Arrow 0 Posted August 3, 2011 još jedan Corrado VR6 crvene boje upotpunio RI VW team... :DDD Unaprijed želim vlasniku puno sreće i prijeđenih kilometara!!! Radujem se ponovnom susretu! Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted August 3, 2011 (edited) još jedan Corrado VR6 crvene boje upotpunio RI VW team... :DDD Unaprijed želim vlasniku puno sreće i prijeđenih kilometara!!! Radujem se ponovnom susretu! Hvala puno, al hvala i tebi sta si pomogao Edited August 3, 2011 by RI VW Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted August 3, 2011 ja bio jucer u malinskoj i idem najvjerovatnije u petak na subotu opet pa zovnete i mene... :bravo Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted August 3, 2011 ja bio jucer u malinskoj i idem najvjerovatnije u petak na subotu opet pa zovnete i mene... :bravo Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted August 3, 2011 ja bio jucer u malinskoj i idem najvjerovatnije u petak na subotu opet pa zovnete i mene... :bravo Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted August 3, 2011 još jedan Corrado VR6 crvene boje upotpunio RI VW team... :DDD Unaprijed želim vlasniku puno sreće i prijeđenih kilometara!!! Pridružujem se... Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted August 3, 2011 E pa i ja bi na Krk ! pa tko ti brani? Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted August 3, 2011 Prvo čestitke kolegi na vr-u kaj možda dolaziš sa njim? Vidim nakraju ce bit dosta ekipe na krku samo mogu reć Share this post Link to post Share on other sites
Boni 0 Posted August 3, 2011 A ono samo radi ekipe pa ako ko zovne ?? Share this post Link to post Share on other sites
edi3003_gti 0 Posted August 3, 2011 Mogli bi napraviti neki mini meet, šta kažete? Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted August 3, 2011 A ono samo radi ekipe pa ako ko zovne ?? o's da te zovnem odma'? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted August 3, 2011 Ma ovo je bio dogovor mene i belog da vidi corrada, pa sam reko da cu mozda doci, ali nisam 100 posto da idem, tako da znate, jer neznam ako cu morat raditi. Ako nis drugo vi odete i imate super meet Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted August 4, 2011 ri vw me kontaktirao... kako sada stvari stoje, on neće moći doći, ali ako je tko u okolici neka se slobodno javi.. Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted August 4, 2011 ja idem ujutro za malinsku.. ako bude kakav meeting cimnite me... 091 569 6530 Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted August 4, 2011 mislim da ako bude nešto biti će spontano.. ja sam stalno tu negdje po krku Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted August 4, 2011 mislim da ako bude nešto biti će spontano.. ja sam stalno tu negdje po krku takvi i jesu najjaci... Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted August 4, 2011 kod mene sutra dolazi još jedan član sa vwcc-a iz zg-a.. zanima ga rallye, pa ću biti ovuda negdje, pa ako netko želi možemo se naći i otići na neku cugu Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted August 7, 2011 (edited) . Edited August 7, 2011 by RI VW Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted August 7, 2011 Ma ja napisao pa sam pobrisao, nekako mi se ipak neda bas danas... Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted August 8, 2011 Sreo sasvim slucajno kolegu Belog upoznali se popricali iduci puta tj. ovaj vikend cuga neka? Share this post Link to post Share on other sites