Arrow 0 Posted October 19, 2008 Tko ne dođe - DaMassa Share this post Link to post Share on other sites
vwfan1 0 Posted October 19, 2008 Evo bio na meetu , bili kagi , riki , g@d i ciko, arow stao na minutu i to je to od ekipe Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted October 19, 2008 ja sam bio na meetu u bolnici..hehe zavrsio na hitnoj..pa ono... Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted October 19, 2008 imam prejake grceve ni da mi ljekovi ne pomazu...vec se s time borim 3 tjedna...nekekvu bakteriju imam koja se inace nenalazi,nepronalazi u ljudskom organizmu....koja sve to uzrokuje....ni sami doktori mi nemogu obijasnit.... ja sam ti uvjek bio medicinski fenomen i medicinsko cudo..hehe nespavam vec danima zbog toga....nejedem...samo letim po pretragama... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted October 19, 2008 Tko ne dođe - DaMassa Ti se molim te ne javljaj :palacd Meni auto izvan pogona pa nisam dosao... Swexon nadam se da ce uskoro biti sve 5 Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted October 19, 2008 bio nes slabasan meet...al bit ce bolje jer svima je nes sada kao sto vidim... Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted October 20, 2008 deckici sorry ali bio sam sprijecen u dolasku(citaj: bio sam sa trebicom u setnji ) ...ali kao sto vidim, opet vas je bilo fkt puno.... u svakom slucaju, dolazim na iduci... byeee Share this post Link to post Share on other sites
PeachWize 0 Posted October 20, 2008 možda ja drugi put dođem..ako registriram pilu i normalno ako me primate :lol da se upoznamo Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted October 20, 2008 Arrow ti nemas pravo glasa ovdje xD Ja kao sto sam reko imao sam sranje na parkingu, likusa jedna mi razbila Golfa, sva sreca nista strasno... Poslije mi se nije ni dalo na meet jer sam bio zivcan, a imam i ja pravo jednom izostat kad sam svaki faking put gore i kad nitko drugi ne zeli doc! Iduci put se vidimo Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted October 20, 2008 (edited) ahh... uvijek ti ostaje peugeot.... 1.1 hehehe.... Edited October 20, 2008 by vw_golf_gtd Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted October 21, 2008 Pug 4 life to cudo sa tim motorom moze sve xD Za po gradu carski Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted October 24, 2008 dajte ekipa zivnite malo...pokazite jednom da se moze jedan meet napravita kako treba.ako nebude vise od 15 ljudova na meetu meni ovako bolesnom se ne isplati dolazit.... pozzzdraff Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted October 25, 2008 Ti se stvarno nadas da ces tolko ljudi viditi na nasem meet-u mene nema ovu nedjelju, nisam u rijeci Share this post Link to post Share on other sites
vwfan1 0 Posted October 26, 2008 prošao sam oko 18 h i nisam vidio nikoga je li bilo opče što danas Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted October 26, 2008 ja sam bio u puli pa nis od mene, a za druge bo... Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted October 26, 2008 Za danas nije bio dogovoren meet... Bilo je dosta nas u poslu ili izvan Rijeke pa onda nis. Drugi put bude onda Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted November 2, 2008 I jel ima sta danas? ALOOOO Budjenje idemooooo, brzo do popodne da su svi na OMVu Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted November 2, 2008 nesto cemo izmajmunirat...da se zaletim..na jednu rakiju dobru da se otrijeznim od jucer..hehe Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted November 2, 2008 Opet nista vidim ja... Za 25 minuta bi se kao trebalo naci, a nitko nije reagirao ovdje... Dakle OMV je i ovu nedjelju zakinut za VW znacke... Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 2, 2008 uuuu jbt... josh ja pomislim da je nedjelja pa cemo se kao i do sada nachi kod Bille (hahahahahahahahahahahahahaha) jer je to sad "in".... nish, mislim da ovo polako se razilazi, trebalo bi se fkt pocet nalazit kod bille.... ili idemo u zgb.... bilo kako bilo, trebalo bi se nesto poduzeti jer ovo fkt nije zanimljivo.... ...i da, kad smo vech kod toga, mene iducu nedjelju nema, idem na "tuneju".... ahhhh...... Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted November 3, 2008 (edited) Ajmo fakat drugu nedjelju kod Bille Dakle evo vec sada da potegnem dogovor... Drugu nedjelju tocnog datuma 09.11.2008. nalazimo se na parkingu Bille u Osjeckoj ulici. Vrijeme 1700 sati. Prisutni, potrudite se sto vise to bolje 1. daMassa Edited November 3, 2008 by daMassa Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted November 3, 2008 a to je...ona bila poslje porsche salona? Share this post Link to post Share on other sites
bica-ri 0 Posted November 3, 2008 na skurinjama preko puta reno adrie i drydena Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted November 3, 2008 E E E E aloooo... pa nismo u brdima... ovo je Rijeka.... more... galebovi... Ebala vas billa... ne idem po svinjski but na tjednoj akciji Aj uz more... marš svi... ! Share this post Link to post Share on other sites