 7 Posted February 1, 2019 Trebalo je razraditi zadnje cilindre prije montiranja novih plocica. Klipovi su ti u celjustima malo korodirali pa zezaju. Skini to dole razradi cilindre i nece se grijati Share this post Link to post Share on other sites
1.9 TDI 0 Posted February 1, 2019 Da vidiš to nisam probavo dal cilindri rade il štekaju , U nedelju ču skinut probat razradit pa se javim. hvala Share this post Link to post Share on other sites
1.9 TDI 0 Posted February 7, 2019 Dečki caka je bila u pločicama jer su mi dali keramičke ATE i previše grizu na obične diskove i grije se!! Te pločice se kako trgovci kažu koriste za posebne diskove koji su narezani ili imaju bušene rupe zbog boljeg hlađenja.. cilindri si bili ok rastavio sam sve i pregledo ujedno podmazo i vratio nazad. Share this post Link to post Share on other sites