Guest polo_girl Posted September 22, 2008 @ polo_girl: Jup bilo je OK... Pogotovo oni kamioni s onim nekim transportima, ako me kuzis hahahah e da, to je bilo predobro... PRCH Transporti ili tako nekako Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted September 22, 2008 edit: pa čuj, nije bila moja ideja... predložio je onaj dečko iz prezida (ne sjećam se nick-a) i ja pristala Ti tako inace pristajes na sve lako ili? Share this post Link to post Share on other sites
frencok 0 Posted September 22, 2008 skoro zaboravih... e zbilja bi mogli nabacit masovno pranje vozila jer ja npr. već tjednima ne mogu autom do kuće jer je ulica raskopana pa je prljaaaaaaaav! dođi zaletis e tu do mene u prezid imam ti sve za čistit ko i prava praona samo taman dođeš natrak u ri i imas isti auto , mislim možeš i tu kod mene ostat nema problema Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted September 22, 2008 Pa da krenem redom @ Nenad (aka R32) - Reko mi je Andrej... Spuco se lik cim si prosao. Bit ce pijano s Matejne to sve... Sto se tice 2 after partya, zivi bili pa vidili @ PoloGirl - Nisam ja nigdje rekao da neznas vozit niti sam to pomislio Bilo je rijeci o tome da nisi za nama opalila gas, ali pametno, nas su mogli opalit po dzepu PRCH transporti da, da, hahahahha xD @ Remzo - Ccccc, moras ti uvijek nisko @ frencok - Dobro si me sada sjetio, na drugom meetu im moramo predlozit ono sto smo razgovarali na afteru. Znas ono neki Prezid meet vo~no Share this post Link to post Share on other sites
frencok 0 Posted September 23, 2008 nema problema skupite se i dođite neki vikend, Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted September 23, 2008 Šta napadate polo_girl l..pusti ju ona je za razliku od nas pametnija za volanom... :mazi :mazi massa dat ću ja tebi PRČ transport kad te ja naprčim...hahahahahaa e i kad smo vec kod daMassa-e trebamo nekome dat nick Dedefinicija.....:bilder Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted September 23, 2008 Šta napadate polo_girl l..pusti ju ona je za razliku od nas pametnija za volanom... :mazi :mazi Nitko ju ne napada, sta ti brijes Da si bolje citao shvatio bis da sam reko da je pametnija od nas, jer su nas mogli plavci opalit po dzepu, a nju nebi massa dat ću ja tebi PRČ transport kad te ja naprčim...hahahahahaa GAY! e i kad smo vec kod daMassa-e trebamo nekome dat nick Dedefinicija.....:bilder Dedekfinicija? Stvarno bis zelio taj nadimak? :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted September 23, 2008 Nitko ju ne napada, sta ti brijes Da si bolje citao shvatio bis da sam reko da je pametnija od nas, jer su nas mogli plavci opalit po dzepu, a nju nebi GAY! Dedekfinicija? Stvarno bis zelio taj nadimak? :rotfl Alo, sto ste se uskomesali??? Od kad je polo_girl dosla, samo se kontrate. Decki, laganica i uzivajte. Sutra sam u Ri, jel je tko za cugu?? Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted September 23, 2008 Decki dosta sa OT-om Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted September 23, 2008 Ja se ispričavam na nedolasku, bio sam sam u nekim renovacijskim akcijama....next time maybe Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted September 23, 2008 Nitko ju ne napada, sta ti brijes Da si bolje citao shvatio bis da sam reko da je pametnija od nas, jer su nas mogli plavci opalit po dzepu, a nju nebi GAY! Dedekfinicija? Stvarno bis zelio taj nadimak? :rotfl a di su ti bili plavci??? nu ja da nisam stisnuo gas bi me ona pedercina poljubila u dupe mater mu..... a dobro sad se moja kolica odmaraju kod mehanicara...hehe za dan dva cu ic po njih..jer sam ljen...da sto manje trosim benze...lol Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted September 23, 2008 Dakle iduci put ocekujemo jos vise ljudi jel Bas me zanima ocemo li ikada oboriti prvi rijecki meet... Onako cini mi se da bi kroz neko vrijeme mogli, sve vise i vise stolova pocinjemo spajat u onom kaficu Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted September 23, 2008 Dakle iduci put ocekujemo jos vise ljudi jel Bas me zanima ocemo li ikada oboriti prvi rijecki meet... Onako cini mi se da bi kroz neko vrijeme mogli, sve vise i vise stolova pocinjemo spajat u onom kaficu Kako je krenulo, hocemo. Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted September 23, 2008 I duzina kolone mora makar za jedan auto biti veca nego prvi put kad smo se naparkirali svi uz rub =D Hahahha kad se sjetim ja tada bio s biciklom hahhha Posto sam sad s autom to je taman za jedan auto duza kolona Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted September 23, 2008 I duzina kolone mora makar za jedan auto biti veca nego prvi put kad smo se naparkirali svi uz rub =D Hahahha kad se sjetim ja tada bio s biciklom hahhha Posto sam sad s autom to je taman za jedan auto duza kolona dovest su starog i staru na meet sa uvaljenim TD traktorima, eto ti dodatne duzine za dva auta. Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted September 23, 2008 Ajmo next time kod Archija na masni, nisam ga jeo tamo negdje od petog mjeseca bit ce : Jos da uzmem VW, a ne Plug... Al ne volim ga vozit ovuda, neda mi se objasnjavat murji zasto vozim 3 KS jaci auto nego je dozvoljeno xD Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted September 23, 2008 alo momci.... znam da ste mladi i puni entuzijazma... al brateeeeeeeeee smanji malo .. nije ovo chat... Imate MSN za pricu.... OT totalni! Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted September 23, 2008 remzo pusti ljude da postove nabijaju e trebalo bi napraviti jedan veliki meet sada kad bude godisnjica Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted September 23, 2008 OT STOP. Za idući OT dijelim WARN-ove. Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted September 23, 2008 Svaka cast na prijedlogu Andrej... Dakle 14.10.2007. prvi puta se Rijecka ekipa okupila u velikom broju, bilo je to oko 18 sati dok je sunce nesto sitno i grijalo, ali dok su se svi okupili, sunce nestalo, a zima opalila Pa posto mi je RemX na MSN reko da je Archi za trebe i da bi trebali negdje sjest gdje se fino mogu i parkirati auti, mogli bi taj prijedlog povezati s Andrejevim i obiljeziti fino i u pristojnom broju prvu godisnjicu RI meeta Eto toliko, tko je za mogli bi nesto pripremiti Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted September 23, 2008 Svaka cast na prijedlogu Andrej... Dakle 14.10.2007. prvi puta se Rijecka ekipa okupila u velikom broju, bilo je to oko 18 sati dok je sunce nesto sitno i grijalo, ali dok su se svi okupili, sunce nestalo, a zima opalila Pa posto mi je RemX na MSN reko da je Archi za trebe i da bi trebali negdje sjest gdje se fino mogu i parkirati auti, mogli bi taj prijedlog povezati s Andrejevim i obiljeziti fino i u pristojnom broju prvu godisnjicu RI meeta Eto toliko, tko je za mogli bi nesto pripremiti E stvarno treba to proslaviti, i ovaj put da bude najbrojniji meet, i bez poluproizvoda poput "PLUGA" .............i naci neko mjesto dobro kao archie ali sa dobrim parkingom..... ajde daMassa u potragu............. Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted September 23, 2008 Svaka cast na prijedlogu Andrej... Dakle 14.10.2007. prvi puta se Rijecka ekipa okupila u velikom broju, bilo je to oko 18 sati dok je sunce nesto sitno i grijalo, ali dok su se svi okupili, sunce nestalo, a zima opalila Pa posto mi je RemX na MSN reko da je Archi za trebe i da bi trebali negdje sjest gdje se fino mogu i parkirati auti, mogli bi taj prijedlog povezati s Andrejevim i obiljeziti fino i u pristojnom broju prvu godisnjicu RI meeta Eto toliko, tko je za mogli bi nesto pripremiti Varaš se, prvo okupljanje je bilo na OMV-u, ali ne sjećam se kada, uglavnom prije toga meet-a i na njemu smo bili ja(magarac na prvo mjesto), Medo-12v-vd(tad još gti-16v aka Slaven), arrow, speedy i njegov frend, Robi-ck i njegov frend i sad me ubi ako je još tko bio, ako je nek nadopiše jer se e sjećam. Tad nas se i pola prvi puta vidilo Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted September 23, 2008 Varaš se, prvo okupljanje je bilo na OMV-u, ali ne sjećam se kada, uglavnom prije toga meet-a i na njemu smo bili ja(magarac na prvo mjesto), Medo-12v-vd(tad još gti-16v aka Slaven), arrow, speedy i njegov frend, Robi-ck i njegov frend i sad me ubi ako je još tko bio, ako je nek nadopiše jer se e sjećam. Tad nas se i pola prvi puta vidilo tako je frende to je bio prvi rijecki meet, daMassa ko ti kriv sto si tako mlad i sto si kasno dosao na forum pa neznas, bravo master to su bili pocetci pocetaka Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted September 23, 2008 tako je frende to je bio prvi rijecki meet, daMassa ko ti kriv sto si tako mlad i sto si kasno dosao na forum pa neznas, bravo master to su bili pocetci pocetaka Ispricavam se deda Ali ovo je prvi recimo ofišl meet gdje su dosli ono definicija 90 posto nas.... I prvi takav zabiljezen na forumu, pa stoga, proslavimo Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted September 23, 2008 Cuj i u ono vrijeme kada je bio taj meet je doslo nas dosta koji smo bili tu okolo i onaj je zabiljezen na forumu samo ne mogu naci topic Share this post Link to post Share on other sites