7 7
GogiR32

Rijeka OMVW & BILLA meet

Recommended Posts

A ja bi isto popodne, ujutro krmim bas negdje do 10 i pol tako, a onda bicikla u zivotu do rucka... Tako da, ipak popodne nekako mozda, a?

A ja bi isto popodne, ujutro krmim bas negdje do 10 i pol tako, a onda bicikla u zivotu do rucka... Tako da, ipak popodne nekako mozda, a?

Ma bolje je tamo oko 15 h da se skupimo, djir po gradu i zaletimo do Archia, pa negdje na cugu i kuci. E da sutra ti donosim onaj kalendar....Das auto.....

Evo pa zar nije vise nego ocito da je bolje popodne..... RemX, da se ti to ne bojis mraka :lol2:lol2

RemX ima fobiju od mraka...... :lol2:lol2:lol2

Ajmo onda ovako: sutra dana 24,2,2008 svi se skupljamo na gatu u 17,00 h. jel moze tako?

Ajmo stavite se ljudi na popis....

1. daMassa

2. RI VW

3. Ri R32

4. ...

Edited by RI VW

17 ?.... TREBE :D

Aj aj.... 17 it iz...

1. daMassa

2. RI VW

3. Ri R32

4. Speedy-RI

5. Arrow

6. RemX

Ma bolje je tamo oko 15 h da se skupimo, djir po gradu i zaletimo do Archia, pa negdje na cugu i kuci. E da sutra ti donosim onaj kalendar....Das auto.....

Hvala na kalendaru... :zivio

I jos jednom da ponovimo listu i da se daljni kandidati za dolazak upisu :D

1. daMassa

2. RI VW

3. Ri R32

4. Speedy-RI

5. Arrow

6. RemX

Evo... mislio sam komentirati nesto... ali necu... 5 ljudi i 3 auta govore sve... :bag:

Evo... mislio sam komentirati nesto... ali necu... 5 ljudi i 3 auta govore sve... :bag:

Ma sve je bilo za 5, nije bilo tako lose osim sto sam morao sa Kantride ici na Vezicu po neke papire (pas mater!?!?!!?)

Arrow, drugi put dovuci te rukometasice, naucili smo sve o njima, sad je red za razradu. :rotfl:rotfl:rotfl

Ahahahahha, rukometasice, kako smo pali na jeftinu Robijevu foru, rukometasice u nedjelju :rotfl

P.S.

Nenade kalendar je strava :bravo A onaj alarm i daljensko paljenje eeeee :respekt:palci

Ahahahahha, rukometasice, kako smo pali na jeftinu Robijevu foru, rukometasice u nedjelju :rotfl

P.S.

Nenade kalendar je strava :bravo A onaj alarm i daljensko paljenje eeeee :respekt:palci

Bitno je da je bilo OK.

Za kalendar i next time.

Danas sam naletio na one :drot od jucer iznad Malinske.....malo su me cudno gledali, a ja u Polu..... :lol2:lol2:lol2

Da si im vidio face...skoro su me pojeli.

Ahahahaha, ma di ce oni... Znas nekako me podsjecaju na onu ekipu koja mjeri brzinu iz filma Taxi 1 2 3 4 :lol2:rotfl:rotfl

Ahahahaha, ma di ce oni... Znas nekako me podsjecaju na onu ekipu koja mjeri brzinu iz filma Taxi 1 2 3 4 :lol2:rotfl:rotfl

Prije ekipa A JE TO

Guest ciko

a vidio sam vas kad ste isli prema trastu, ja sam sjedio u parisu.

ebiga, imo sam namjeru doc ali na putu za tamo sam naletio na frendice bajkerice pa sam ostao s njima na cugi

Ma malo me je smetalo na meetu jer nas je bilo previse pa je bilo tesko bit sa svima.... :rotfl:rotfl:rotfl ...a ostalo sve 5.... :palacg

Ma malo me je smetalo na meetu jer nas je bilo previse pa je bilo tesko bit sa svima.... :rotfl:rotfl:rotfl ...a ostalo sve 5.... :palacg

Trebam li komentirat ovo biti sa svima :lol2:lol2:lol2

Ciko, Ciko, nisi fer, radije s frendicama nego da kako kaze Andrej budes s mladim finim deckima :rotfl:rotfl:rotfl

a vidio sam vas kad ste isli prema trastu, ja sam sjedio u parisu.

ebiga, imo sam namjeru doc ali na putu za tamo sam naletio na frendice bajkerice pa sam ostao s njima na cugi

Bajkerice?!?!!?!? :doh :doh :doh

Ako zbog njih mozes propustiti meet, onda mora da su stvarno dobre. Znaci drugi put dolaze i bajkerice i rukometasice, a jos bit ce dernek......

Arrow jel si Ready???

Jesam prijatelju!! haha!! Samo da vas ispravim , nisu rukometasice nego odbojkasice (te se vole igrati sa vecim loptama)... hah!!!

Jesam prijatelju!! haha!! Samo da vas ispravim , nisu rukometasice nego odbojkasice (te se vole igrati sa vecim loptama)... hah!!!

Ma sve je to isto.... :lopta

Ljudi ajmo sto vise da nas se skupi u ovu nedjelju na meet-u da se dogovorimo sto cemo i kako za onaj meet koji ce biti 9.3. ajmo da budemo bolji od sibencana :):palacg Marine daj nam i ti probaj doletiti malo na meet ;)

Dakle plan i program meeta. Dolaze svi (ili velika vecina) naci cemo ugodno mjesto za sjest i razgovarat i pregovarat u miru... Nece nitko otici dok se ne dogovorimo makar 80 posto svega oko nadolazeceg meeta 09.05. Vjerujte mi ja i Speedy smo siri od najsirih vrata, nebute prosli nikud van :D :D

Vjerujte mi ja i Speedy smo siri od najsirih vrata, nebute prosli nikud van :D :D

:grrr:grrr:grrr:grrr:lol:

Ljudi ajmo sto vise da nas se skupi u ovu nedjelju na meet-u da se dogovorimo sto cemo i kako za onaj meet koji ce biti 9.3. ajmo da budemo bolji od sibencana :):palacg Marine daj nam i ti probaj doletiti malo na meet ;)

Ovaj meet ce biti bez mene.......nazalost...

7 7