7 7
GogiR32

Rijeka OMVW & BILLA meet

Recommended Posts

Guest swexon

RI R32

bili smo tamo u to vrijeme

Bili smo tamo ako se ne varam do 20:15

Guest swexon

sljedeci put ima da svi dodju....jeb*** vas benza meet je na omw-u nije bogu iza nogu... :rolleyes::palacg

Ako ovaj vikend bude meet-a mene nece biti jer mislim da necu biti u stanju posto je bela nedeja :D

Bili smo da, ali bas ispod pumpe... Drugi put ima da ispravimo gresku ovog meeta :D

Samo sam bacio pogled sa zaobilaznice u voznji, bilo nas je vise u autu, pa da ne dolazim tamo s njima kao padobranac.

Ako ovaj vikend bude meet-a mene nece biti jer mislim da necu biti u stanju posto je bela nedeja :D

:bravo :bravo :bravo :bravo :bravo

a mogli bi se naci na cugi na kastvwu... :D

mislim, ajde, placham cugu buduchi da bismo bili u mom gradichu... :)

sta kazete? :palacg

Guest swexon

u subotu svi dodjite u capitano u ri...stela party je uz vruce hostese...ja vrtim..dodjite sa muzickim zeljama i ja cu ih ispunit...

i ja vech predlozio... subota, 04.10., Kastavw... bit che zlo i naopako... :D

ako ste za, ajmo dogovor... :)

Guest swexon

onda ljudi ce bit sta u nedjelju cemo nabacit koj meet??

Edited by swexon

i ja vech predlozio... subota, 04.10., Kastavw... bit che zlo i naopako... :D

ako ste za, ajmo dogovor... :)

Bogami meni je bilo zlo i naopako jucer na kastvu.... uff uffff.... :rotfl :rotfl

Nema tu ocemo meet ili ne....

Zna se.. meet je nedjeljom na OMV-u... 17 h... ko dođe dođe... ko ne dođe... arrow :rotfl :rotfl :rolleyes:

Ovo je bilo nisko :lol:

Uglavnom, ja sreo Arrowa i on je rekao da na iduci meet dolazi, pa - drzimo ga za rijec :D :D

Vidimo se u nedjelju u 17h ;)

Guest swexon
shta, pala je registracija na golficha? :D

a vec pred 3 i pol mjeseca...auto sam pokrenuo...sad je ko nov naspram onoga kakav je bio..za bacit u staro zeljezo..al ja nisam dozvolio..pa ga ljepo popravio i sad macak prede...sad krecem sa styling-om...to mi je jos jedino ostalo..ako se vidimo na meetingu budem ti sve pricao-RI 801 PS

P.S. ispricavam se sto sam skrenuo sa teme :zivio

a vec pred 3 i pol mjeseca...auto sam pokrenuo...sad je ko nov naspram onoga kakav je bio..za bacit u staro zeljezo..al ja nisam dozvolio..pa ga ljepo popravio i sad macak prede...sad krecem sa styling-om...to mi je jos jedino ostalo..ako se vidimo na meetingu budem ti sve pricao-RI 801 PS

P.S. ispricavam se sto sam skrenuo sa teme :zivio

ajde, dodjem i ja onda... ako prezivim veceras... vrata jadrana, 17 h? srebrna duja, RI-439-FF

(offtopic: da li si i veceras u capitano-u pa da popijemo cugu??)

Guest swexon
ajde, dodjem i ja onda... ako prezivim veceras... vrata jadrana, 17 h? srebrna duja, RI-439-FF

(offtopic: da li si i veceras u capitano-u pa da popijemo cugu??)

nisam u capitano-u dolazim gore na omv vidimo se u 17h

i ja bi isao....je ima tko blizu rujevice da mu se utrpam jer sam bez kola.......???

i ja bi isao....je ima tko blizu rujevice da mu se utrpam jer sam bez kola.......???

A hebem mu nisam gledao forum tako da nisam mogao viditi, a blizu tebe sam, imas u profuli broj pa si ga zapisi ako bude opet trebalo drugi put...

ekipa... znam da sam zajebo po neznam koji put, imao sam nekih neodgodivih obaveza i nisam nikako mogao doci...

uglavnom, ako bude meet sljedecu nedjelju, bit cu sigurno prisutan... pozdravw

7 7