Gogi 0 Posted November 26, 2008 e ja fkt ne znam ako me puca ili sta ali ovaj arrow sve nesto kao "mi" a dodje svake prijestupne... ovak, ja ti javno preko interneta sada porucujem da na iduci meet ni ne pomisljas..... DA NE DODJES!!!! joj joj, preobratit cemo mi tebe... neces toga ni svjestan biti... hehe... mitingovat ce se tebi i srijedom... loooool btw. swexon...... PA DI SI BIO DO SADA??!?!?!?!?! TOOOO CAREEEE!!!!! mislim da bi i bilo vrijeme da se jednom okupimo tak, ekipa, pa da malkoc i zalomimo.... jbt, nisam dugo.... ima..... hmmm...... ma nema..... nema.... hmmm... ni 24 sata... :lol2 jooooj, nije mi dobro.... odoh u grad na bavariicu...... Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted November 27, 2008 Dakle nedjelja Billa u zivotu i poslije idemo recimo NA SNIJEG?! Cuo sam da ce bit hladno i da ce zapast snijeg sve oko Rijeke, pa necemo cak morat ni na Platak nego recimo skocimo gore na autocestu i do Rupe ili Muna malo ili bilo sta tako slicno Ako ne, onda u neki kafic na toplo i meni jedan Ness vanilija xD Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 27, 2008 Jos najbolje da se idem smrzavati negdje na snijeg idemo radje negdje na cajic Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted November 29, 2008 znači billa pa prva birtija ili....? Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 29, 2008 Tako je, ja cu viditi dali cu uspjeti doci... Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 29, 2008 ovak.... ja sam siguran 101% da NECU doci.... razlog tome je ono sto je se i pretpostavljalo - golfich je razbijen.... :doh :plac :plac dakle... dok i AKO se golfich moj najbolji najljepsi uspije fixat, dodjem again na meet... ne znam kada ali nadam se uskoro... sve u svemu, do x-masa nece bit siiigurno tak da.... ne znam sta da vise kazem, samo sto nisam poceo plakati ko malo djete... no komm...... :plac Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted November 29, 2008 ovak.... ja sam siguran 101% da NECU doci.... razlog tome je ono sto je se i pretpostavljalo - golfich je razbijen.... :doh :plac :plac dakle... dok i AKO se golfich moj najbolji najljepsi uspije fixat, dodjem again na meet... ne znam kada ali nadam se uskoro... sve u svemu, do x-masa nece bit siiigurno tak da.... ne znam sta da vise kazem, samo sto nisam poceo plakati ko malo djete... no komm...... :plac znam kako ti je,imao sam isto sranje pred koji mjesec Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted November 29, 2008 ovak.... ja sam siguran 101% da NECU doci.... razlog tome je ono sto je se i pretpostavljalo - golfich je razbijen.... :doh :plac :plac dakle... dok i AKO se golfich moj najbolji najljepsi uspije fixat, dodjem again na meet... ne znam kada ali nadam se uskoro... sve u svemu, do x-masa nece bit siiigurno tak da.... ne znam sta da vise kazem, samo sto nisam poceo plakati ko malo djete... no komm...... :plac Pa kako se razbio Golf? Ti ga netko polupao ili si ga ti ili visa sila? A jebo misku, ajd lima ce uvijek bit, dapace sad ga ako ti se pruzi prilika mozes malo izvana sredit, kakav clean look i slicno Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 29, 2008 Pa zar opet frende pa jebem mu jel tebi sto bilo? lako za lim... kako si ga spucao? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Duma Posted November 29, 2008 bi išo ko sutra na PlataK? Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted November 30, 2008 je promjena plana zbog vremena ili...?ne znam kako je u gradu,na grobniku pljusti Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted November 30, 2008 ja ne dolazim...ne pase mi vrijeme nikako...drugi put... Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted November 30, 2008 Ajde ovdje je sada sunce, ali je sve mokro i puse da je to nenormalno kako sve nosi :S Odgoda zbog vremena ili? Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted November 30, 2008 hoce bit meet-a ili ne? Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted November 30, 2008 hoce bit meet-a ili ne? sta se mene tice moze,al vidim da se ljudima bas i ne da zbog vremena.ko bi svejedno da se nademo? Share this post Link to post Share on other sites
vwfan1 0 Posted November 30, 2008 Danas necu moci stici nikako ,drugom prilikom Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted November 30, 2008 meni je svejedno.... Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted November 30, 2008 pa kad vec niko nece onda nista Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted December 1, 2008 ahh... eto, necu previse komentirat... bilo je svacega u krvi tako da.... NO KOMM.... uglv, otishao cijeli zadnji kraj, treba bok rezat i pol zadnjeg lijevog kraja da se fixxa... ahh.... shta sad.... sve u svemu, jedino sto mi je drago da sam ja okke i oni koji su bili sa mnom u autu... fkt, dosta o mom autu i meni, ajmo malo o speedy-u.... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted December 1, 2008 Sta zelis da im kazem kako sam te neki dan guzio a prc Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted December 2, 2008 Sta zelis da im kazem kako sam te neki dan guzio a prc sanjaj sanjaj, gejovu jedan :palacd mene moze imati jedino daMassa.... :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted December 2, 2008 Zapamti gej je uvijek onaj koji prima Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted December 2, 2008 tjesi se, tjesi.... 'ebo te daMassa dabogda.... ehehehehehehehehehehe :P Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted December 2, 2008 (edited) Tko to moje ime spominje uzalud.... hahha Aaaa Gogo, razocarat cu te, presao sam na cure hahah STOP OT! Nego, sta cemo sa meetom u nedjelju krenimo ga dogovarat sad Dakle neka Billa u zivotu ili? Edited December 2, 2008 by daMassa Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted December 3, 2008 IZDAJICOOOOO!!!!! hehe.. istina, dosta sale, mogli bi ostali stvarno pomisliti da je to istina... sto se mene tice, ja ne dolazim... najvise na moju zalost ali eto... btw. nemojte i mene sada napast "da mi se dolazi da bih ja i busom" jer jedva na nogama stojim koliko me bole... drugi puta pamet u noge i lagano na gasu... jbg, again se nisam naucio pameti, to je nesh jace od mene... xD i da, upitan je put u karlovac sto zbog auta, sto zbog posla jer taj weekend (12.,13.,14. 12.) trebam radit tak da.... ne znam nish... josh budemo vidili... bash me je krenulo, u * mater..... Share this post Link to post Share on other sites