RI VW 4 Posted February 23, 2008 Evo pa zar nije vise nego ocito da je bolje popodne..... RemX, da se ti to ne bojis mraka Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted February 23, 2008 A ja bi isto popodne, ujutro krmim bas negdje do 10 i pol tako, a onda bicikla u zivotu do rucka... Tako da, ipak popodne nekako mozda, a? Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted February 23, 2008 A ja bi isto popodne, ujutro krmim bas negdje do 10 i pol tako, a onda bicikla u zivotu do rucka... Tako da, ipak popodne nekako mozda, a? Ma bolje je tamo oko 15 h da se skupimo, djir po gradu i zaletimo do Archia, pa negdje na cugu i kuci. E da sutra ti donosim onaj kalendar....Das auto..... Evo pa zar nije vise nego ocito da je bolje popodne..... RemX, da se ti to ne bojis mraka RemX ima fobiju od mraka...... Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted February 23, 2008 (edited) Ajmo onda ovako: sutra dana 24,2,2008 svi se skupljamo na gatu u 17,00 h. jel moze tako? Ajmo stavite se ljudi na popis.... 1. daMassa 2. RI VW 3. Ri R32 4. ... Edited February 23, 2008 by RI VW Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted February 23, 2008 1. daMassa 2. RI VW 3. Ri R32 4. Speedy-RI 5. Arrow Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted February 23, 2008 17 ?.... TREBE Aj aj.... 17 it iz... 1. daMassa 2. RI VW 3. Ri R32 4. Speedy-RI 5. Arrow 6. RemX Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted February 23, 2008 moze, 17, taman... jos i auto stignem "oplemenit"! Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted February 23, 2008 Ma bolje je tamo oko 15 h da se skupimo, djir po gradu i zaletimo do Archia, pa negdje na cugu i kuci. E da sutra ti donosim onaj kalendar....Das auto..... Hvala na kalendaru... I jos jednom da ponovimo listu i da se daljni kandidati za dolazak upisu 1. daMassa 2. RI VW 3. Ri R32 4. Speedy-RI 5. Arrow 6. RemX Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted February 24, 2008 Meet je prosao dobro, ali opet samo tri auta i pet osoba... Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted February 25, 2008 Evo... mislio sam komentirati nesto... ali necu... 5 ljudi i 3 auta govore sve... Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted February 25, 2008 Evo... mislio sam komentirati nesto... ali necu... 5 ljudi i 3 auta govore sve... Ma sve je bilo za 5, nije bilo tako lose osim sto sam morao sa Kantride ici na Vezicu po neke papire (pas mater!?!?!!?) Arrow, drugi put dovuci te rukometasice, naucili smo sve o njima, sad je red za razradu. Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted February 25, 2008 Ahahahahha, rukometasice, kako smo pali na jeftinu Robijevu foru, rukometasice u nedjelju P.S. Nenade kalendar je strava A onaj alarm i daljensko paljenje eeeee Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted February 25, 2008 Ahahahahha, rukometasice, kako smo pali na jeftinu Robijevu foru, rukometasice u nedjelju P.S. Nenade kalendar je strava A onaj alarm i daljensko paljenje eeeee Bitno je da je bilo OK. Za kalendar i next time. Danas sam naletio na one od jucer iznad Malinske.....malo su me cudno gledali, a ja u Polu..... Da si im vidio face...skoro su me pojeli. Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted February 25, 2008 Ahahahaha, ma di ce oni... Znas nekako me podsjecaju na onu ekipu koja mjeri brzinu iz filma Taxi 1 2 3 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted February 25, 2008 Ahahahaha, ma di ce oni... Znas nekako me podsjecaju na onu ekipu koja mjeri brzinu iz filma Taxi 1 2 3 4 Prije ekipa A JE TO Share this post Link to post Share on other sites
Guest ciko Posted February 25, 2008 a vidio sam vas kad ste isli prema trastu, ja sam sjedio u parisu. ebiga, imo sam namjeru doc ali na putu za tamo sam naletio na frendice bajkerice pa sam ostao s njima na cugi Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted February 25, 2008 Ma malo me je smetalo na meetu jer nas je bilo previse pa je bilo tesko bit sa svima.... ...a ostalo sve 5.... Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted February 25, 2008 Ma malo me je smetalo na meetu jer nas je bilo previse pa je bilo tesko bit sa svima.... ...a ostalo sve 5.... Trebam li komentirat ovo biti sa svima Ciko, Ciko, nisi fer, radije s frendicama nego da kako kaze Andrej budes s mladim finim deckima Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted February 25, 2008 a vidio sam vas kad ste isli prema trastu, ja sam sjedio u parisu. ebiga, imo sam namjeru doc ali na putu za tamo sam naletio na frendice bajkerice pa sam ostao s njima na cugi Bajkerice?!?!!?!? :doh :doh :doh Ako zbog njih mozes propustiti meet, onda mora da su stvarno dobre. Znaci drugi put dolaze i bajkerice i rukometasice, a jos bit ce dernek...... Arrow jel si Ready??? Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted February 25, 2008 Jesam prijatelju!! haha!! Samo da vas ispravim , nisu rukometasice nego odbojkasice (te se vole igrati sa vecim loptama)... hah!!! Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted February 25, 2008 Jesam prijatelju!! haha!! Samo da vas ispravim , nisu rukometasice nego odbojkasice (te se vole igrati sa vecim loptama)... hah!!! Ma sve je to isto.... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted February 27, 2008 Ljudi ajmo sto vise da nas se skupi u ovu nedjelju na meet-u da se dogovorimo sto cemo i kako za onaj meet koji ce biti 9.3. ajmo da budemo bolji od sibencana Marine daj nam i ti probaj doletiti malo na meet Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted February 27, 2008 Dakle plan i program meeta. Dolaze svi (ili velika vecina) naci cemo ugodno mjesto za sjest i razgovarat i pregovarat u miru... Nece nitko otici dok se ne dogovorimo makar 80 posto svega oko nadolazeceg meeta 09.05. Vjerujte mi ja i Speedy smo siri od najsirih vrata, nebute prosli nikud van :D Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted February 27, 2008 Vjerujte mi ja i Speedy smo siri od najsirih vrata, nebute prosli nikud van :D Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted February 28, 2008 Ljudi ajmo sto vise da nas se skupi u ovu nedjelju na meet-u da se dogovorimo sto cemo i kako za onaj meet koji ce biti 9.3. ajmo da budemo bolji od sibencana Marine daj nam i ti probaj doletiti malo na meet Ovaj meet ce biti bez mene.......nazalost... Share this post Link to post Share on other sites