Guest Riki Posted February 7, 2008 nisam vidio da se tra??i zastava,kod mene je.....Miro je meni dao zastavu i ja sam je uredno posuđivao drugima za susrete,na ka??em da je moja i da je neću dati,naka netko dođe po nju i stavite je u taj klub,ali bi volio da se zastava vrati meni na proljeće.....treba mi za SEE i druge susrete........ Marine, ne pricamo o toj zastavi,pa nisam ludjak da trazim od tebe nesto sta je tvoje... Dogovor je bio drugaciji (ovdje se radi o trecoj zastavi Volkswagen Club Croatia - Rijeka),a koliko cujem neki su uzeli u svoj dzep ono sto im nije prvenstveno bilo namjenjeno...a nije problem platit zastavu i nije bit u materijalnome nego u fucking principu Mirotu svaka cast Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted February 7, 2008 .....opet ponavljam, nije zastava moja, ali je ja nosim gdje god da idem, posuđivao sam je i Slobodi kada je negdje bio..... ....u kojem se klubu/kafiću ekipa skuplja? koji je to kvart? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted February 7, 2008 Hate to break the news.... al nema vise Pizzerije ?????? Kako mislis nema? Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted February 7, 2008 Jos ono covijeku dam ruku tamo pored murije i pitam.. "znas koji sam ja" i ti kazes... " da da ".... telac u yebemti koji bed ...ali mi smo se i jos prije onda upoznali u rijeci ako se ne varam???? pa nisam znao da si ti remx...s kim si u autu ti dosao?? Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted February 7, 2008 Drugu zastavu su preuzeli speedy i arrow na xmassu ako se ne varam... Ta zastava je kod g@d-a jer je to bila za njega Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted February 7, 2008 (edited) Tko zna sivati, iglu i konac u ruke i napravimo si zastave svi... ? P.S. - Speedy krasna biljeznica ti je u autu xD Najdraza s faksa jelda LooooL :D Edited February 7, 2008 by daMassa Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted February 7, 2008 Massa zabit cu ti tu biljeznicu bolje da ne kazem di Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted February 7, 2008 u yebemti koji bed ...ali mi smo se i jos prije onda upoznali u rijeci ako se ne varam???? pa nisam znao da si ti remx...s kim si u autu ti dosao?? koji si ti car ... sa kumom.. zuti Pe??o.. kojeg je rija za ustavila.... ma joj vi istrijani Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted February 7, 2008 Massa zabit cu ti tu biljeznicu bolje da ne kazem di Ako to ucinis dokazat ces zasto je bas ta biljeznica u tvom autu hahahahah xD Sala, sala, evo fakat necu vise. Radije ti vrati tu biljeznicu kome pripada, Misko... Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted February 8, 2008 koji si ti car ... sa kumom.. zuti Pe??o.. kojeg je rija za ustavila.... ma joj vi istrijani aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ??uta 106 i onaj decko s bradicom!!!!!! Care, moj bed, kad se opet vidimo imas cugu da se barem malo iskupim Sorry jos jednom Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted February 8, 2008 pozdravw, eto i mene malo... ako bude tko za cugicu u nedjelju neka se javi da odemo malo na "casicu spike"... Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted February 10, 2008 Ja nemrem... nedjelja dan prije tehnickog.. sarafim po kecu Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted February 10, 2008 pozdravw, eto i mene malo... ako bude tko za cugicu u nedjelju neka se javi da odemo malo na "casicu spike"... U nedjelju sam u RI, ali imam neki rucak, pa mozda i zaletim na cugu. Tko bi dosao? Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted February 10, 2008 haha!! ocito nitko, prebacit cemo za sljedeci vikend, prekasno sam javio... Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted February 10, 2008 JOJ truli ste svi!!! Nema druge nego da ja opet organiziram.... ajmo ovako... za 2 vikenda.. znaci 24.02.2008. godine dospodnje.... skupit cemo se svi (naravno ako vrijeme dozvoli) na gatu Karoline... i onda odluciti kamo dalje..... da nitko nije planirao NISTA za taj vikend.... JASNO? Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted February 10, 2008 Moze ja sam za... Ali onda ima da se skupimo (read my lips) S V I ! ! ! - BTW Arrow ti mi se javi kad budes in my hood... Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted February 12, 2008 Samo jedno pitanje, oce bit kakvih hostesa na gatu Karoline?? Massa, javim se! Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted February 12, 2008 ja sam u petak navecer na omw-u... stizemo nas par iz pule i okolice u posjet (yebiga najvjerojatnije jedini sa VW ali je moguce da nagovorim i tonija-decko sa tamnocrvenom dujom,nedavno ju je tu predstavio), stize li tko od VW-ovaca?? Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted February 12, 2008 Ajde frende doleti u petak na meet da se napokon upoznamo ja cu biti tamo btw smanji sig molim te... Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted February 13, 2008 Samo jedno pitanje, oce bit kakvih hostesa na gatu Karoline?? Massa, javim se! Arrow, pusti hostese da se nebi ja prosetao do Istarske ulice Ajde frende doleti u petak na meet da se napokon upoznamo ja cu biti tamo Ja cu ti se prikacit ko putni kufer ako mi se bude dalo Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted February 13, 2008 ajmo sto vise to bolje... Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted February 14, 2008 aaaaa, masa careeeee!! aaaaa, masa careeeee!! Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted February 14, 2008 aaaaa, masa careeeee!! aaaaa, masa careeeee!! Arrow, BigBrother te gleda i sve moze reportati Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted February 14, 2008 a neeeeeeeee!!!! smmrrraaddd!! hahaha!! Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted February 17, 2008 Oce li bit danas makar nekog mini meeta kod nas? Share this post Link to post Share on other sites