GogiR32 0 Posted October 28, 2009 Oho... živio ti meni rođo Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted October 29, 2009 stizem i ja ovu nedjelju....vratili su mi rozu knjizicu...=) Živi bili pa vidjeli Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted October 29, 2009 Dolazim i ja low & slow Share this post Link to post Share on other sites
bica-ri 0 Posted October 29, 2009 hehehe....lowtec u điru a? Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted October 31, 2009 Dolazim!!! Speedy, low&slow?? gewinde si stavio?? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted October 31, 2009 Dolazim!!! Speedy, low&slow?? gewinde si stavio?? Oho, sta ce to biti Neka neka bit ce nas ovaj vikend dosta Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted October 31, 2009 Dolazim!!! Speedy, low&slow?? gewinde si stavio?? ma jok,samo je opruge odrezao tri kruga Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted October 31, 2009 ma jok,samo je opruge odrezao tri kruga kao ja odrezao 3 kruga i vozi se ko ludjak po cesti.. Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted November 1, 2009 Haha!! Ako je spušten kao kad je imao one šušte 6 cm... bit ce strašno... Taj put zovem ja njega na mobitel, auto zakucan u pod, a samo cujes uz razgovor grebanje ralice! haha! Freak!! Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 1, 2009 Ce bit sta od onih slika sta su se slikale... Share this post Link to post Share on other sites
Interceptor-P 0 Posted November 2, 2009 evo jucer popodne prolazim kroz vrata jadrana i na OMV-u vidim ekipu fauveovaca pokraj svojih limenih ljubimaca. drago mi je da sam neke upoznao, kao gorana, ivicu i speedyja i bas je lijepo vidjeti kako se decki redovito sastaju. zao mi je sto mi rijeka nije blize. PozdraVW Rijecanima! Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted November 2, 2009 Ooo Mario sine.. pa pozdrav i tebi... sad znas kad je meet pa kad jednog dana budes imao viska benzina u autu i viska vremena mozes se zaletiti.... Znaci nikad Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted November 2, 2009 (edited) ajme Mario ja se tebe sjecam prije dvije godine smo se upoznali u zminju, bili se dogovarali za neke kave... di si ti nestao? Dogovoriti cemo se jednu nedjelju pa zapiciti gore Edited November 2, 2009 by Tequila1984 Share this post Link to post Share on other sites
dario gti 0 Posted November 2, 2009 Dobro dosli !!! Share this post Link to post Share on other sites
Interceptor-P 0 Posted November 2, 2009 ajme Mario ja se tebe sjecam prije dvije godine smo se upoznali u zminju, bili se dogovarali za neke kave... di si ti nestao? Dogovoriti cemo se jednu nedjelju pa zapiciti gore Pozdrav Tequila! sjecam se da smo se upoznali i dogovorili, al zivot trazi i smo gura, pa sam malo zapustio susrete i svog golfa, al uvijek mi je drago i srce mi zaigra kad vidim entuzijaste i fanove. Usput spomenuli su te decki iz Rijeke! morat cemo se naci, rjesit tu kavetinu i skonut do njih! Share this post Link to post Share on other sites
dario gti 0 Posted November 2, 2009 Aha .... pa to je onaj za koga smo pricali da je malo u k .... Share this post Link to post Share on other sites
*Bela Zver* 0 Posted November 2, 2009 joj sri ša ja upadam ...daj recite mi kad su ti mitinzi u rijeci ša svaki vikend ili kako pls informacija..? Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 2, 2009 Svaka nedjelja u 15 sati na vratima jadrana sjeverna strana, prati topic pa ces znati Share this post Link to post Share on other sites
*Bela Zver* 0 Posted November 2, 2009 Svaka nedjelja u 15 sati na vratima jadrana sjeverna strana, prati topic pa ces znati a tek sam došo jučer na forum a da ga sad idem pratid bome bi se napratio 72 stranice ugl hvala na informaciji Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 2, 2009 Da popratis samo par zadnjih postova bi znao... Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted November 2, 2009 Evo ,znam da čekate te slike,pa evo nekih slikica: Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 2, 2009 ajme, ne mogu vjerovat kako cudno i pomalo smijesno izgleda robieva duja na ovim felgama...... nema do ruba...... Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted November 2, 2009 ajme, ne mogu vjerovat kako cudno i pomalo smijesno izgleda robieva duja na ovim felgama...... nema do ruba...... ma on je to napravio da se može svako jutro pogledat u nju , a i simpatičan je auto :zivio Share this post Link to post Share on other sites
bica-ri 0 Posted November 3, 2009 u hebote koliko vas je bilo..........svaka cast...ja nisam mogao doci jer sam bio u gorskom kotru.... Share this post Link to post Share on other sites