RI VW 4 Posted October 25, 2009 Stavi slobodno, ja ga volim primit Ajde kada bas inzistiras Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted October 25, 2009 Da nema ovog punta, slika bi bila savršena, VW orgije Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted October 25, 2009 Al pazi ti to.....jedan radi, 2 se guze, 4 gledaju a jedan sve to dokumentira Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted October 25, 2009 Al pazi ti to.....jedan radi, 2 se guze, 4 gledaju a jedan sve to dokumentira ko u staroj Jugi Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted October 25, 2009 Stavi slobodno, ja ga volim primit znao sam Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted October 25, 2009 ko u staroj Jugi Tocno tako Btw ko je ono reko da se prodaju neke merc felge u opatiji il di vec.....taj koji zna koji je model ili broj telefona il nes neka mi se javi na PM...Hvala Share this post Link to post Share on other sites
bica-ri 0 Posted October 25, 2009 evo danas malo steleli musku i tako....slike necu komentirat(kaze se da je onaj koji daje)..... evo link za ove felge http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=27499 Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted October 25, 2009 evo danas malo steleli musku i tako....slike necu komentirat(kaze se da je onaj koji daje)..... evo link za ove felge http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=27499 Tnx, mislio sam da su 17"..... Share this post Link to post Share on other sites
Guest David Rijeka Posted October 26, 2009 1. Ima li zainteresiranih... pa cemo dalje rezimirat... Ja sam zainteresiran... Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted October 26, 2009 Ja sam zainteresiran... Svaki vikend je meet u 15.00 na omv-u na vratima jadrana smjer prema opatiji.....pa doleti sa tom svojom pilom Btw baci koju sliku da vidimo gti-a Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted October 26, 2009 Jel se to meni čini ili si ti Davide quotao moj prvi post u ovoj temi Mislim da je bio iznenađen kad ga je bacilo na ono... 70. stranicu Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted October 26, 2009 Koji ste vi manijaci :lol2 :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted October 26, 2009 jel se moze na taj meet doci i s nekim drugim vozilom ili?? :D Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted October 27, 2009 Možeš doc sa biciklom Rudi... nema frke Share this post Link to post Share on other sites
Guest David Rijeka Posted October 27, 2009 Jel se to meni čini ili si ti Davide quotao moj prvi post u ovoj temi Mislim da je bio iznenađen kad ga je bacilo na ono... 70. stranicu da jesam...al neznam zasto je to napravilo...i meni je to cudno jer kad sam otvorio topic mi je bacilo datum iz 2007...cudno...ej a u koliko sati se sastajete...i zao mi je al neznam zasto nece ubacit slike.... Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted October 27, 2009 da jesam...al neznam zasto je to napravilo...i meni je to cudno jer kad sam otvorio topic mi je bacilo datum iz 2007...cudno...ej a u koliko sati se sastajete...i zao mi je al neznam zasto nece ubacit slike.... Svaki vikend je meet u 15.00 na omv-u na vratima jadrana smjer prema opatiji.....pa doleti sa tom svojom pilom Btw baci koju sliku da vidimo gti-a Zato jer ti taj reply quote-a post na kojem si ga stisnuo, imaš skroz dolje add reply, na njega odgovaraj Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted October 27, 2009 Možeš doc sa biciklom Rudi... nema frke Kao daMassa.....bicikla rules Share this post Link to post Share on other sites
Guest David Rijeka Posted October 28, 2009 Zato jer ti taj reply quote-a post na kojem si ga stisnuo, imaš skroz dolje add reply, na njega odgovaraj Super...mislim da ovaj vikend necu stic ali slijedeci sam svakako gore Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted October 28, 2009 ljudofi moji meni je strasno zao sto nisam dolazio...3 mjeseca sam bio u umagu radit, a jos sad ewo jucer zavrsilo lakiranje auta...i jos rega i dolaaazimmmmm u najkracem mogucem roku... jedvwa cekam da dodjem sa novo napravljenim autommm.i skojim su sad zastvarno krenuli novi projekti napoookonnn nakon 3 mjeseca stajanja.. :D Pozdravw!! Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted October 28, 2009 evo ovu nedelju dolazim i ja ... i naravno trojan mi duguje vožnju Share this post Link to post Share on other sites
dario gti 0 Posted October 28, 2009 moglo bi nas bit onda ovaj vikend ..... Daj ne dolazite.. morat cemo osnovat svoju stranku Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted October 28, 2009 mislim ono stvarno,ko je vidio dolazit na meetove,drz'te se foruma Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted October 28, 2009 stizem i ja ovu nedjelju....vratili su mi rozu knjizicu...=) Share this post Link to post Share on other sites