gagi74 1 Posted May 8, 2019 Po drugi put mi crkava kamera u znaku. Ne daje mi sliku na medijiProblem je u zici koja ulazi u kameru valjda se stalno vuce kad ulazi izlaziPitanje je koja je to vrsta kamere tj jel moze neka kineska da legne u leziste znaka ili mora biti original.Ako ima neko neki link sta mi je raditi vise izludi s njom a znaci miHvala unapred Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
gagi74 1 Posted May 9, 2019 Ili ako ima gde da se uzme ta kamera ili ako pase neka kineska na to mesto u znaku.. Da li mora ako se zameni da se ponovo kodira ili ne tipa neka zamenska sad gledam u kini ta fabricka je RGB jel tako?A uredjaj je NTSC? rns 510 koji imam sad u kolimaSent from my CLT-L29 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
gagi74 1 Posted August 25, 2019 Rastavili sve podmazali prelemili i radi Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
pajser 15 Posted August 26, 2019 Znaci ipak je bila ona “direkt” RGB kamera sa kabelom koji “fiksno” izlazi iz tijela same kamere?Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
gagi74 1 Posted August 26, 2019 Znaci ipak je bila ona “direkt” RGB kamera sa kabelom koji “fiksno” izlazi iz tijela same kamere?Sent from my iPhone using TapatalkDa nije zakrivljena nego ravna Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites