7 7
GogiR32

Rijeka OMVW & BILLA meet

Recommended Posts

pa naravno da mogu, zaš nebi mogli?

a ja ako možda budem došao, ću onda doći s markom jer ne dolazim u Ri s autom...

Edited by Pantic

ok. onda se vidimo.

P.S. ako dođe vwrudi onda mi plaća kavu s obzirom da se nismo vidili 20 god... da ne bi bilo da ga nisam upozorio. :D

@ vw bubi: a Luka i Borna?

ok. onda se vidimo.

P.S. ako dođe vwrudi onda mi plaća kavu s obzirom da se nismo vidili 20 god... da ne bi bilo da ga nisam upozorio. biggrin.gif

Koji Goran? Ubio se razmisljajuci vec 10 min.....nije zbog 8 kn za kavu ali kraj je mjesca pa... :lol2 :lol2

Edited by vwrudi

Nažalost moram otkazati moj dolazak. Probao sam voziti auto ali jednostavno ne ide, previše me bole šavovi. Iskreno sam mislio da će to biti ok ali ipak nije. Ipak drugi put...

@ vwrudi: ako se ne varam poznamo se s trsata. toto, file, dundo, dario.... da ne nabrajam dalje. s obzirom da se nećemo viditi danas poziv za na kavu do tota stoji otvoren. :vopi

bogami fino...al iduci put moramo negdje napravit đir..a ne ljencarit uz cugicu...nemozemo tako dalje..haha :rolleyes:

Nažalost moram otkazati moj dolazak. Probao sam voziti auto ali jednostavno ne ide, previše me bole šavovi. Iskreno sam mislio da će to biti ok ali ipak nije. Ipak drugi put...

@ vwrudi: ako se ne varam poznamo se s trsata. toto, file, dundo, dario.... da ne nabrajam dalje. s obzirom da se nećemo viditi danas poziv za na kavu do tota stoji otvoren. :vopi

je s trsata vjerovatno ali ja se opet ne mogu sjetiti :(

Danas je bilo baš fora gore tamo na rotoru :)

je s trsata vjerovatno ali ja se opet ne mogu sjetiti :(

Danas je bilo baš fora gore tamo na rotoru :)

bilo je odlično.al rudi tebi je to to za ovu godinu.iovako ti je stara srala za ovo a kamoli da je pitaš za drugi vikend...

p.s. donesal san ti slike od frižidera na fotiću al san ih pozabil pokazat ti :lol2

samo ti je frižider tj. piva na pameti.... ima vremena do ljeta napravit frižider.. :zivio

sad nam to ne treba :

Home_94226d_1605460.jpg

Bome fino nas se skupilo napokon nakon dugo vremena :)

I lokacija je definitivno do jaja :palacg

Onaj parking je super dole, ali lokacija nije do jaja nego do rotora :D

sta je rudi radio po rotoru da cujem????opet radi sranja kad odem ca...

radio sam sranja da.. i placao racune tamo neplacene od vasih stolova...drugi put bi bilo ok da (tko god da je) da rece: NEMAM PARA ili bilo sta a ne samo se pokupit ca ko pizda...

ei ei ei.....pa necemo tako....ja i moj kolega smo lijepo stavili pare na stol.a sad ja neznam tko nije platio...a i morali smo pobjec..!..al iduci put da vam se ispricam u svoje ime i da ne ispadnem PIZDA imate cuge od mene.... :care

Edited by marko ri

7 7