vrvoje_sb 0 Posted June 19, 2011 došlo je do spleta čudnovatih okolnosti, da vam kažem mislili bi da lažem, zato necu ništa rec, osim jbg-a drugi put Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted July 3, 2011 Jaaa imam posla pa ako stignem, a pokušat ću stići Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted July 3, 2011 No mene danasinjo...mučos obavezos! Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted July 13, 2011 stari moj, pa dignite opaj topic malo iz prašine... bit će da je sunce udarilo Ri-ekipu u glavu, ajmo se dogovorit za neko kupanje, Kantrida, Ičići...otvoren za prijedloge... Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted July 13, 2011 ^^^ Ili u večernjim satima, do Preluke na karting!? Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted July 13, 2011 eeee to je to ko zna-zna Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted August 2, 2011 Znam da nije baš Rijeka ali od četvrtaka do nedelje sam na Krku pa ako je netko u blizini neka se javi za neku cugu.. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted August 2, 2011 Znam da nije baš Rijeka ali od četvrtaka do nedelje sam na Krku pa ako je netko u blizini neka se javi za neku cugu.. Ja najvjerovatnije idem u sub ili ned na krk do belog pa ako bude vremena javim se. Baci broj E da u kojem si mjestu? Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted August 2, 2011 Ja najvjerovatnije idem u sub ili ned na krk do belog pa ako bude vremena javim se. Baci broj E da u kojem si mjestu? eee mogli bi zajedno do njega jer to mi je 5 min vožnje od apartmana ja sam u Malinskoj Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted August 2, 2011 eee mogli bi zajedno do njega jer to mi je 5 min vožnje od apartmana ja sam u Malinskoj Nije problem, onda super, ja moram vidjeti kako cu bit sa vremenom, i da li cu moci ali mislim da u nedjelju necu morati raditi pa bi mogao... Uglavnom cuti cemo se u svakom slucaju Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted August 2, 2011 Nije problem, onda super, ja moram vidjeti kako cu bit sa vremenom, i da li cu moci ali mislim da u nedjelju necu morati raditi pa bi mogao... Uglavnom cuti cemo se u svakom slucaju da ostavio sam broj moba 091-9245-783 Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted August 2, 2011 da ostavio sam broj moba 091-9245-783 Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted August 2, 2011 sad neznam s kojim autom da se dođem sramotit hahaahhahah Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted August 2, 2011 sad neznam s kojim autom da se dođem sramotit hahaahhahah Uzmi sve sto imas, jedan vozis a ostale na prikolici da se kurcis Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted August 2, 2011 Uzmi sve sto imas, jedan vozis a ostale na prikolici da se kurcis ne zbog toga jer ako cemo ic do belog ono sve me sram parkirat tamo Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted August 2, 2011 ne zbog toga jer ako cemo ic do belog ono sve me sram parkirat tamo Haha, a cujes, bilo je i mene pa se trudim da to ispravim do nedjelje Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted August 2, 2011 ^^^ Uzmete mene... Ima kod mene 1 mjesto Share this post Link to post Share on other sites