7 7
GogiR32

Rijeka OMVW & BILLA meet

Recommended Posts

GTD lako se skupimo na omv-u pa odemo na masni u iku ili nesto... a i ono tvoji prijedlozi su stvarno ono super a nikako da se nigdje pojavis, isto kao sto si rekao da se mozemo naci i u sred tjedna a nikada te nigdje nema, bolje bi bilo da dolazis umjesto da je sve samo na rijecima... I ono govoris da se neki ljudi ne pojavljuju, a ti si svake prijestupne na meet-u...

pa nisam ja nish rekao da se mi ne mozemo nac na omvw pa onda otic... ja sam samo dao prijedlog... btw. sta fali meetingu na moru?

i da, ja sam dao prijedlog jednom da se nadjemo usred tjedna... - pa tko je se onda javio? nitko... uzalud ja trosio mb na pisanje... :palacd

i da, ja kad mogu fkt dodjem, a to sto prosla dva weekenda nisamo mogao doci, nisam mogao na to utjecati.. jbg, ne mogu ja odredjivat ljudima kad ce umrijeti niti kada ce im se dogoditi pizdarija pa da ja letim i pravim usluge...

btw2. ak cemo o osobama na koje sam ja mislio, to su osobe koje su na forumu, koje redovito ucestvuju u raspravama i postaju a ne dolaze na meet... mislim da ti dobro znas na koga mislim, a ako ne prosvrljaj malo po forumu pa vidi tko je iz rijeke i koliko nas je a koliko dolazi na meet...

...ili cu ti ja reci kad se vidimo, mislim da nema smisla da ovdje javno govorim o tome... svatko ima pravo oce li doci na meet ili ne...

glupo je sad raspravljati o tome.... bolje da odemo na cugu nego sto ovdje raspravljamo o glupostima... nadam se da dolazim sutra...

p.s. tebi fkt ogromni :respekt jer si na svakom meetu....

pa nisam ja nish rekao da se mi ne mozemo nac na omvw pa onda otic... ja sam samo dao prijedlog... btw. sta fali meetingu na moru?

i da, ja sam dao prijedlog jednom da se nadjemo usred tjedna... - pa tko je se onda javio? nitko... uzalud ja trosio mb na pisanje... :palacd

i da, ja kad mogu fkt dodjem, a to sto prosla dva weekenda nisamo mogao doci, nisam mogao na to utjecati.. jbg, ne mogu ja odredjivat ljudima kad ce umrijeti niti kada ce im se dogoditi pizdarija pa da ja letim i pravim usluge...

btw2. ak cemo o osobama na koje sam ja mislio, to su osobe koje su na forumu, koje redovito ucestvuju u raspravama i postaju a ne dolaze na meet... mislim da ti dobro znas na koga mislim, a ako ne prosvrljaj malo po forumu pa vidi tko je iz rijeke i koliko nas je a koliko dolazi na meet...

...ili cu ti ja reci kad se vidimo, mislim da nema smisla da ovdje javno govorim o tome... svatko ima pravo oce li doci na meet ili ne...

glupo je sad raspravljati o tome.... bolje da odemo na cugu nego sto ovdje raspravljamo o glupostima... nadam se da dolazim sutra...

p.s. tebi fkt ogromni :respekt jer si na svakom meetu....

Ako se ovo kojim slucajem odnosilo na mene a vjerovatno je jer znam tu nekad nes napisat, ja nit imam vozacku nit auto.....tako da ono......a 2 put sam reko da cu doc a nisam, 1 put je bilo kad sam trebo sa masom doc a onda on nije iso, a zadnji put mi je nes iskrsnulo....... tako da ono, ako se na mene odnosilo..... :palacg

Eto da pojedem pa krecem :P

Swexon dolazis? donijet cu ti volan ;)

mene je uhvatila prehlada...tako da ne mogu danas.uživajte

eto malo sa danasnjeg meeta,vrijeme je bilo prej.....

DSC00445-1.jpg

evo remzo vidis da sam lupino kad sam ovo uslikao da lici na nesto :bleh

sala autic je za deset

DSC00446-1.jpg

Da... za 10 je dok ga ne vozas jedno 2 godine... i znas mu svaku manu...

Ima tu jos puuuuuuuuuno ulaganja.... od oka cca jedno 20-ak tisuca kuna... da to bude pristojno fino i street legal every day car ;)

Guest swexon
Eto da pojedem pa krecem :P

Swexon dolazis? donijet cu ti volan ;)

sry stari nisam mogao nikako se javit nisam imao net....nisam mogao doc.

dodojem next time

Crazy.. oces mu ti rec ili? :D

Kako se ono kaže..... "Koga nije, sunce ga ne grije" :D

Guest swexon

o cem vas dvoje pricate......???? wtf???

Meet bas bio dobar, bas smo se lijepo suncali :)

Evo i nesto slikica...

tnfotografija001.jpg

tnfotografija002.jpg

tnfotografija003.jpg

tnfotografija004.jpg

tnfotografija005.jpg

tnfotografija006.jpg

vozdra ekipa....ja se opet trijeznio pa mi se nista nije dalo.....sljedeci week sam u zg-u tako da se vidimo neki drugi puta heh......pozzz

alo ljudi ja sam vas vidio al sam bio sa suprotne strane...taman sam dolazio u ri oko 17 sati...drugi put dolazim obavezno...

me too,pa poceli smo na omvw-u se nalazit u 15h (Vrata jadrana-sjever).pa mozemo i nastavit ako ste za

ajmo ko je za:

1. Crazy 9-0

7 7