7 7
GogiR32

Rijeka OMVW & BILLA meet

Recommended Posts

1. daMassa

2. Crazy 9-0

3. eDoIV

4. Speedy-RI

btw nino mi se trebamo i malo ranije naci znas vec zasto ;)

1. daMassa

2. Crazy 9-0

3. eDoIV

4. Speedy-RI

5. Trojan

6. moja malenkost.... ak ne bude skripova.... :palacg

pošto moj golf nije spreman za cestu jos dolazim pješke.......ali ipak dolazim....ili ako ima netko blizu mene nek mi trzne poruku pa da idem s njim.... :) 0918900559

Meet bio pristojan... Za Arrowa je vec receno :D A za GTDa cu ja rec: SKRIIIIIIIIIP xD

hahahahahhahahah prejako :D :D

Pomalo, mozda ce oni doc kad mi nebudemo mogli... Nikad neznas... xD

GTD SLUZBENO OBJAVLJUJE DA VISE NEMA JEBENE KURABE OD SKRIPA U MOM ZIVOTU TAKO DA SE NADAM SKOROM DOLASKU NA MEET@BILLA U RIJECI !!

GTD SLUZBENO OBJAVLJUJE DA VISE NEMA JEBENE KURABE OD SKRIPA U MOM ZIVOTU TAKO DA SE NADAM SKOROM DOLASKU NA MEET@BILLA U RIJECI !!

O.o :mellow: Polako majstore, polako.... Samo smireno i sve ce bit OK :) Znaci sljedecu nedjelju si s nama, idemo na kapsulu u Tower :bravo

Polako gtd,od naprezanja crijeva pucaju :lol2

btw.meet je bio strava,bar smo se nasmijali

Guest swexon

ljudi moji dragi da kazem....jbga upoznao jesam koga jesam....bilo mi je drago..na forum cu dolazit, ali na meetove ne jer eto nisam ni do sad a sad jos manje jer vise necu imat vw...rjsavam ga se pomalo...bit cu pjesak...dok se ne pocne radit i zaradit prava para pa kupit bolji noviji auto od ovoga.....

POZDRAVW SVIMA... :respekt:zivio :zivio

Guest swexon

sorry jebiga takvo mi je stanje novcano da nemogu prdnut van sobe...da radim da imam para bi ja dolazio i druzio se sa svima..ali jebiga...i jos stara koja mi non stop pametuje i uzima mi kljuceve od auta ko malom djetetu dudu iz usta....

vjeruj mi nebi htio bit u mojoj kozi.....

sljedeci vikend cu možda bit u Ri pa navratim za lipog vremena... :)

rekao sam MOŽDA !!! :lol2

7 7