daMassa 0 Posted November 3, 2008 Ajd onda ti organiziraj tebi to podje od ruke bolje Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted November 3, 2008 Necu Ja sam rekao da vise ne dolazim :P :* Share this post Link to post Share on other sites
PeachWize 0 Posted November 4, 2008 Ajde daj dogovorite nešto..ako meni auto dođe sa servisa dolazimo ja i frend,on isto vozi VW. Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted November 4, 2008 (edited) Ajde ajde... puca me neka organizacija.... BILLA parking... 17h kao i obicno.... Probat cu i Arrowa dofurat Znaci daMassa swex speedy ja.... kagy, peach, bica... dolazite? Di nam je ona mala s polom? Edited November 4, 2008 by RemX Share this post Link to post Share on other sites
PeachWize 0 Posted November 4, 2008 Ja dolazim ali sve ovisi o mom mehaničaru koji me više neće vidjet..odugovlači,mulja.Znači ipak Billa? OK Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted November 4, 2008 polo_girl nas odjebala jer ipak ona je murijakinja....lol a sta ja znam...zvat cu je pa cu je pitat.. jeli ta bila ona preko puta plodina i one auto kuce..sherwolet ili kako vec Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 4, 2008 Hm......neznam koliko ce ovo pomoći.........al ajde bas me zanima koliko ce ljudi doci......ako nebude kao na onom prvom onda niste nis napravili ...btw doci cu i ja valjda malo........ Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 4, 2008 polo_girl nas odjebala jer ipak ona je murijakinja....lol a sta ja znam...zvat cu je pa cu je pitat.. jeli ta bila ona preko puta plodina i one auto kuce..sherwolet ili kako vec Pa cuj jos da ima 5 billa u rijeci pa se nebih cudio da pitas koja je al ovako Btw jel ima tamo neki kafic, di cemo kafenisati hebote Ajd dodjem i ja ako ne budem u sloveniji Share this post Link to post Share on other sites
vwfan1 0 Posted November 4, 2008 Probat ču uhvatiti vremena i doletiti Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 4, 2008 Probat ču uhvatiti vremena i doletiti A ti kao imas nekog vaznog posla daj ima da dodjes Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 4, 2008 (edited) daMassa.......ocemo Nenu zvat Edited November 4, 2008 by RI VW Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted November 4, 2008 Ajde, ja je nisam cuo 100 god, reci joj ako bi isla i nek mi se javi pa cu je pokupit :D Ja dolazim, makar nestalo goriva na trzistu pa dodjem pjeske / biciklom xD Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 4, 2008 Auuuu..pa kako cete ti i Nena na bicikli onda........a ja mislio da ces i mene povesti Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 5, 2008 (edited) hehehhe... imam ideju..... ajmo se nach kod bille na skurinjama pa onda idemo djir do bille u opatiji.... dodjem i ja vjerovatno, turneja otkazana pa ono..... Edited November 5, 2008 by vw_golf_gtd Share this post Link to post Share on other sites
PeachWize 0 Posted November 5, 2008 Mogu ja fordom doć ,,golfijana navodno tek ponedjeljak dolazi sa servisa. Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted November 5, 2008 Ajde, ja je nisam cuo 100 god, reci joj ako bi isla i nek mi se javi pa cu je pokupit :D Ja dolazim, makar nestalo goriva na trzistu pa dodjem pjeske / biciklom xD ajde ja imam goriva pa cu vas ja pokupit njet probljem..ako tebi nestane juhe u rezervaru..samo idemo napravit meet kako treba a ko ne dodje a da nije opravdao..mada se ni to ne vazi...bit ce preko koljena.... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 5, 2008 Mogu ja fordom doć ,,golfijana navodno tek ponedjeljak dolazi sa servisa. Uopce nije bed samo ti dodji Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 5, 2008 malo off-a: zamoljavam Remx-a da promijeni naziv topica u "Meet @ Billa"... :bleh :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted November 5, 2008 Dolazim i ja. Vise bi mi odgovaralo u jutarnjim satima, ajmo rec "jutarnjim" oko 11, 12... I da, mali šok za prijatelje s foruma... razmišljam o prodaji golfa ili zamjeni za nešto novije, auto mi stoji ispred kuće, pokriven, ne vozim ga po kiši a sad ce kišna vremena... Čak mi je palo na pamet da idem na 14" da mogu tehnicki prolazit bez beda. Kad sam imao priliku zamjenit golfa za mk4 gti, trebao sam...znao sam da cu pozalit i sad zalim jer imam auto koj je vozljiv a ja ga ne vozim jer pazim na njega ko treba na sebe...to više nije ljubav prema autu, to je postala prihička preokupacija, a to mi netreba... (Marin zna o čemu pričam) Neznam ni sam, ozbiljno razmišljam o tome... uglavnom, u nedjelju se vidimo ako bude suho... Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted November 5, 2008 Cues, kad bude padala najveca kisa u Rijeci ja dolazim do tebe... Uzmem ti kljuceve od Golfa i strpam te sastrane na sic i zavezem i zacepim ti usta... I idemo na jednu opustajucu voznjicu :rotfl Nemoj trabunjat glupost, nego se relaksiraj i odvozi koji djir po kisici, vidjet ces da nije strasno Dakle Billa 17h, ima tamo okolo i kafica, ako ne ici cemo jedan Giro di Fiume pa na Karolinu ili gdje vec, ovisi o benzinu u nasim pilama i tako Share this post Link to post Share on other sites
vwfan1 0 Posted November 5, 2008 alien je tamo blizu u slučaju kiše Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 5, 2008 Dolazim i ja. Vise bi mi odgovaralo u jutarnjim satima, ajmo rec "jutarnjim" oko 11, 12... I da, mali šok za prijatelje s foruma... razmišljam o prodaji golfa ili zamjeni za nešto novije, auto mi stoji ispred kuće, pokriven, ne vozim ga po kiši a sad ce kišna vremena... Čak mi je palo na pamet da idem na 14" da mogu tehnicki prolazit bez beda. Kad sam imao priliku zamjenit golfa za mk4 gti, trebao sam...znao sam da cu pozalit i sad zalim jer imam auto koj je vozljiv a ja ga ne vozim jer pazim na njega ko treba na sebe...to više nije ljubav prema autu, to je postala prihička preokupacija, a to mi netreba... (Marin zna o čemu pričam) Neznam ni sam, ozbiljno razmišljam o tome... uglavnom, u nedjelju se vidimo ako bude suho... Ajde arrow......mislim da ti je najvveca glupost dati ga za sitne pare koje se nemogu usporediti sa ulozenim........znam da si masu para zivaca i truda ulozio u taj auto ali koji ce ti k.... ako ces ga samo gledati.....pali i vozi nes ga sjebati, pa nisi jucer polozio........... Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted November 6, 2008 Ma... svejedno nece on ici na kisu, cekat ce suho... Ionako vozim tricu od tate za svaki dan, al opet... dosta OT, u 17 Billa. Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 6, 2008 ajmeeeeee...... necesh valjda i ti u plugove?????? :o hehe... daj daj, to te sad uhvatila neka faza.... popij nesto kao shto je bavaria i vidit cesh da ce te proch... vw je brija.... i da, ne isplati se.... vishe ti se isplati, po meni, kupit josh jednu folciku i vozikat se za svaki dan nego ovu prodavat... ....ccc, kako vas nije sram offtopcarit..... :P Share this post Link to post Share on other sites