7 7
GogiR32

Rijeka OMVW & BILLA meet

Recommended Posts

stizem i ja ovu nedjelju....vratili su mi rozu knjizicu...=)

Živi bili pa vidjeli :)

Dolazim!!!

Speedy, low&slow?? gewinde si stavio?? :mellow:

Oho, sta ce to biti :lol2

Neka neka bit ce nas ovaj vikend dosta ;)

Guest swexon
ma jok,samo je opruge odrezao tri kruga :lol2:lol2:lol2

kao ja odrezao 3 kruga i vozi se ko ludjak po cesti.. :vozi:drot

:rotfl

Haha!!

Ako je spušten kao kad je imao one šušte 6 cm... bit ce strašno...

Taj put zovem ja njega na mobitel, auto zakucan u pod, a samo cujes uz razgovor grebanje ralice! haha!

Freak!! :respekt

evo jucer popodne prolazim kroz vrata jadrana i na OMV-u vidim ekipu fauveovaca pokraj svojih limenih ljubimaca. drago mi je da sam neke upoznao, kao gorana, ivicu i speedyja i bas je lijepo vidjeti kako se decki redovito sastaju. zao mi je sto mi rijeka nije blize.

PozdraVW Rijecanima! :respekt

Ooo Mario sine.. pa pozdrav i tebi... sad znas kad je meet pa kad jednog dana budes imao viska benzina u autu i viska vremena mozes se zaletiti....

Znaci nikad :lol:

ajme Mario ja se tebe sjecam prije dvije godine smo se upoznali u zminju, bili se dogovarali za neke kave... di si ti nestao? :D

Dogovoriti cemo se jednu nedjelju pa zapiciti gore ;)

Edited by Tequila1984

ajme Mario ja se tebe sjecam prije dvije godine smo se upoznali u zminju, bili se dogovarali za neke kave... di si ti nestao? :D

Dogovoriti cemo se jednu nedjelju pa zapiciti gore ;)

Pozdrav Tequila! sjecam se da smo se upoznali i dogovorili, al zivot trazi i smo gura, pa sam malo zapustio susrete i svog golfa, al uvijek mi je drago i srce mi zaigra kad vidim entuzijaste i fanove. Usput spomenuli su te decki iz Rijeke! morat cemo se naci, rjesit tu kavetinu i skonut do njih!

Svaka nedjelja u 15 sati na vratima jadrana sjeverna strana, prati topic pa ces znati

Svaka nedjelja u 15 sati na vratima jadrana sjeverna strana, prati topic pa ces znati

a tek sam došo jučer na forum a da ga sad idem pratid bome bi se napratio 72 stranice :) ugl hvala na informaciji :rolleyes:

ajme, ne mogu vjerovat kako cudno i pomalo smijesno izgleda robieva duja na ovim felgama...... :mellow:

nema do ruba...... :palacg

ajme, ne mogu vjerovat kako cudno i pomalo smijesno izgleda robieva duja na ovim felgama...... :mellow:

nema do ruba...... :palacg

ma on je to napravio da se može svako jutro pogledat u nju :rotfl , a i simpatičan je auto :zivio :zivio :lol2

u hebote koliko vas je bilo..........svaka cast...ja nisam mogao doci jer sam bio u gorskom kotru....

7 7