AUTOFREAK 218 Posted December 5, 2021 mj blok 3 je meni amen... i tu vidim koja je u plusu i pogotovo kad je 2.99 i neide gore jer je i vise. Tu je kompenzacija goriva...tj kad je u plusu dizna daje vise goriva a eto na to moze utjecat losija kompresija..... Dizne se stelaju i ljevo desno kao i potisak no to sve se da nac na netu i mjere i sve... Vijci obavezno novi Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted May 11, 2023 @AUTOFREAK, ajde Ivo pomagaj... Napravio upit prema ovlaštenom i savjetnik mi poslao ponudu, u originalu imaju... 1) TANDEM PUMPA - (038 145 209 Q) Po kataloškom je isti broj kao i na mojoj LUK-ovoj samo je moja "A", dok je ova "Q", e sada, mene zanima da li su kod ove riješili problem sa pipcem koji je kod LUK-a bio, ajmo reći kao uprešan u aluminij dok sada vidim da se radi na navoj, što je bolje. Poslao sam upit savjetniku da vidi može li mi potvrditi da li je to kod LUK-a sada riješeno na navoj i da li imaju i BOSCH Q V200 120417A2 kao alternativu jer me cijena zanima, pitanje je da li mi on može pomoći oko moga pitanja dok ti svakodnevno s time imaš kontakt pa ti je možda jedna prošla kroz ruku. Trebam potvrdu oko ove da li je sada LUK to riješio na navoj, ako je onda ulazi u izbor ako nemam drugog izbora. Šaljem fotke iz ETKA-e koju sam dobio od savjetnika i jednu sam našao na internetu (038 145 209 Q) i na njoj se vidi što me zanima. Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 268 Posted May 11, 2023 Zašto ne uzmeš Bosch pumpu? S njom nikakvih problema nema, a i čitao sam na nekim PD tuning stranicama da imaju 11 bari pritisak, dok je kod Luk pumpi 8. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted May 11, 2023 Pitao sam i za Bosch, imaju... * Tandem pumpa BOSCH - (F 009 D02 799) - 299,00€ * Tandem pumpa OEM - (038 145 209 Q) - 757,88€ To bi trebao biti kataloški za ovu tandemku i stvarno je povoljna, ako Ivo može dati blagoslov za nju rado bih ju onda uzeo. BOSCH - (F 009 D02 799), fotke su skinute sa interneta po ovom kataloškom broju, nadam se da je to to! Share this post Link to post Share on other sites