Raptor6767 4 Posted November 23, 2012 Ja na TD-u, pa se vidimo na Grobniku. Share this post Link to post Share on other sites
Nick-ri 0 Posted November 24, 2012 mogu li i novi članovi foruma doć? Share this post Link to post Share on other sites
Pantic 0 Posted November 24, 2012 (edited) pa naravno da mogu, zaš nebi mogli? a ja ako možda budem došao, ću onda doći s markom jer ne dolazim u Ri s autom... Edited November 24, 2012 by Pantic Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 24, 2012 nick svi mogu doci znaci sutra 15h pit stop na skurinju Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted November 24, 2012 bome fin odaziv Share this post Link to post Share on other sites
marko ri 0 Posted November 25, 2012 odaziv iz snova...)) Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted November 25, 2012 bome fin odaziv oces mi doc i tii??? Share this post Link to post Share on other sites
Nick-ri 0 Posted November 25, 2012 ok. onda se vidimo. P.S. ako dođe vwrudi onda mi plaća kavu s obzirom da se nismo vidili 20 god... da ne bi bilo da ga nisam upozorio. Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted November 25, 2012 oces mi doc i tii??? naravno Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted November 25, 2012 ja dolazim sa đipom... Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted November 25, 2012 (edited) @ vw bubi: a Luka i Borna? ok. onda se vidimo. P.S. ako dođe vwrudi onda mi plaća kavu s obzirom da se nismo vidili 20 god... da ne bi bilo da ga nisam upozorio. biggrin.gif Koji Goran? Ubio se razmisljajuci vec 10 min.....nije zbog 8 kn za kavu ali kraj je mjesca pa... :lol2 Edited November 25, 2012 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
Nick-ri 0 Posted November 25, 2012 Nažalost moram otkazati moj dolazak. Probao sam voziti auto ali jednostavno ne ide, previše me bole šavovi. Iskreno sam mislio da će to biti ok ali ipak nije. Ipak drugi put... @ vwrudi: ako se ne varam poznamo se s trsata. toto, file, dundo, dario.... da ne nabrajam dalje. s obzirom da se nećemo viditi danas poziv za na kavu do tota stoji otvoren. Share this post Link to post Share on other sites
bica-ri 0 Posted November 25, 2012 Drage volje ali nisam dostupan u Hrv.Lijepi pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 25, 2012 fino nas se skupilo Share this post Link to post Share on other sites
marko ri 0 Posted November 25, 2012 bogami fino...al iduci put moramo negdje napravit đir..a ne ljencarit uz cugicu...nemozemo tako dalje..haha Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted November 25, 2012 Nažalost moram otkazati moj dolazak. Probao sam voziti auto ali jednostavno ne ide, previše me bole šavovi. Iskreno sam mislio da će to biti ok ali ipak nije. Ipak drugi put... @ vwrudi: ako se ne varam poznamo se s trsata. toto, file, dundo, dario.... da ne nabrajam dalje. s obzirom da se nećemo viditi danas poziv za na kavu do tota stoji otvoren. je s trsata vjerovatno ali ja se opet ne mogu sjetiti Danas je bilo baš fora gore tamo na rotoru Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted November 25, 2012 je s trsata vjerovatno ali ja se opet ne mogu sjetiti Danas je bilo baš fora gore tamo na rotoru bilo je odlično.al rudi tebi je to to za ovu godinu.iovako ti je stara srala za ovo a kamoli da je pitaš za drugi vikend... p.s. donesal san ti slike od frižidera na fotiću al san ih pozabil pokazat ti Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted November 25, 2012 samo ti je frižider tj. piva na pameti.... ima vremena do ljeta napravit frižider.. sad nam to ne treba : Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 25, 2012 Bome fino nas se skupilo napokon nakon dugo vremena I lokacija je definitivno do jaja Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted November 25, 2012 Onaj parking je super dole, ali lokacija nije do jaja nego do rotora Share this post Link to post Share on other sites
marko ri 0 Posted November 25, 2012 sta je rudi radio po rotoru da cujem????opet radi sranja kad odem ca... Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted November 26, 2012 e marko, mogao si ostat pa bi vidio, a ne ko neka pica se samo pokupit Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted November 26, 2012 sta je rudi radio po rotoru da cujem????opet radi sranja kad odem ca... radio sam sranja da.. i placao racune tamo neplacene od vasih stolova...drugi put bi bilo ok da (tko god da je) da rece: NEMAM PARA ili bilo sta a ne samo se pokupit ca ko pizda... Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted November 26, 2012 tko izda, PIZDA :palacd Share this post Link to post Share on other sites
marko ri 0 Posted November 26, 2012 (edited) ei ei ei.....pa necemo tako....ja i moj kolega smo lijepo stavili pare na stol.a sad ja neznam tko nije platio...a i morali smo pobjec..!..al iduci put da vam se ispricam u svoje ime i da ne ispadnem PIZDA imate cuge od mene.... Edited November 26, 2012 by marko ri Share this post Link to post Share on other sites