Gogi 0 Posted November 21, 2008 khmm... eto i mene... hehehe, nisam bio na netu, eto, od nedjelje... ne znam sta mi je... hehe ovak... prvo da rijesim jednu stvar: daMassa budes li lagao okolo da sam gay, *ebat chu te u *****.... ehehehehehehehe dakle, meet bio odlican.. sve u svemu, otkako poceo robi dolazit neshto se to poceli skupljati ljudi... ocito ti G60 popularni pa ih ljudi dolaze gledati... hehe u svakom slucaju, ak budem u normalnom stanju (citaj: svjestan sebe i okoline) dodjem i ja na miit... di bilo... btw. IMAM VOZACKUUUU!!!!! PANDURIIIIIII :bleh :bleh !!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted November 21, 2008 ewo da pozdravim ekipu da se ne misli da sam odjebo...auto mi e u garage strpan ne vozi se...a i trebali bi sad neki projekti past ja se nadam...a i dok je prilika dok je auto u stanju mirovanja.. a tako ja isto muku mucim doma ljecenjem i gutanjem ljekova..bljak a sad za gospodina AROW-A....hehe nedao bog da ti padne na pamet da prodas onu ljepoticu..jer ces me sanjat... i pozalit sto smo se ajmo rec upoznali na mom prvom dolasku na meet... mislim to si dokazao da si vec presao u te bolesnike sto si naveo da je to vec nenormalno...jer kad sam ti se par puta zaljepio na cesti u dupe sa svojom kantom vec je malo paranoja radila....I da dalje ne nabrajam sve putove koje sam te vidio na cesti...i samo sto ne izadjes na cestu i pocnes ju mest ispred auta i ravnat za svaku neravninu...tako djeluje tvoja reakcija :lol: mislim majstore svaka ti cast sto si tolko ulozio u auto i truda i vremena ali ono daj a ovo sto ga ne vozis nego pokrivas doma da doceka ljepse vrijeme auto ce ti prije tako otic u kurac ako ga ne vozis i malo ga ne proradis.tako ce onda tek sve sto si radio propast nego kao kod nas koji stalno vozimo jbga to je sve potrosna roba nazalost..smrc i ovo za kisu da ga neces vozit..jaooo pa nije od secera nece ti se rastopit a i ako se malo zaprlja od kise pa sta..poslje dodjes doma i malo ga operes i sredjena svar.. nemozes se s njim razbit jer dobro drzi cestu, ima kocnice, dobre gume itd da sad ne nabrajam... jbga mozda izgleda da pametujem i pitanje zasto ne dolazim. ali ja ne pametujem...i meni zdravstveno stanje ne dozvoljava.... isprike arow-u ako sam ga naljutio ili sta slicno :respekt i necu rec ovu pricu dva puta da nebi nakraju ispalo da i ja radim isto...sad kad padnu "sitnice" na njega sad dosta OT isprike Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted November 22, 2008 1.Peachwize 2.Kagi 3.Speedy-RI 4.eDoIV 5.polo new look 6.Crazy 9-0 da se i ja napokon upoznam s ekipom.u koliko sati je meet,posto jos nisam bio ni na jednom? Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted November 22, 2008 meet je u 17 sati... Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted November 22, 2008 meet je u 17 sati... hvala.jel sigurno kod merkura ili je promjena plana? Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted November 22, 2008 ma je sigurno...tamo ispod...bio danas tamo...lijepo ne puse dole... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 22, 2008 Znaci da se nebi netko zajebao Vrijeme meet-a: 17 sati Lokacija: donji parking merkura 1.Peachwize 2.Kagi 3.Speedy-RI 4.eDoIV 5.mauro 6.Crazy 9-0 Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted November 22, 2008 (edited) Znaci da se nebi netko zajebao Vrijeme meet-a: 17 sati Lokacija: donji parking merkura 1. Peachwize 2. Kagi 3. Speedy-RI 4. eDoIV 5. mauro 6. Crazy 9-0 7. daMassa P.S. Me moze netko pokupit, Plug mi je sutra neaktivan Ako ne, ja i busom dolazim Edited November 22, 2008 by daMassa Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted November 23, 2008 Swex, txh na opširnom "udvaranju" Po kiši se i dalje nece vozit, a sta se prodaje tiče mislim da ce ostat još dugo kod mene jer sam rjesio neke stvari koje su me mucile... Necu doc na meet, imam ispit pa moram ucit... pozdravw i ugodno druženje! Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted November 23, 2008 Swex, txh na opširnom "udvaranju" Po kiši se i dalje nece vozit, a sta se prodaje tiče mislim da ce ostat još dugo kod mene jer sam rjesio neke stvari koje su me mucile... Necu doc na meet, imam ispit pa moram ucit... pozdravw i ugodno druženje! a cuj..hehehe kad mi se svidja limeni... a i moj je sparkan u garage i necu da ga mrdam tako da mogu sto prije pocet radit na njemu a i kad me hebe zdravlje pa ga ne vozim... imas mozda slike svog limenog jer tu sakupljam materjale pa me svasta bode u oci... e i dal imas jos one angel eyes za nj?? pozdraff Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted November 23, 2008 Znaci da se nebi netko zajebao Vrijeme meet-a: 17 sati Lokacija: donji parking merkura 1. Peachwize 2. Kagi 3. Speedy-RI 4. eDoIV 5. mauro 6. Crazy 9-0 7. daMassa P.S. Me moze netko pokupit, Plug mi je sutra neaktivan Ako ne, ja i busom dolazim Ipak ne dolazim, neki škrip u zivotu Vidimo se drugi put Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 23, 2008 mislim, ono... daMassa, bit cu dobar... hehehe dodjem i ja, stavite i mene na popis.... 0. JAAA!!! :D 1. Peachwize 2. Kagi 3. Speedy-RI 4. eDoIV 5. mauro 6. Crazy 9-0 Share this post Link to post Share on other sites
PeachWize 0 Posted November 23, 2008 Dečki niš ni od mene...eto doma sa temperaturom..ležim.Uživajte i vidimo se sljedeći tjedan.. Share this post Link to post Share on other sites
vwfan1 0 Posted November 23, 2008 Eto bio na meetu , hladno isti vrag ko i kod bille ,treba pod hitno nači neku lokaciju s bircom u blizini Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted November 23, 2008 Eto bio na meetu , hladno isti vrag ko i kod bille ,treba pod hitno nači neku lokaciju s bircom u blizini onda nam ne gine tower drugi put Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 23, 2008 ma, treba smislit neku lokaciju novu jer je ovo danas bilo... BRRRRRRRRRR..... ZIMAAAAA.... u svakom slucaju, ugrijao se ja u bircu... ahh, mislim, ovo danas i nije bilo nesh, fali ljudi... drugi put valjda bude bolje... BTW. ARROW - tvoj auto ne ide na kisu... bash me zanima da li placesh kad ga peresh buduci da je voda u igri... nish, toliko od mene... Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted November 23, 2008 Cim nema mene nije tako fensy na meetu... Ajd drugi put dolazim sa Plugovinom opet Prijedlog za novu lokaciju Tower Centar, kat 5+ (tamo obicno nema nikog)... Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted November 24, 2008 Nemojte me nasmijavati... svaki vikend mjenjamo destinaciju meeta... Pa nije ovo Rijeka tour da cemo se na kraju viđati u marini u Ičićima... :rotfl Hladno je, šta sad, skupimo se na istom mjestu ko i uvijek i picimo odmah na cugu da se zagrijemo... Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted November 24, 2008 e pa jos malo pa tour de hrvatska....morat cu doc na barem jedan meet prije mog odlaska u Italiju... e za meet sakupimo cuge brdo kod mene prazan prostor 110kvadrata valjda dovoljno.grunem mjuzu i eto slavlja..imate za prespavat i sve jos ovako par cura se pozove i... jaooo majko milaa hvala sto si me rodila... :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted November 25, 2008 Ostavi ti nama stan za novu godinu pa ces vidjet fešte... Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted November 25, 2008 Ostavi ti nama stan za novu godinu pa ces vidjet fešte... stari nema problema ja sam uvjek radio feste za novu kod mene... :zivio imao partija i svega..jaoo..nemogu prebrojat na prste.... za VW-ovce cemo slozit nesto... od sutra pocinjem pripremat prostor..hehe dont vori bi hepi..:lol Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 26, 2008 Nemojte me nasmijavati... svaki vikend mjenjamo destinaciju meeta... Pa nije ovo Rijeka tour da cemo se na kraju viđati u marini u Ičićima... :rotfl Hladno je, šta sad, skupimo se na istom mjestu ko i uvijek i picimo odmah na cugu da se zagrijemo... Ima arrow pravo, drugi put se nadjemo kod bille i lijepo zapicimo u neki birc i sve super, i damassa bilo je dobro i bez tebe, barem nam nitko nije gledao guze A sto se tice towera pa znas da smo isli jednu nedjelju tamo pa je bilo sve krcato... Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted November 26, 2008 e mogao bi vjerojatno i ja ovaj vikend doći, ali nije ni 50% sigurno, ali onda nikako tower jer mi pola branika ostane pri penjanju na viši kat...jbg...ne znam kako arrow uspijeva Share this post Link to post Share on other sites
PeachWize 0 Posted November 26, 2008 Znači Billa..pa kud nas limeni odvezu Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted November 26, 2008 Bez problema se penješ na gornji kat, ideš skroz oko towera i na zadnje skretanje prije kružnog toka skreneš desno...tamo je cesta ok, nemožeš zagrepst... inače, nema šanse da bi se vrtio po onom od 360 stupnjeva...prebrutalno bi to bilo za golfa... Share this post Link to post Share on other sites