s18j 0 Posted November 14, 2019 Zanima me ako neko sigurno zna mogu li se plasticni nastavci B stuba sa golfa 6 staviti na golfa 5?Na 6 su fabricki dolazili lakirani u crnu a na oko mi izgledaju veoma slicno (ako ne i isto) kao oni na mk5 Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted November 14, 2019 Zanima me ako neko sigurno zna mogu li se plasticni nastavci B stuba sa golfa 6 staviti na golfa 5?Na 6 su fabricki dolazili lakirani u crnu a na oko mi izgledaju veoma slicno (ako ne i isto) kao oni na mk5Nemoze,imam ti jedan set za 5icu 1k3Poslano sa mog MI 8 Lite koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted November 14, 2019 cek cek pa sto nema g5 to lakirano 100% sam siguran da je meni iz tvornice doslo lakirano Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted November 14, 2019 Samo ed30 i r TDI su bez sviPoslano sa mog MI 8 Lite koristeći Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
s18j 0 Posted November 14, 2019 Da da.Samo su ed30 i R dolazili u toj gloss/piano black varijanti.Zanimalo me samo pase li jer sam mislio sa jedne sestice sto je za djelove da uzmem. Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted November 14, 2019 Trebas za 3 ili 5 vrata?Poslano sa mog MI 8 Lite koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
s18j 0 Posted November 14, 2019 sa 5 vrata mi je petica. Share this post Link to post Share on other sites