splicanin 0 Posted September 26, 2019 Imam dotično auto i muči me rikverc svijetlo, ništa se ne vidi u mraku i problem je okretanje u mraku. Dali je netko stavljao led žarulju, jaču i kakvi? Share this post Link to post Share on other sites
saGTInaTDi 2 Posted September 26, 2019 Ja sam skoro stavio ove https://www.aliexpress.com/item/32221036373.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dePP6Pl i mnogo se bolje vidi od običnih , još razmišljam da promenim i levo svetlo za maglu u rikverc to bi bilo extra Share this post Link to post Share on other sites
splicanin 0 Posted September 27, 2019 (edited) Reci mi jel sve odgovara, grlo i mjesto gdje se stavi, izvadiš jednu i ubaciš drugu? Reci mi dali kompjuter pokazuje nekakvu pogrešku sa ovom žaruljom? Edited September 27, 2019 by splicanin Share this post Link to post Share on other sites
saGTInaTDi 2 Posted September 27, 2019 Samo se zameni sijalica i ništa više, ne prijavljuje grešku jer mislim da rikverc svetlo i nije predviđeno za izbacivanje greške . Share this post Link to post Share on other sites
splicanin 0 Posted September 27, 2019 57 minutes ago, saGTInaTDi said: Samo se zameni sijalica i ništa više, ne prijavljuje grešku jer mislim da rikverc svetlo i nije predviđeno za izbacivanje greške . Ok nemam pojma. Jednom mi je izgorila jedna žarulja od tablice i signaliziralo mi da je izgorena pa me bilo strah da mi nebude gorila neka lampica da nešto nije u redu. I reci mi molim te, jeli znatno jače i bolje se vidi? Share this post Link to post Share on other sites
saGTInaTDi 2 Posted September 27, 2019 Da , vidi se mnogo bolje, ja još imam rikverc kameru i mnogo je bolje osvetljeno pozadi, mada kažem još bolje bi bilo da ima i sa druge strane, što se tiče upozorenja prilikom davanja kontakta ispiše koja sijalica je pregorela. Share this post Link to post Share on other sites