7 7
GogiR32

Rijeka OMVW & BILLA meet

Recommended Posts

Ajde daj dogovorite nešto..ako meni auto dođe sa servisa dolazimo ja i frend,on isto vozi VW.

Ajde ajde... puca me neka organizacija....

BILLA parking... 17h kao i obicno....

Probat cu i Arrowa dofurat :P

Znaci daMassa swex speedy ja....

kagy, peach, bica... dolazite?

Di nam je ona mala s polom? :D

Edited by RemX

Ja dolazim ali sve ovisi o mom mehaničaru koji me više neće vidjet..odugovlači,mulja.Znači ipak Billa? OK :palacg

Guest swexon

polo_girl nas odjebala jer ipak ona je murijakinja....lol

a sta ja znam...zvat cu je pa cu je pitat..

jeli ta bila ona preko puta plodina i one auto kuce..sherwolet ili kako vec

Hm......neznam koliko ce ovo pomoći.........al ajde bas me zanima koliko ce ljudi doci......ako nebude kao na onom prvom onda niste nis napravili :P ...btw doci cu i ja valjda malo........ :bravo

polo_girl nas odjebala jer ipak ona je murijakinja....lol

a sta ja znam...zvat cu je pa cu je pitat..

jeli ta bila ona preko puta plodina i one auto kuce..sherwolet ili kako vec

Pa cuj jos da ima 5 billa u rijeci pa se nebih cudio da pitas koja je al ovako :lol:

Btw jel ima tamo neki kafic, di cemo kafenisati hebote :lol:

Ajd dodjem i ja ako ne budem u sloveniji

Probat ču uhvatiti vremena i doletiti

A ti kao imas nekog vaznog posla :lol: daj ima da dodjes :)

Ajde, ja je nisam cuo 100 god, reci joj ako bi isla i nek mi se javi pa cu je pokupit :D :D

Ja dolazim, makar nestalo goriva na trzistu pa dodjem pjeske / biciklom xD :)

hehehhe... imam ideju..... ajmo se nach kod bille na skurinjama pa onda idemo djir do bille u opatiji.... :lol:

dodjem i ja vjerovatno, turneja otkazana pa ono..... :D

Edited by vw_golf_gtd

Guest swexon
Ajde, ja je nisam cuo 100 god, reci joj ako bi isla i nek mi se javi pa cu je pokupit :D :D

Ja dolazim, makar nestalo goriva na trzistu pa dodjem pjeske / biciklom xD :)

ajde ja imam goriva pa cu vas ja pokupit njet probljem..ako tebi nestane juhe u rezervaru..samo idemo napravit meet kako treba

a ko ne dodje a da nije opravdao..mada se ni to ne vazi...bit ce preko koljena.... :rolleyes::rotfl

Mogu ja fordom doć :vozi ,,golfijana navodno tek ponedjeljak dolazi sa servisa. :o

Uopce nije bed samo ti dodji :)

malo off-a:

zamoljavam Remx-a da promijeni naziv topica u "Meet @ Billa"... :bleh :bleh :lol2 :lol2 :lol2

Dolazim i ja. Vise bi mi odgovaralo u jutarnjim satima, ajmo rec "jutarnjim" oko 11, 12...

I da, mali šok za prijatelje s foruma... razmišljam o prodaji golfa ili zamjeni za nešto novije, auto mi stoji ispred kuće, pokriven, ne vozim ga po kiši a sad ce kišna vremena... Čak mi je palo na pamet da idem na 14" da mogu tehnicki prolazit bez beda. Kad sam imao priliku zamjenit golfa za mk4 gti, trebao sam...znao sam da cu pozalit i sad zalim jer imam auto koj je vozljiv a ja ga ne vozim jer pazim na njega ko treba na sebe...to više nije ljubav prema autu, to je postala prihička preokupacija, a to mi netreba... (Marin zna o čemu pričam) :mellow:

Neznam ni sam, ozbiljno razmišljam o tome...

uglavnom, u nedjelju se vidimo ako bude suho... :palacg

Cues, kad bude padala najveca kisa u Rijeci ja dolazim do tebe... Uzmem ti kljuceve od Golfa i strpam te sastrane na sic i zavezem i zacepim ti usta... I idemo na jednu opustajucu voznjicu :rotfl :rotfl

Nemoj trabunjat glupost, nego se relaksiraj i odvozi koji djir po kisici, vidjet ces da nije strasno :D

Dakle Billa 17h, ima tamo okolo i kafica, ako ne ici cemo jedan Giro di Fiume pa na Karolinu ili gdje vec, ovisi o benzinu u nasim pilama i tako :)

Dolazim i ja. Vise bi mi odgovaralo u jutarnjim satima, ajmo rec "jutarnjim" oko 11, 12...

I da, mali šok za prijatelje s foruma... razmišljam o prodaji golfa ili zamjeni za nešto novije, auto mi stoji ispred kuće, pokriven, ne vozim ga po kiši a sad ce kišna vremena... Čak mi je palo na pamet da idem na 14" da mogu tehnicki prolazit bez beda. Kad sam imao priliku zamjenit golfa za mk4 gti, trebao sam...znao sam da cu pozalit i sad zalim jer imam auto koj je vozljiv a ja ga ne vozim jer pazim na njega ko treba na sebe...to više nije ljubav prema autu, to je postala prihička preokupacija, a to mi netreba... (Marin zna o čemu pričam) :mellow:

Neznam ni sam, ozbiljno razmišljam o tome...

uglavnom, u nedjelju se vidimo ako bude suho... :palacg

Ajde arrow......mislim da ti je najvveca glupost dati ga za sitne pare koje se nemogu usporediti sa ulozenim........znam da si masu para zivaca i truda ulozio u taj auto ali koji ce ti k.... ako ces ga samo gledati.....pali i vozi nes ga sjebati, pa nisi jucer polozio........... ;)

Ma... svejedno nece on ici na kisu, cekat ce suho... :rolleyes:

Ionako vozim tricu od tate za svaki dan, al opet...

dosta OT, u 17 Billa. :fakjea

ajmeeeeee...... necesh valjda i ti u plugove?????? :o :o :o

hehe... :D daj daj, to te sad uhvatila neka faza.... popij nesto kao shto je bavaria i vidit cesh da ce te proch... :lol:

vw je brija.... :D i da, ne isplati se.... vishe ti se isplati, po meni, kupit josh jednu folciku i vozikat se za svaki dan nego ovu prodavat...

....ccc, kako vas nije sram offtopcarit..... :P :P

7 7